Arhiva » Vesti » Telegraf 13.03.2018

Oc Jahorina nastavlja da ostvaruje sjajne rezultate

Ova planina je jedina destinacija u regionu koja ima najbolji odnos cena-kvalitet, odnosno da za najmanje uloženih sredstava korisnici dobijaju uslugu zavidnog kvaliteta

Telegraf utorak, 13. mart 2018.  |  Telegraf.rs/ PR

Najuspešnija skijaška sezona na Jahorini traje već 100 dana, a veliki broj posetilaca i skijaša tek pristiže na planinu.

Rekordan broj od gotovo 175.000 skijaša koji su uživali na olimpijskoj planini, prihodi samo od prodaje karata koji su dostigli više od 4.900.000 KM i premašili prihode od cele prošle sezone za 75 odsto, još jedan su od dokaza da je novi menadžment ovog ski centra vratio poverenje u zimu na Jahorini. Ova planina je jedina destinacija u regionu koja ima najbolji odnos cena-kvalitet, odnosno da za najmanje uloženih sredstava korisnici dobijaju uslugu zavidnog kvaliteta. Prosečna vrednost ski karte za ovu zimsku sezonu iznosi 12EUR.

- Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je u posljednjih 8 godina prvi put iskazan pozitivan poslovni rezultat u iznosu od 544.798 KM, ali i da su za prvu nedelju marta prihodi od prodaje karata veći za gotovo 270 odsto u odnosu na prošlu godinu. Takođe, prestigli smo već i prihode od celog prošlog marta 2017. godine za 65 odsto, dok su za hotel "Bistrica" prihodi za prvu nedelju marta veći za 250 odsto - istakao je direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić, i dodao da su pored impresivnog poslovnog rezultata u ovom preduzeću, postignute i uštede u različitim segmentima poslovanja u iznosu od preko 15 miliona KM.

Protekli vikend obeležila je "Trka poznatih ljubitelja Jahorine", kada je olimpijska planina ugostila neke od najvećih legendi iz sveta skijanja, poput Alberta Tombe, Bojana Križaja, Jureta Košira ali i mnogih drugih, koji su sa planine poneli samo pozitivne utiske i oduševljenje jahorinskim skijaškim stazama.

Premijerno izdanje Festivala 84, prvog zimskog Exit-a ikada, koji će se održati upravo na Jahorini od 15. do 18. marta, ugostiće neke od najvećih imena svetske elektronske scene, ali i veliki broj ljubitelja odlične zabave i dobrog skijanja, koje očekuje sve goste na ovoj planini u narednom periodu.

(Telegraf.rs/ PR)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.