Telegraf

Detalji nesreće kod Slavonskog broda u kojoj je poginulo 10 osoba: Stradao i jedan vozač. Kriv umor?

Telegraf pre 9 sati
Načelnik policije je rekao i kako je, nažalost, bio na brojnim uviđajima, i ovo je jedna od najtežih nesreća koje je video u životu... U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Slavonskog broda poginulo je najmanje 10 ljudi, a navodno je oko 30 ljudi… »

Čak 45 putnika iz autobusa smrti transportovano u bolnicu: Osmoro je teško povređeno

Telegraf pre 7 sati
Prema poslednjim podacima, poginulo je 10 osoba. Direktor brodske bolnice dr Josip Samardžić izjavio je u nedelju kako je u bolnicu od jutros primljeno 45 osoba koje su nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu kod Slavonskog Broda zatražile… »

Tuga u Borči: Kamion udario devojku, preminula na licu mesta

Telegraf pre 7 sati
Nesrećnoj devojci nije bilo pomoći. Devojka stara oko 20 godina poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Borči kada je na nju naleteo kamion. Kako piše Kurir, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko sedam sati u Ulici Lužnička… »

U Obrenovcu spaljeno skoro tonu i po marihuane: "Svi koji truju našu decu zaslužuju da robijaju"

Telegraf pre 7 sati
- Svako ko prodaje jedan džoint, prodavao bi i kilograme droge, samo da dobije priliku - kaže ministar Vulin. U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu uništeno je više od 1, 4 tone marihuane, koju su zaplenili pripadnici Ministarstva… »

Umro serijski ubica ''Dejting gejm kiler'': Čekao izvršenje smrtne kazne

Telegraf pre 17 sati
Američki mediji navode da je Alkala u trenutku pojavljivanja na TV šou iza sebe već imao nekoliko ubistava. Serijski ubica Rodni Džejms Alkala koji je postao poznat kao "Dejting gejm kiler" umro je danas dok je čekao izvršenje smrtne kazne u… »

Rat klanova u Crnoj Gori zabrinjava EU: 44 ubistva od 2012. godine, odgovor države je blag

Telegraf pre 8 sati
U izveštaju EK navodi se da je broj hapšenja pripadnika kriminalnih grupa dostigao do sada neviđenih 333 lica od 2018. godine do prvog kvartala 2019. godine, uključujući i 19 hapšenja u inostranstvu. Kriminalnom scenom u Crnoj Gori dominiraju česta… »

Bečki medij: Austrija neće izručiti Srbiji Dekstera, jednog od vodećih članova kavačkog klana

Telegraf pre 8 sati
On je osumnjičen za najmanje tri ubistva u Austriji. Dokazi zločina u Austriji protiv jednog od vodećih članova kriminalnog kavačkog klana, Daria Ðorđevića zvanog Dekster, toliko su čvrsti da Austrija ovaj put neće pozitivno odgovoriti na zahtev… »

Ubijena dvojica turskih vojnika, još toliko ih ranjeno u napadu na njihovo oklopno vozilo u Siriji

Telegraf pre 18 sati
Turska i dalje vlada severozapadom Sirije i ima značajno vojno prisustvo u tom delu. Dvojica turskih vojnika ubijena su, a još dvojica su ranjena u napadu na njihovo oklopno vozilo na severu Sirije, nakon čega su turske snage momentalno odgovorile… »

Nove poplave u Belgiji, bujica nosila automobile: "Gore je nego prošle nedelje"

Telegraf pre 17 sati
Jedan vatrogasac ocenio je da su nove poplave gore nego one prošle nedelje. Delove Belgije ponovo su zadesile poplave koje su nosile automobile, nakon štu su danas pale nove obilne kiše sa grmljavinom. Posebno su pogođene provincije Namur i Valon… »

Lončar: U Nišu zabeležen najveći broj pregleda u poslednjih 5 nedelja, svi se vratili s letovanja

Telegraf pre 8 sati
U Srbiji je do sada vakcinisano 48,49 odsto građana. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ukazao je na to da je juče bilo najviše pregleda u kovid ambulanti u Nišu u poslednjih pet nedelja i da su se svi koji su pozitivni na virus korona vratili sa… »

Telegraf, najnovije vesti »