Telegraf » Vesti dana

http://www.telegraf.rs

Telegraf

Preminuo poslednji streljani đak iz Šumarica: U njega je ispaljeno 11 metaka, ležao je među leševima kada ga je našla majka. Sada je opet sa svojim drugovima

Telegraf pre 7 sati
Njegovom smrću umrla je i poslednja žrtva tog strašnog i krvavog kragujevačkog oktobra. Samo dan nakon godišnjice najkrvavijeg nacističkog zločina, kada je u Kragujevcu streljano oko 7.000 civila (među kojima je bilo i 270 dece), saznali smo preminuo je jedan od retkih đaka koji je... »

Srbija svoj odgovor na formiranje "Vojske Kosova" predstavlja 8. novembra!

Telegraf pre 5 sati
Kakva će biti strategija Srbije? Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da UNMIK ostaje na KiM, da je KFOR po Rezoluciji UN jedina oružana sila na Kosovu i Metohiji, te da nikakvi drugi akti ne mogu da se donose, ali i da će Srbije temu pokušaja formiranja kosovske vojske izneti... »

Fabrici ponovio: Srbija je lider na Zapadnom Balkanu (foto)

Telegraf pre 8 sati
- Ako želimo više stabilnosti u komšiluku, moramo da održimo i proces integracija koji uključuje i Zapadni Balkan - rekao je Fabrici. Srbija ima svoje čvrsto mesto u procesu proširenja Evropske unije i prepoznata je kao lider na Zapadnom Balkanu, izjavio je šef Delegacije EU u Srbiji Sem... »

Sud opet naložio dopunu istrage protiv Zorana Marjanovića: Tužilaštvo mora da pribavi još niz novih dokaza

Telegraf pre 3 sata
Tužilaštvo će morati da pribavi još niz novih dokaza ukoliko želi da sud potvrdi optužnicu. Viši sud u Beogradu po drugi put je vratio na dopunu istrage tužilaštvu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016.... »

Zatvorenici zapalili madrace, krevete i garderobu u podgoričkm zatvoru u Spužu

Telegraf pre 6 sati
Zatvorenici traže da se vrati stari način korišćenja takozvanih šetnji u trajanju od po sat vremena. Grupa pritvorenika podgoričkog zatvora u Spužu je protestujući protiv loših uslova i premštanja zapalila jednu ćeliju, piše podgorički Dan. Incident sa paljenjem ćelije se dogodio... »

"Audi" je divljao, udario u drugi automobil, pa u moj sa dvoje dece: Ispovest vozača o stravičnom prevrtanju na Brankovom mostu (foto) (VIDEO)

Telegraf pre 3 sata
Karambol na Brankovom mostu. U sudaru tri vozila danas oko 14 satu na Brankovom mostu došlo je do prevrtanja putničkog automobila. Nesreća se dogodila u smeru ka centru grada, a prema nezvaničnim informacijama vozači koji su malo kasnije tuda uspeli da prođu videli su da jednu osobu izvlače... »

Nenajavljena kontrola u privatnim vrtićima u Beogradu: Inspektori češljaju šta mališani jedu i koliko ih zaista ima u grupi

Telegraf pre 8 sati
Deca moraju biti iznad profita, i ona koja borave u privatnim vrtićima moraju biti isto tretirana i imati iste uslove kao one koje grad obezbeđuje u državnim vrtićima. U oko 40 privatnih predškolskih ustanova, koje su u sistemu subvencija Grada Beograda, jutros je počela vanredna nenajavljena... »

Medicinski skandali potresaju Kragujevac: Zbog pušenja pred pacijentima u Kliničkom centru protiv sestre pokrenut disciplinski postupak (video)

Telegraf pre 7 sati
Iz ustanove je rečeno da su mere pokrenute na osnovu informacija iz medija i društvenih mreža. Na društvenim mrežama kruži snimak iz čekaonice Kliničkog centra Kragujevac, a na njemu se jasno vidi da sestra koja radi na prijemu pacijenata puši cigaretu dok čeka da neko priđe šalteru.... »

Poslednja vest: Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader proglašen krivim za ratno profiterstvo

Telegraf pre 6 sati
Očekuje se izricanje presude i za drugi slučaj. Bivšem premijeru i predsedniku HDZ-a Ivi Sanaderu danas će biti izrečene dve presude - za primanje mita od austrijske Hipo banke za vreme rata i za prodaju jeftine struje Diokiju. Sudija Županijskog suda u Zagrebu Jasna Galešić, koja sudi u oba... »

Dodik i Čović na neformalnom sastanku razgovarali o programskoj koaliciji

Telegraf pre 10 sati
Čović je putem Tvitera poručio da će ova koalicija posvećeno raditi na sprovođenju reformi na putu ka Evropskoj uniji. Izabrani srpski član u Predsedništvu Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik, sastao se u nedelju uveče u Banjaluci s liderom HDZ-a Draganom Čovićem na... »

Lavrov: Očekujemo zvanično objašnjenje Vašingtona

RTS  pre 6 sati  još 26 povezanih

Tači, Haradinaj i Pacoli osudili napad na Srbe

Vesti online  pre 5 sati  još 17 povezanih

Jokić i Denver pobedili Golden Stejt (VIDEO)

Beta  pre 9 sati  još 17 povezanih

Danas se u bankama aktivira sistem instant plaćanja

Nova ekonomija  pre 10 sati  još 16 povezanih

Sanader osuđen za ratno profiterstvo, kazna...

Vesti online  pre 4 sata  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.