Telegraf

Prepirka nemačke vlade i Ilona Maska na mreži: Da li je milijarder ovaj put preterao?

Telegraf pre 2 minuta
Tema rasprave bili su spasilački brodovi za migrante. Nemačka vlada je prekorila vlasnika platforme X (nekadašnji Twitter) Ilona Maska nakon što je on kritikovao nedavni rad spasilačkih brodova za migrante kojima rukovode nemačke humanitarne grupe u… »

Megan Markl ulazi u politiku, krajnji cilj joj je Bela kuća? Pominje se kao zamena za pokojnu senatorku

Telegraf pre 1 sat
Iako se u ovom trenutku ne smatra realnom kandidatkinjom, vojvotkinja od Saseksa ima jednu opciju koja joj otvara vrata visoke politike. Ime Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa, ponovo je u žiži javnosti nakon što se pojavila informacija da bi mogla da… »

"Naša mala porodica": Luna objavila porodične slike, čestitike pršte zbog srećnih vesti

Telegraf pre 56 minuta
"Danas je bio prelep dan,", poručila je Luna. Rijaliti igrač kog pamtimo još iz "Velikog brata", Marko Miljković, juče je napunio 40 godina, a tim povodom organizovano je manje slavlje u njegovom i Luninom domu. Njegova supruga Luna Đogani podelila… »

Hitno oglašavanje Velikog šefa: Zadrugari na opasnim mukama nakon čitanja pisma

Telegraf pre 1 sat
Jasno je da nakon ovoga sledi haos u Eliti. U Eliti stiglo je pismo Velikog šefa, a zadrugari su dobili težak zadatak. Pismo je pročitala Milica Veličković, koja je ovonedeljni vođa, a u njemu je pisalo: - Draga Elito, sada ćete birati… »

Isplivala privatna prepiska Aleksandre i Filipa Cara: "Bacila si ljagu na mene, a najbolje me poznaješ"

Telegraf pre 44 minuta
"Sve sam napravio da naš život bude normalan", poručio je Filip. Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, i Filip Car čekaju devojčicu, međutim, oni nisu u dobrim odnosima. Sada je ipak isplivala prepiska koja pokazuje u kakvom su tačno odnosu… »

Karanović: Događaji na KiM su krik očaja zbog nepodnošljive situacije za Srbe

Telegraf pre 32 minuta
Istoričar i analitičar Ognjen Karanović ocenio je da su nedavni događaji na Kosovu i Metohiji krik očaja zbog nepodnošljive situacije u kojoj Srbi žive, otkad je Aljbin Kurti na čelu privremenih prištinskih institucija. Kako je rekao za Tanjug… »

"Zajedno smo koračali kroz život, a sada...": Eleni Karić se bivši muž javno obratio, ona odmah reagovala

Telegraf pre 20 minuta
On je objavio snimak iz perioda kada su bili u braku. Ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman Karić danas slavi rođendan, a tim povodom obratio joj se i bivši suprug Jugoslav Karić. On je objavio snimak iz perioda kada su bili u braku, te poručio: -… »

Potera za mladim dilerom iz Splita: Kada su policajci videli šta je u paketu jasno im je bilo zašto je bežao

Telegraf pre 1 sat
Pune ruke posla za hrvatsku policiju. Splitska policija je protekle sedmice uhapsila dvojicu dilera, u Splitu i Trogiru, od kojih su za jednim morali trčati nakon što su ga zaskočili pred poštom. Kada su pregledali paket koji je preuzeo, jasno im je… »

Reči koje odzvanjaju Arenom! Prija se zahvalila sinu i suprugu: "Filipe, bez tebe ne bih bila ovde"

Telegraf pre 1 sat
Aleksandra eje završila i treći koncert u Areni. Mlada zvezda Aleksandra Prijović završila je i treći koncert u Areni. Povodom ovoga, ona se najpre obratila sinu Aleksandru kojem se posebno zahvalila. - Posebno želim da pozdravim mog sina Akija, ja… »

Nemačka policija iz saobraćaja isključila dve "tempirane bombe": Jedna je trebalo da krene za Zvornik

Telegraf pre 1 sat
Policija je zbog svih nepravilnosti napisala kaznu od 2.800 evra, a putnici su morali samostalno da se snađu kako bi pronašli alternativu za nastavak putovanja. Nemačka policija u petak je iz saobraćaja isključila autobus iz Bosne i Hercegovine koji… »

Telegraf, najnovije vesti »