Telegraf

AMD je upravo otkrio najmoćniji procesor za desktop kompjutere

Telegraf pre 17 sati
Treba vam procesorska snaga? Ne brinite, AMD vam čuva leđa. U večnom ratu između čip giganata, AMD je ponovo krenuo u ofanzivu otkrivanjem najmoćnijih desktop procesora na svetu - novi AMD Ryzen Threadrippe 3960X sa 24 jezgra i AMD Ryzen… »

Japanske kompanije zabranile ženama da nose naočare - "izgledaju hladno"

Telegraf pre 19 sati
Nekoliko japanskih medija prenelo je da su pojedine kompanije donele odluku o zabrani naočara za ženske radnice i to iz različitih razloga. Među njima je i to da na primer asistentkinje za kupovinu, ako ih nose, izgledaju prilično hladno. Nošenje… »

Ko je ovde mlada, a ko gošća? Obukla haljinu koja neodoljivo podseća na venčanicu

Telegraf pre 19 sati
Iako je bila kratka, gošćina haljina je imala istu kragnu kao i mladina venčanica. "Upadljiva" gošća je iskritikovana jer je na tuđem venčanju nosila belu kratku haljinu i narandžaste sandale sa platformom. Iako je bila kratka, gošćina haljina… »

Navodno je prevarila Kuburu, a evo šta o bračnim problemima kaže Marija

Telegraf pre 19 sati
- Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? - rekla je Marija. Glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga fitnes instruktorka Marija Savić Srećković našli su se u centru skandala… »

Fabrika auto-delova zatvara fabriku, 200 komšija ostaje bez posla

Telegraf pre 19 sati
Novi tehnološki procesi više nisu toliko radno intenzivni, tako da je potreba za radnicima smanjena. Slovenačka kompanija "Boxmark Leather" iz Kidričeva, koja proizvodi presvlake za sedišta za luksuzne automobile, sledeće godine zatvara fabriku u… »

Danas je Dan samaca, da li će internet div oboriti rekord od 31 milijarde dolara zarade?

Telegraf pre 18 sati
Ovogodišnji Dan samaca – neformalni potrošački praznik u Kini za koji se 2009. dosetio prvi čovek "Alibabe" Daniel Zang – dolazi u osetljivom trenutku za kompaniju. Kineski internet trgovac "Alibaba" danas će pokušati da obori prošlogodišnji… »

Ovo su najpouzdaniji automobili i proizvođači kola u 2019.

Telegraf pre 18 sati
Listom dominiraju proizvođači iz Nemačke. Audi A4 proglašen je za najpouzdaniji auto u Velikoj Britaniji. Do ovog zaključka došla je kompanija FN50 - vodeći medijski brend za flotna vozila i povezane industrije. Indeks pouzdanosti kompanije FN50… »

Današnji datum ima posebno značenje u astrologiji, a ove nedelje su velike promene na pomolu

Telegraf pre 18 sati
Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama. Horoskop za ovu sedmicu započinjemo zanimljivim datumom, 11.11. Ovaj datum ima posebno značenje da su velike promene na pomolu. Ovome u prilog ide i aspekt… »

Stari iPhone modeli sada mogu da izgledaju kao 1.000 dolara vredan iPhone 11 Pro

Telegraf pre 18 sati
I koštaće vas svega nekoliko dolara. Kada je Apple predstavio nove iPhone modele u septembru ove godine, nije trebalo da prođe puno vremena da ljudi počnu da se podsmevaju pomalo bizarnoj postavci kamera na zadnjoj strani. Ovo se posebno odnosilo na… »

Znate onaj osećaj kad vam dan jednostavno krene naopako?

Telegraf pre 20 sati
Instagram zabavljač je definitivno usavršio taj hod. Ima dana koji, kao za inat, ređaju malerozne situacije jednu za drugom. Ali i to je u redu. Verovatno su tu da nam pokažu da nikuda ne treba da jurimo i da mnoga od tih nerviranja jednostavno nisu… »

Telegraf, najnovije vesti »