Telegraf

Gori trending zbog imitacije Milice i Cvije! Glumili da su Rozga i Bulat, Teodora se izbezumila

Telegraf pre 6 sati
Zamišljena situacija bila je - "stojite ispred diskoteke koja je srušena, a trebalo je da nastupate" Milica Todorović (30) oduvek je poznata kao vrhunski imitator, a sad joj se pridružio i Stefan Cvijović Cvija (31) i vrlo su blizu toga da zauzmu 1… »

Grčka isto uvodi blokadu zbog korone: Pod katanac idu omiljena mesta turista iz Srbije

Telegraf pre 6 sati
Podsećanja radi, u Grčkoj je juče potvrđeno 1.547 novih slučajeva korona virusa. Grčka je jedna od zemalja koja se takođe susreće sa porastom zaraženih od korona virusa, a u skladu sa time premijer te zemlje Kirijakos Micotakis najavio je da će… »

Sloba Radanović opet ubija kako peva: Poslušajte "Zapisano je u vremenu" (Love&Live) (Uživo)

Telegraf pre 6 sati
Posle pesme "Samo jednom srce voli", koju je otpevao Jovan Perišić, a koja na našem kanalu već ima skoro 5 miliona pregleda, Sloba je "ubio" još jedan hit. Malo je ljudi poput Slobe Radanovića, koji mogu da zapevaju bilo koji narodnjak tako da on… »

Suviše mračan za decu? U strahu za za svoju reputaciju, Dizni je ovaj film objavio pod tuđim imenom

Telegraf pre 6 sati
Ideja za animirani film nastala je prema pesmi Tima Bartona, koju je napisao dok je radio kao animator za Dizni studio ranih osamdesetih... Animirani muzički mračni film "Noćna mora pre Božića" (The Nightmare Before Christmas) premijerno je prikazan… »

Ovo je prva objava KK Partizan posle debakla od Francuza - stikeri za čet aplikaciju!

Telegraf pre 6 sati
Navijači crno-belih sada će biti u mogućnosti da razmenjuju dopadljive ilustracije igrača. Dan posle teškog poraza u Evrokupu od Burga, u Partizanu, naravno, "život ide dalje", a novi dan doneo je i novu zanimljivu ponudu za navijače - viber… »

Hrvati dobili prvu 5G mrežu

Telegraf pre 6 sati
Mreža je zasnovana na tehnologiji dinamičkog deljenja spektra, koja omogućava korišćenje 5G signala na postojećim frekvencijama. Prva komercijalna 5G mreža u susednoj Hrvatskoj upravo je pokrenuta u Zagrebu i u još pet gradova: Splitu, Osijeku… »

Šerbedžiji i njegovoj ženi preti zatvor u Americi: Na sudu predmeti vredni više od 500.000 evra!

Telegraf pre 8 sati
Popularni glumac je uvek tvrdio kako se iz Amerike vratio jer ga je mučila nostalgija. Jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, Rade Šerbedžija (74), sa drugom suprugom Lenkom živeo je u Los Anđelesu, gde su za malo više od milion dolara… »

Nišlija ulovio vuka kapitalca, meštani se žalili da im uništava stoku: Dve činjenice su neobične

Telegraf pre 8 sati
- Ispalio sam dva hica, i oborio ga..... To mi je prvi put da ulovim vuka tokom više od 25 godina lovačkog staža – priča Vukić. Ivan Vukić iz niškog sela Donji Matejevac odstrelio je vuka kapitalca na području Vinika između sela Brenica i Hum… »

Bivša žena fudbalske zvezde o viđanjima s muškarcima posle razvoda: "Tri godine nisam imala dejt"

Telegraf pre 8 sati
Luiza Redknap je otkrila kakav je njen ljubavni život trenutno i planove za budućnost. Engleska pevačica Luiza Redknap (45) je otkrila da nije bila na ljubavnom sastanku otkako se rastala od bivšeg supruga Džejmija Redknapa (47) pre tri godine i… »

Naftaši se ubrzano digitalizuju

Telegraf pre 8 sati
Dešavanja na globalnom nivou preslikala su se i na regionalno tržište, a digitalizacija i održivo poslovanje postali su prioritet za investicije. Dešavanja na globalnom nivou preslikala su se i na regionalno tržište, a digitalizacija i održivo… »

Telegraf, najnovije vesti »