Telegraf » Vesti dana

http://www.telegraf.rs

Telegraf

Đoković doživeo novi težak udarac, 47. teniser sveta ga rutinski počistio! (video)

Telegraf pre 15 sati
Nole je na lošem putu, iako je najavio da je sve u redu posle povrede lakta! Naš najbolji teniser Novak Đoković na mastersu u Majamiju startovao je u drugom kolu, protiv Francuza Benoe Pera. Nažalost, tu je i stao, pošto je poražen sa 6:3, 6:4! Duel je trebalo da pokazati hoće li povreda... »

Tragičan prizor na obali Australije: Nasukalo se 150 kitova, samo je još 15 živo

Telegraf pre 1 dan
Veruje se da je reč o takozvanim kitovima-pilotima. Više od 150 kitova se nasukalo u zalivu Hamelin na zapadu Australije, a samo 15 je još uvek živo, saopštili su jutros zvaničnici. ZA DOBRO JUTRO: 10 kitova se nasukalo i bili su u strašnoj nevolji, a onda su se probudile ljudska ljubav i... »

Mećava bukvalno paralizovala Balkan: Orkanska bura tutnji 170 km/h Hrvatskom, Crnogorci se probijaju kroz metar snega (foto) (video)

Telegraf pre 1 dan
Sneg i led jutros su okovali veći deo Bosne i Hercegovine, posebno Sarajevo, gde je izazvao potpuni saobraćajni kolaps. Slična situacija je i u drugim balkanskim zemljama. Prolećna snežna mećava, uz orkanske udare vetra, pogodila je gotovo sve zemlje regiona. Na putevima je pravi haos, manja... »

EHF diskvalifikovao Srbiju zbog otkazivanja meča protiv Kosova!

Telegraf pre 17 sati
Zbog intervencije Vlade Srbije, Evropska rukometna reprezentacija je dikvalifikovala našu juniorsku žensku reprezentaciju. EHF je diskvalifikovao žensku juniorsku srpsku reprezentaciju nakon što je Vlada Srbije zabranila organizaciju utakmice između naše reprezentacije protiv tzv. Kosova u... »

Horor U Avganistanu: Vojnici umirali zato što su dobijali pogrešnu krvnu grupu prilikom lečenja

Telegraf pre 1 dan
Izveštaj navodi da su prikupljene informacije da su "vojnici ubijeni primajući pogrešnu krvnu grupu" tokom tretmana lečenja usled zadobijenih povreda u borbi. Nemarno uzimanje uzoraka krvi i utvrđivanje krvne grupe koju je vršila avganistanska vojska možda je dovela do smrtnih ishoda kod... »

Vesić: Sutra se očekuje udarni talas, ali nema mesta panici

Telegraf pre 24 sata
On je precizirao da je kod Kule Nebojša upravo zatvorena rampa, uklonjeni su svi automobili i počelo je postavljanje džakova, tačnije sprovode se sve mere u skladu sa zakonom i vanrednom odbranom od poplava. Sutra se u Beogradu očekuje vodeni talas, ali je na snazi vanredna odbrana od poplava... »

I Beograđani su 1937. godine videli sneg u maju: Nisu kukali nego su čistili metlama ulice, smejali se i čak ga prodavali (foto)

Telegraf pre 24 sata
Svakako su u tim kriznim godinama zadržali smisao za humor. Pošto nas je proleće obradovalo snegom, izgleda da ne vredi protiviti mu se i gunđati, bolje je pridružiti mu se s metlama u rukama. Dok otkopavate automobil ispod snežnih padavina, mi vam kao moralnu podršku poklanjavamo nekoliko... »

BAT donirao vrednu opremu za radno osposobljavanje osoba sa invaliditetom

Telegraf pre 21 sat
Donaciju su uručili Dragan Penezić, Menadžer za odnose sa državnim organima i Milan Bjelanović, Menadžer za ljudske resurse u kompaniji BAT. Kompanija British American Tobacco (BAT), najveći britanski investitor u Srbiji, na inicijativu Ugovorne okružne privredne komore Pirot (UOPKP),... »

©2018 Netmark d.o.o.