Telegraf

LoL Worlds Šampionat 2021. će se možda održati u izvorištu korone

Telegraf pre 11 sati
Da li ćemo imati vakcinu do tada? Vlada iz Vuhana je navodno izjavila da će kineski grad 2021. godine biti domaćin jednog od najvećih esports turnira godine - League of Legends Worlds Šampionata. Predstavnici iz Vuhana su takođe dodali da vlada… »

Dosta im je karantina i ključa: Van Morison i Klepton snimili protestnu pesmu "Stand and Deliver"

Telegraf pre 11 sati
"Postoji opasnost da se živa muzika i koncerti nikada ne oporave", upozorio je Klepton. Legendarni britanski muzičari Van Morison i Erik Klepton udružili su snage i snimili novu pesmu “Stand and Deliver”, kao svojevrsni vid protesta protiv… »

Kako je zbog korona virusa nastala zastrašujuća tetovaža preko cele glave urugvajskog golmana?

Telegraf pre 11 sati
Sebastijan Sosa je zbog virusa imao posledicu za kakvu još nismo čuli. Golman Independijentea, Sebastijan Sosa (34), postao je popularan u fudbalskom svetu u poznim danima svoje karijere zbog tetovaže koju je nedavno napravio. Sosa je odabrao da preko… »

Za građane BiH sa hrvatskim pasošem ipak obavezan PCR test za ulazak u Hrvatsku

Telegraf pre 11 sati
Ili testiranje na granici. Nove epidemiološke mere u Hrvatskoj o ogrančenom ulasku u tu zemlju važe i za državljane BiH sa hrvatskim pasošem. (Telegraf.rs)… »

Influenserka (26) pronađena mrtva pored puta! Tragediji je prethodila svađa sa nepoznatom osobom

Telegraf pre 11 sati
Nesrećna devojka nestala je dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Beživotno telo Aleksis Šarki (26) pronađeno je pored puta u Hjustonu, nakon što su neki ljudi uočili kako iz šiblja vire noge ženske osobe. Nesrećna devojka nestala je dan nakon… »

Prvi simptomi korona virusa kod dece kreću obrnutim redosledom od simptoma sezonskog gripa

Telegraf pre 11 sati
Temperatura pa kašalj, prvi znaci zaraze kod dece. U 82 odsto slučajeva dece i mladih zarazenih kovidom-19 povišena temperatura je prvi znak zaraze, a zatim i kašalj, upravo suprotan redosled od običnog sezonskog gripa, zaključak je istraživanja… »

Ilon Mask je svoj novi izum nazvao Teslaquila, ali je Meksiko stavio veto na to ime brenda

Telegraf pre 11 sati
Na kraju je popularno alkoholno piće u vlasništvu uspešne automobilske kompanije nazvano "Tesla Tequila", i registrovano je pod tim imenom u SAD i Meksiku. Kada se prvi put pojavila, Teslina tekila (Teslaquila) bila je prvoaprilska šala na Tviter… »

Koja su kola to bolja od Moskviča?

Telegraf pre 11 sati
Omiljeni auto čuvenog balkanskog špijuna Ilije Čvorovića mogao bi da dobije električnu verziju za 21. vek... Jedna od brojih replika po kojoj će čuveni filmski "Balkanski špijun" Ilija Čvorović ostati upamćen je ona najboljem automobilu na… »

Pogledajte reakciju Anabele i Gagija na vest da će Luna i Marko dobiti ćerkicu

Telegraf pre 10 sati
Budući baka i deka nisu krili emocije. Luna Đogani i Marko Miljković juče, 30. novembra, saznali su da će dobiti ćerku, a ponosni baka i deka, pevčica Anabela Atijas i denser Gagi Đogani, nisu krili sreću povodnom saznanja da će dobiti unuku… »

Policija uletela u kuće pripadnika "Wolfbrigade 44": Velika racija u Nemačkoj

Telegraf pre 10 sati
Ultradesničarska grupa, koja je osnovana 2016. godine, zalaže se za ponovno uspostavljanje nacističke diktature. Nemačka policija sprovela je racije u tri savezne države nakon što je vlada zabranila ultradesničarsku grupu "Wolfbrigade 44"… »

Telegraf, najnovije vesti »