Telegraf

I penzioneri svakog jutra idu na posao...

Telegraf pre 2 dana
Evidencija o penzionerima koji su zaposleni preko ugovora o delu, ili onih koji rade na "crno", nije poznata. U Srbiji prema grubim procenama trenutno radi oko 34.000 penzionera i to najviše na zanatskim poslovima, ali su najstariji sugrađani… »

Svetski mediji: Zašto Srbija gomila zlato

Telegraf pre 2 dana
Srbija se pridružuje globalnom trendu kupovine zlata. Svetski mediji pišu danas da se Srbija pridružuje klubu država širom sveta i sve češćoj praksi kupovine zlata. Tako, navodi RT, naša zemlja puni dragocenim metalom trezor. Centralna banka… »

Direktor požeške "Razvojne agencije" (58) sam sebi dao kredit, a službenica (28) ga pokrivala

Telegraf pre 2 dana
S. D. je, kako se sumnja, oštetio JP "Razvojna agencija Požega" za iznos od 6.860.386 dinara. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog… »

Srbija iza Mađarske, druga u Evropi po rastu BDP-a

Telegraf pre 2 dana
Vučić je rekao da je projekcija Narodne banke za rast BDP-a za ovu godinu povećana sa 3,5 na 3,6 odsto. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija druga u Evropi po rastu BDP-a u trećem kvartalu ove godine, što se odražava i… »

Požurite: Danas ističe rok za plaćanje poreza, kazne paprene

Telegraf pre 2 dana
Porez se plaća na osnovu rešenja koje su obveznicima izdali organi jedinica lokalne samouprave - gradova i opština. Danas ističe rok za uplatu četvrte rate godisnjeg poreza na imovinu koji se plaća na osnovu rešenja za 2019. godinu. Prema Zakonu o… »

Nezapamćen NFL skandal i najbrutalnija tuča ikada: Skinuo rivalu kacigu, pa ga njom udario u glavu!

Telegraf pre 3 dana
Težak skandal dogorio se u divizijskom derbiju između Klivlend Braunsa i Pitsburg Stilersa. Težak skandal dogodio se na meču 11. kola NFL-a gde su se u divizijskom derbiju sastali Klivlend Braunsi i Pitsburg Stilersi. Klivlend je slavio sa 21:7, a… »

Ovo su linije GSP-a koje će u subotu i nedelju doživeti promene zbog Serbia Marathona!

Telegraf pre 2 dana
Veliki broj linija imaće određene izmene tokom održavanja prvog Serbia Marathona, koji je na programu u nedelju od 10 do 16 časova. Prvi Serbia Marathon, koji će se održati 17. novembra 2019. godine izazvaće izmene u radu linija javnog prevoza… »

"Terali su me da povećam usta i suzim nos": Jelena Rozga otkrila da li je nešto korigovala na sebi

Telegraf pre 2 dana
Seksi pevačica progovorila je o estetskoj hirurgiji i otkrila da li je podlegla trendu. Jelena Rozga je jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica u regionu, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom još kada je bila članica grupe "Magazin"… »

Lažni pijani policajac zaustavljao vozače u Banjaluci

Telegraf pre 2 dana
Osumnjičeni je prilikom zaustavljanja vozila koristio privatno vozilo i legitimaciju za vozače motornih vozila u kožnoj futroli, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su u tom gradu muškarca… »

Mudre reči patrijarha Pavla kojim nam je lečio dušu: Kada voliš nekog bez logike, to je sloboda

Telegraf pre 2 dana
"Ne branimo se od tuđeg zla zlom u sebi" Pre tačno 10 godina preminuo je patrijarh Pavle. Njegov lik i delo zauvek će biti prisutni među srpskim narodom. Upamtili smo ga i kao patrijarha koji je osuđivao svako nasilje i zločine, bez obzira pod… »

Telegraf, najnovije vesti »