Telegraf

"Molio sam Boga za metak, da ne idem na klanje": Rade i danas pamti strahote iz Jasenovca

Telegraf pre 14 sati
"Kilometrima kvadratnim mogle su se gaziti nezakopane kosti, koliko je leševa tamo bilo", rekao je preživeli logoraš. Jasenovački logoraš Rade Radivojac (91) posvedočio je Srni da se danas i sam sebi čudi što je u Drugom svetskom ratu preživeo… »

Jako nevreme pogodilo Istru: Za dva sata zabeleženo više od 4.000 munja, padao i grad

Telegraf pre 7 sati
Zbog jake bure objavio žuto upozorenje za područje Istre i Kvarnera. Hladni front doneo je jače pogoršanje vremena na kopnu i na severnom Jadranu, a na području Istre predveče je za dva sata zabeleženo je više od 4.000 munja. Jače nevreme uz… »

Otvoren "Fest", nagrada "Beogradski pobednik" pripala Radetu Šerbedžiji

Telegraf pre 7 sati
Ovo je 49. po redu "Fest", tradicionalno otvoren u centru "Sava" Dodelom počasnih nagrada "Beogradski pobednik", za izutetan doprinos filmskoj umetnosti, glumcu Radetu Šerbedžiji i reditelju Puriši Ðorđeviću, i projekcijom filma "Veliko… »

Domaća ekipa dovela dva velika pojačanja

Telegraf pre 15 sati
Mesec dana je prošlo otkako smo saznali da Idzuo i pTKKK više nisu deo 4Glory-a, da bi tek sinoć domaća ekipa konačno predstavila dva nova pojačanja. Nekadašnji saigrači, Nemanja ”sarenii” Šarenac i Filip ”aVN” Belojica su od sinoć… »

Ovo selo u Srbiji je jedinstveno u regionu: Broji preko stotinu dece, ima i snajke iz Beograda

Telegraf pre 17 sati
Osonica kod Ivanjice je veoma razvijeno selo, ljudi su vredni i spremni da ono što su stekli prenesu na mlađa pokoljenja ali kažu, jedini problem je infrastruktura. Selo Osonica kod Ivanjice jedno je od urbanijih mesta ove opštine. Ipak, ono što je… »

Facebook ima novu opciju za sve ljude iz kraja: "Đe si, komšija!"

Telegraf pre 18 sati
Facebook Neighborhoods je osmišlljen kao virtuelno mesto za raspravu o svim problemima u jednom kvartu, željama i potrebama stanara... Facebookova mobilna aplikacija dobija novu opciju namenjenu povezivanju komšija. Facebook Neighborhoods, kako se… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za subotu, 8. maj 2021. godine

Telegraf pre 1 dan
Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi. Dnevne novine u Srbiji za subotu 8. maj 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče. (Telegraf.rs)… »

Težak udes kod Ledinaca: Preminula žena koja je bila zarobljena ispod kola, nije joj bilo spasa

Telegraf pre 1 dan
Više detalja o ovoj nesreći znaće se nakon uviđaja i istrage. Do teške saobraćajne nesreće došlo je večeras oko 23 časa u Novom Sadu nakon čega je jedna osoba ostala zarobljena ispod vozila. Za sada nepoznata žena je preminula. Kako se… »

Bogdanović grmeo: Superliga Srbije je najtužnija i najružnija liga na planeti, osilile su se bitange

Telegraf pre 1 dan
Toliko su se osilile te bitange, te... - zagrmeo je Bogdanović,a voditeljka ga je prekinula. Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović komentarisao je polufinale Lige Evrope, međutim po završetku te utakmice nije mogao da se ne osvrne na situaciju sa… »

Piksijeva romantika: Selektor Srbije odveo suprugu u grad ljubavi

Telegraf pre 1 dan
Selektor Srbije posetio Italiju i jedan od najromantičnijih gradova. Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije posetio je sa suprugom jedan od najromantičnijih gradova Evrope- Veronu. Piksi je podelio svoje utiske na instagramu… »

Telegraf, najnovije vesti »