Telegraf

Arsenal Fest u konkurenciji za prestižnu nagradu: Glasanje traje do 30. novembra!

Telegraf pre 8 sati
Javno glasanje za sve kategorije već je počelo i traje do 30. novembra... Arsenal Fest, koji će biti održan jubilarni, deseti put od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, učestvuje u borbi za prestižnu "European Festival Awards 2019" (Evropsku… »

Nemoj da te ubijem! Otac bolesnog deteta uperio pištolj lekaru u čelo: Drama na Kliničkom u Sarajevu

Telegraf pre 2 sata
"Ovo sam uradio i radi druge dece" Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, tačnije na Pedijatrijskoj klinici danas se odvijala drama. Kako se saznaje, Denis S, roditelj bolesnog deteta, pištoljem je pretio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu… »

Crveni alarm na Jadranu, Dubrovnik izdao posebno upozorenje: Hrvati strahuju od potopa

Telegraf pre 9 sati
Zbog velike količine padavine očekuju se i poplave. Jadran je danas pod crvenim upozorenjem Meteoalarma. Dubrovačke vlasti izdale su posebno upozorenje za građane, a već od jutra neke istarske rive su pod vodom, iako je za Istru na snazi "samo"… »

(Uživo) Novak protiv Tima jubilarni deseti put: Borba za prvo mesto u grupi londonskog mastersa

Telegraf pre 47 minuta
Tekstualni prenos meča možete pratiti na našem sajtu. Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra u Londonu protiv Dominika Tima drugi meč u grupi na završnom mastersu. Srbin i Austrijanac su se do sada susretali devet puta i Novak vodi u pobedama… »

Velika Morava se može pregaziti: Ribolovci kažu da situacija nikad nije bila ovakva na najvećoj reci

Telegraf pre 4 sata
IZronili su drveni stupovi mostova koje su gradili Turci, sa padom vodostaja, ispod i pored mosta u Ćupriji, na ulazu u grad iz pravca Jagodine. Vodostaj Velike Morave, najveće srpske reke, celim tokom od Vravarina do ušća u Dunav zbog dugotrajne… »

Mesto gde nastaju srpske šljive: Nove sorte "nada", "divna" i "petra"

Telegraf pre 4 sata
Stručnjaci sa Instituta za voćarstvo iz Čačka uspeli su, kroz projekat rejonizacije, da pozicioniraju srpsku šljivu tamo gde ona zapravo treba da bude. Resorno ministarstvo je pre dve godine prepoznalo potrebu da se uradi rejonizacija na području… »

Skromnom treneru crkao stari auto, golman reprezentacije ga iznenadio i rasplakao novim!

Telegraf pre 5 sati
Dobra lekcija i svetao primer mnogim modernim fudbalerima. Čuveni hrvatski trener golmana Željko Nježić dobio je od svojih nekadašnjih "poletaraca" Dominika Livakovića i Josipa Čondrića, nesvakidašnji poklon - novi automobil. Livaković, golman… »

Predsednica Evropske komisije za konkretnu evropsku perspektivu Zapadnog Balkana

Telegraf pre 6 sati
U Evropskoj komisiji kažu da je fon der Lajen, povodom obeležavanja 30 godina od pada Belinskog zida, naglasila svoju dobro poznatu poziciju da zemlje Zapadnog Balkana moraju da imaju konkretu EU perspektivu. Imenovana predsednica Evropske komisije… »

Učesnik Parova tvrdi da je Rada iz želje da bude s njim ostavila Harisa, a istina je mnogo drugačija

Telegraf pre 7 sati
On takođe tvrdi da je Radu dečko Haris Berković ostavio upravo zbog njega. Kontroverzni rijaliti učesnik Dario Šogorić ne prestaje da diže prašinu i pravi veliku pompu oko svog imena, od kada je kročio u vilu Parova. Tako je pred sam ulazak u… »

Grci pišu da AEK želi Vladana Milojevića: Trener Zvezde je prvi izbor Ilije Ivića!

Telegraf pre 8 sati
- Bivši sportski direktor crveno-belih bi sutra potpisao Milojevića da može - navode grčki mediji. Vladan Milojević nalazi se ponovo na meti grčkog velikana, ovoga puta AEK-a! Posle interesovanja koje je za trenera Zvezde pokazivao Olimpijakos… »

Telegraf, najnovije vesti »