Telegraf

Vojska Srbije bogatija za novo lako terensko vozilo: Prošlo je sva ispitivanja

Telegraf pre 11 sati
Sve izmene plod su rada mladih stručnjaka sektora za istraživanje i razvoj kragujevačke fabrike. Kragujevačko preduzeće "Zastava Tervo" proizvelo je lako terensko vozilo za potrebe Vojske Srbije koje je prošlo sva ispitivanja, a uz male izmene može… »

Prevara u Prijepolju: Devojka se predstavila kao zatvorenik i iznudila novac za lečenje i premeštaj

Telegraf pre 26 minuta
* Putem Vibera se obratila prijateljima osobe koja je na izdržavanju kazne u inostranstvu * Najpre uzela 10.000 evra, potom tražila još 13.000. Pripadnici beogradske policije uhapsili su tri osobe zbog uzimanja novca od građana na prevaru. Policija… »

Turisti oboleli od kovida biće lečeni o trošku države, koje je još promene unela Crna Gora?

Telegraf pre 1 sat
Svi hotelijeri će 10 odsto kapaciteta nameniti za eventualne slučajeve obolijevanja od kovida-19. U susret turističkoj sezoni u Crnoj Gori finalizovani su zdravstvenii protokoli, a Vlada je donela odluku da se stranim turistima koji se razbole od… »

Endi Mari "zakazao tretman" kod Đokovića!

Telegraf pre 20 minuta
Britancu treba jaka vežba kako bi se spremio za RG. Iako neće učestvovati na ATP turniru u Rimu, britanski teniser Endi Mari doputovaće u nedelju u glavni grad Italije kako bi trenirao sa najvećim igračima! Naravno, Mari će ići i na "tretman" kod… »

Stiže još dobrih vesti: Ukinuta vanredna situacija u Svilajncu

Telegraf pre 20 minuta
Predsednik opštine i Kriznog štaba Predrag Milanović, izjavio je da je u Svilajncu "svakog dana sve veći broj izlečenih nego novoobelelih" Krizni štab za vanredne sitauacije Svilajnaca, ukinuo je vanrednu situaciju na teritoriji opštine zato što… »

Darko Lazić: "Svoju decu ne bih pustio u Zvezde Granda, ovo danas..."

Telegraf pre 14 minuta
Nakon pobede u Zvezdama Granda, Drako je počeo svoju spešnu karijeru. Popularni pevač Darko Lazić pobedio je 2012. godine u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da nema baš lepo mišljenje o popularnom muzičkom takmičenju. Darku su Zvezde Granda… »

Koža je naše treće plućno krilo: Ako primetite neku od ovih 6 promena, obavezno se javite lekaru

Telegraf pre 14 minuta
Većina promena koje se dešavaju u organizmu najpre se manifestuju na najvećem organu - koži. Normalna zdrava koža je glatka, sjajna, čista i dovoljno vlažna. Ukoliko se na vašoj koži pojavljuju promene, to može značiti da imate neko kožno… »

Gušter alpinista posramio sve druge mužjake: Kakav Ron Džeremi ovaj mali zelembać je kralj

Telegraf pre 8 minuta
Ne samo da vodi ljubav na vertikalnom zidu nego se za ivicu drži samo jednom kandžicom. Autor videa kaže da mu je ovo najbolji stori koji je ikada snimio, a postao je viralan jer gušter prkosi zakonima fizike dok vodi ljubav. Autor je inače… »

Kako izgleda površina komete?

Telegraf pre 8 minuta
Snimak je nastao kada je svemirska sonda put u istoriji 2014. sletela na jednu kometu. 67P/Čurjumov-Gerasimenko je kometa koju su 1969. godine otkrili sovjetski astronomi Klim Ivanovič Čurjumov i Svetlana Gerasimenko, po kojima je i dobila ime. Kometa… »

Bomba POKLON – Preuzmi 2.000 DINARA i 300 spinova

Telegraf pre 8 minuta
Registruj se i osvoji bonus. Specijalna ponuda pruža vam jedinstvenu priliku da preuzmete vrhunski poklon. Uz promo kod TELEGRAF registrujte se odmah OVDE i zgrabite do sada neviđen BONUS DOBRODOŠLICE. Jedan klik deli vas od 2.000 DINARA i 300 POKLON… »

Telegraf, najnovije vesti »