Telegraf

Rekli su da nemaju šta da prijave carinicima na Gradini, ali njen grudnjak bio je sumnjiv i "bogat"

Telegraf pre 8 sati
U pitanju su bili Turci sa nemačkim državljanstvom. Carinici su juče na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 70.000 neprijavljenih evra. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao automobil "BMW" nemačkih… »

U toku je potraga za vozačem koji je usmrtio ženu na putu za Uvac, pa pobegao sa mesta nesreće

Telegraf pre 12 sati
Policija traga za vozačem. Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ataru sela Mramorje na putu Priboj - Uvac kada je vozač usmrtio 74-godišnju ženu pešaka. On se nije zaustavio posle nesreće nego je dodao gas i produžio u nepoznatom pravcu… »

Srećan kraj priče o veteranu Radetu koji je pronađen zavejan: "Pokušava da se zahvali, ali zaplače"

Telegraf pre 3 sata
Rade Ćirić se oporavlja u bolnici, dobio je i lična dokumenta, odeću, obuću a imaće i novi smeštaj. Ratnom veteranu Radetu Ćiriću iz sela Sinja Glava kod Pirota, koji je ratovao na Kosmetu i u Vukovaru, 3. decembra život je počeo da se menja… »

Pronađen arsenal u stanu bivšeg ambasadora: Komšija prijavio Tomislava da je pucao iz puške

Telegraf pre 5 sati
U stanu Dimitroskog pronašli tri puške i tri pištolja. Pripadnici policije u stanu bivšeg makedonskog ambasadora u Ljubljani i Solunu, Tomislava Dimitroskog, pronašli su arsenal oružja, tri puške i tri pištolja, preneo je skopski portal "360… »

Pao dogovor vlasti i dela opozicije? Izbori definitivno na proleće: U igri su dva termina

Telegraf pre 6 sati
Predstavnici Evropske unije na današnjoj rundi razgovora u parlamentu, predložili su da glasanje bude "u krajnjim zakonskim rokovima" - Predstavnici vlasti i opozicije dogovorili su danas, u dijalogu kojem posreduje EU, da parlamentarni izbori ne budu u… »

Jurilo ga šest patrola, ali i besni građani: Pijanac Goran ukrao kamion, pa napravio rusvaj

Telegraf pre 9 sati
Neki od automobila koji su mu se našli na putu potpuno su havarisani. Više automobila, ograda od kuća i stubove u podgoričkoj Staroj varoši oštetio je sinoć Podgoričanin Goran Marković (35) bežeći ukradenim kamionom od policije. Kako saznaju… »

Policajci u Topoli svako jutro tamjanom kade stanicu: "U našem poslu neophodna je Božija pomoć"

Telegraf pre 3 sata
- Nema lepšeg početka radnog dana nego uz molitvu - rekao je mladi policajac iz ove stanice. Nigde policijska stanica ne miriše tako kao u Topoli. Izgleda da su ovdašnji policajci najreligiozniji jer svako jutro kade svoje prostorije. Miris tamjana… »

Milion komada za samo tri meseca: Samsungov "preklopnik" nadmašio očekivnja

Telegraf pre 8 sati
Ne treba zaboraviti da je u pitanju prvi uređaj takvog tipa ikada, koji je pokrenuo celu novu kategoriju proizvoda. Prvi telefon sa ekranom na preklop koji se pojavio na svetskom tržištu - Samsung Galaxy Fold, prošao je put do prvog prikazivanja u… »

Josipović: Kolinda sramoti i državu i sebe, Škoro je za nju televizor u boji

Telegraf pre 11 sati
Upoređujući Grabar-Kitarović pre pet godina i danas, Josipović kaže da se aktuelna predsednica pogubila. Ivo Josipović, koji je pre pet godina izgubio predsedničke izbore sa samo 32.000 glasova od aktuelne predsednice Kolinde i kandidatkinje za… »

Čudo u Crnoj Gori: Proplakala ikona Pećke Bogorodice

Telegraf pre 13 sati
Kopija ikone Pećke Bogorodice u hramu Svetog Jovana Vladimira u Baru je proplakala. Kopija ikone Pećke Bogorodice koja se nalazi u hramu Svetog Jovana Vladimira u Baru već duže vreme po malo mirotoči, a sinoć je, sudeći po fotografiji koja kruži… »

Telegraf, najnovije vesti »