Telegraf

Vučić odgovorio na pitanja o motivaciji građana za vakcinaciju i vojnom kampu Hrvatske na Kosovu

Telegraf pre 1 dan
- Ponudio sam se kao predsednik, i to je prihvaćeno. Idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići na teren po selima, da pozivamo ljude da ubrzamo vakcinaciju - rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas mobilne punktove za… »

Mladića ubila struja dok je pravio selfi na vagonu kod Rume? Drug ga polivao, imao užasne opekotine

Telegraf pre 1 dan
Telo nastradalog Bojana nalazilo se na spojnici vagona. Mladić Bojan A. (20) iz sela Klenak kod Šapca, nastradao je jutros oko 3.30 sati na železničkoj stanici u Rumi kad ga je na vagonu udarila struja napona od oko 25.000 volti. Nastradali mladić je… »

Počinju prijemni ispiti za specijalizovane, umetničke i muzičke škole: Konačni rezultati do 19. maja

Telegraf pre 15 sati
Prijemni prvo rade učenici koji žele da upišu srednje muzičke i baletske škole, specijalizovane gimnazije i bilingvalna odeljenja. Prijemni ispiti za upis u specijalizovane gimnazije i odeljenja, umetničke i muzičke škole, kao i bilingvalna… »

Američki naučnici izneli teoriju da je korona bolest krvnih sudova, a ne respiratorna infekcija

Telegraf pre 17 sati
Lekari sa Univerzitzeta u San Dijegu tvrde da su došli su do novih saznanja o korona virusu. Tim stručnjaka sa američkog Univerziteta San Dijego tvrdi da je došao do dokaza da kovid -19 nije respiratorna, već vaskularna bolest. To bi, kako su naveli… »

Crni bilans nesreće na pešačkom u Nišu: Posle bake, preminuo i deka, nakon što ih je pokosila žena

Telegraf pre 20 sati
Pešake je "golfom 4" pokosila pedesettrogodišnja Nišlijka protiv koje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Ljubomir Novaković (80) koji je 11. aprila teško povređen u saobraćajnoj… »

Novi Megan SUV izlazi na crtu električnim Volkswagenima

Telegraf pre 18 sati
Nove "tizer" fotografije pokazuju unutrašnjost budućeg električnog SUV modela koji trenutno nosi naziv Megane E-Tech Electric. Francuski proizvođač automobila Renault je još prošle godine prikazao koncept pod imenom Megane eVision, kojim je… »

Podignuta optužnica protiv Ivana Kontića: Tukao Mandića, negirao pokušaj ubistva, sve je snimljeno

Telegraf pre 1 dan
Kontiću je Viši sud takođe produžio pritvor do 4. juna. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Ivana Kontića (30), kojom ga tereti za pokušaj ubistva Miljana Mandića 24. avgusta u Novom Sadu, kojeg je tom prilikom… »

Beloglavi supovi redovni gosti hranilišta Jadovniku: "Ples nebeskih kraljeva najveća nagrada za nas"

Telegraf pre 13 sati
Otpad sa poljoprivrednih gazdinstava i iz klanica odnosi se na hranilište, što doprinosi rešavanju problema nesanitarnog odlaganja otpada životinjskog porekla, tako što je obezbeđena njegova pridodna reciklaža. Broj jedinki beloglavog supa u… »

Crna Gora ne popušta mere: Produžen policijski čas, vikendom i dalje bez međugradskog prevoza

Telegraf pre 13 sati
Na snazi ostaje mera o ulasku u Crnu Goru bez testa državljanima Srbije, Hrvatske, BiH, Rusije, Belorusije, Ukrajine i Albanije. Crna Gora je produžila epidemiološke mere do petka, 14. maja i važiće na teritoriji cele države s obzirom na to da više… »

Slobodna zona poziva srednjoškolce iz Srbije za učešće u multimedijalnom projektu Svetlost svitaca

Telegraf pre 15 sati
Projekat Svetlost svitaca ima za cilj da mladima ukaže na jednu od lokacija Holokausta u Evrop. Filmski festival Slobodna zona poziva srednjoškolce iz Srbije da budu deo projekta Svetlost svitaca. Projekat Svetlost svitaca ima za cilj da mladima ukaže… »

Telegraf, najnovije vesti »