Telegraf

Produžena zabrana ulaska na Filipine i proširena lista zemalja na više od 30

Telegraf pre 9 sati
Strah od novog soja korona virusa. Filipini su danas produžili za dve nedelje zabranu ulaska u zemlju putnicima iz više od 30 teritorija i država u kojima je potvrđen zarazniji soj kovida, s tim da se ovo ograničenje sada odnosi i na Filipince koji… »

"Cunami se sručio na turzam": Veliki gubitnik, radnici uplašeni

Telegraf pre 9 sati
Turisti, ali i zaposleni u turizmu, uplašeni su. Zbog pandemije kovid-19 turizam u Italiji je zabeležio, prošle godine pad prihoda između 70 i 90 odsto, a centralna državna banka “Bankitalija” mavpodi da je reč o “cunamiju” koji se sručio… »

Derbi Saudijske Arabije koji čeka cela Srbija: "Dan d" za Milojevića, da li će biti novi selektor?

Telegraf pre 9 sati
Srpski trener, posle dva uzastopna poraza, ima imperativ pobede protiv lidera prvenstva u Saudijskoj Arabiji. Srpski trener Vladan Milojević danas ima možda najvažniju utakmicu od kada je seo na klupu saudijskog Al-Ahlija u martu ove godine, derbi… »

Zvezda i Partizan se rugaju celoj Srbiji: Neko ne može na sahranu voljenih, a oni puštaju navijače!

Telegraf pre 9 sati
Neshvatljivi potezi večitih rivala koji su na svojim mečevima omogućili određenom broju navijača da uživo gleda mečeve, iako je to zakonom zabranjeno zbog pandemije. Čitava Srbija bila je šokirana prizorima koji su viđeni u Pioniru i Hali… »

Nakon potresa u Hrvatskoj rupa došla do kuće: "Strah nas je, kontejner su doneli pa ga dali drugima"

Telegraf pre 9 sati
Meštani mesta Mečenčani žive u strahu. U Mečenčanima, mesto u sastavu opštine Donji Kukuruzari, nakon razornih potresa koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju počele su da se otvaraju velike rupe u tlu, neke i blizu kuća pa žiteljima… »

PSŽ traži novac od države za radnike, a Poketinu je spreman da isplati 8.000.000 evra godišnje

Telegraf pre 9 sati
Dvostruki aršini u klubu iz glavnog grada Francuske. Veliki zaokret u slučaju Maurisija Poketina, barem sa one finansijske strane. I može se reći izuzetno povoljan za Argentinca. Prvi nagoveštaju bili su da će primati nešto nižu platu u odnosu na… »

Zima odnosi živote u Rimu: Za pet dana umrla 3 beskućnika, jedan se zapalio u pokušaju da se ugreje

Telegraf pre 9 sati
U Rimu, prema procenama dobrotvornih organizacija, živi oko 8.000 beskućnika, a među njima su brojni “novi”, koji su ostali bez doma jer nisu mogli da plaćaju kiriju ili su izgubili posao zbog krize. Zbog niskih zimskih temperatura u Rimu je za… »

Zvezde čuvene serije 23 godine kasnije: Šarlot se bucnula, a Keri je "preslikana" kao što je bila

Telegraf pre 10 sati
Popularna Šarlot iz serije "Seks i grad" se znatno promenila u odnosu na vreme kada se snimala serija, no čini se da je Keri potpuno ista kao pre. Američka glumica Kristin Dejvis (55), koja se proslavila ulogom Šarlot u svetski popularnoj seriji "… »

Pod maskama je teško razaznati ko je majka (57), a ko ćerka (25): Slavne lepotice oduševile izgledom

Telegraf pre 10 sati
Dve lepotice su uslikane na ulicama Sohoa. Američka manekenka Điđi Hadid (25) i njena majka Jolanda Hadid (57) su uslikane dok su išle u šetnju po hladnom Njujorku, a niko nije razlikovao ko je od njih dve poznata majka, a ko ćerka. Naime, slavna… »

Tragedija na Dakar reliju: Preminuo motociklista posle nesreće na trci

Telegraf pre 10 sati
Francuski takmičar preminuo je u medicinskom avionu tokom transfera u domovinu. Organizatori Dakar relija potvrdili su tragične vesti, francuski motociklista Pjer Šerpan (52) preminuo je od posledica udesa koji je imao tokom nedeljne sedme etape. Nakon… »

Telegraf, najnovije vesti »