Izvor: BizLife arhiva vesti 16.03.2018

Stručnjaci su utvrdili: RTS nije smanjivao ton Vesiću (sam je kriv)

BizLife 16.03.2018
Foto: Screenshot Radio-televizija Srbije saopštila je da su stručnjaci utvrdili da predstavniku SNS-a Goranu Vesiću nije spuštan regler i smanjivan ton za vreme gostovanja u emisiji “Upitnik” 1. marta. Vesić je najavio i tužbu zbog tog… »

Zašto Đule Van Gog ne čita novine?

BizLife 16.03.2018
Foto: YouTube screenshot Zvonimr Đukić Đule, “Prvi čovek” benda Van Gog, u jutarnjem programu Prve srpske televizije, objasnio je zbog čega ne čita novine i apelovao na medije da publici ponude više pozitivnih vesti, vesti o nečijim uspesima… »

Banke ne odustaju

BizLife 16.03.2018
Foto: Promo Banke imaju zakonsko pravo da naplaćuju troškove obrade kredita i da taj trošak prikažu u ugovoru koji potpisuju s korisnikom kredita, kazao je danas generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić. “Banke će nastaviti da… »

Srpska asocijacija menadžera ima nove programe

BizLife 16.03.2018
Foto: SAM/Promo Pilot projekti u 2018.godini biće Mastermind SAM i Business Hub inicijativa. Mastermind SAM Kombinaciju brejnstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi se menadžerima unapredile poslovne i lične… »

Naslovne strane nedelje: Svi popovi ljudi

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Protekle nedelje u centru pažnje medija bili su popovi i to ne u naročito lepom, već u skandaloznom svetlu. Tabloidi su došli do punog izražaja u svom stilu. Dnevni list u službi odbrane popa. Policija šokirala javnost. Oni su opet na… »

10 najseksepilnijih spotova svih vremena (video)

BizLife 16.03.2018
Foto: Youtube/Printscreen Muzički spotovi evoluiraju. Krajem osamdesetih “Wicked Game” bio je vrhunac senzualnosti, a od 90-ih smo se nagledali seksi video snimaka. Magazin Esquire popisao je 10 najseksi muzičkih spotova svih vremena, piše… »

Porasla vrednost građevinskih radova u Srbiji

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Vrednost ukupno izvedenih građevinskih radova u Srbiji je 2017. godine bila 5,5 odsto veća nego 2016. godine, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. To je blizu dva puta više od prethodne projekcije… »

Top poslovi za ovu nedelju

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Portal Poslovi.rs – online berza poslova, izdvaja za naše čitaoce Top 5 najnovijih oglasa. Evo šta je ove nedelje aktuelno: Softverska kompanija Gecko Solutions traži osobu na poziciji „Senior Java Software Engineer“ POGLEDAJTE… »

Hrana je u modi

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Zaboravite na dijete! U modi je hedonizam u pravom smislu te reči – bilo da su u pitanju izlasci, putovanja ili druženje sa prijateljima jedno je zajedničko svemu tome – hrana! Pitate se kako pored svih tih iskušenja držati dijetu i… »

Trikovi za preduzetnike: 3 jednostavna koraka da prepolovite radno vreme

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Voditi biznis je jako teško i zahtevno, naročito kada ste na početku i pokrećete nešto bez ogromnih resursa velikih korporacija. Kao osnivač moraćete da pokrijete sve sfere poslovanja i obaveza, počevši od važnih sastanaka sa… »