Izvor: BizLife arhiva vesti 16.03.2018

Izjava dana: Rambo Amadeus o pravim problemima

BizLife 16.03.2018
Foto: YouTube screenshot Rambo Amadeus nije samo muzičar, nego i ekološki aktivista. Na tribini o zaštiti životinja održanoj u Beogradu opomenuo nas je na to da je čovek glavni problem i zagađivač. Kada bi čovek uginuo, za 300 godina planeta… »

Podrška prehrambenim proizvođačima

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Proizvođači prehrambenih proizvoda visoke vrednosti, inovativnih ili jedinstvenih na domaćem tržištu mogu da se prijave za program stručne podrške. Program stručne podrške će obuhvatati Oblasti tehnologije prerade hrane, dizajna… »

Počinje prodaja ulaznica za beogradski koncert Brajana Ferija

BizLife 16.03.2018
Foto: Promo Ulaznice za koncert britanske muzičke legende Brajana Ferija su od danas,16. marta u prodaji i mogu se naći po ceni od 3330, 3500, 3700 i 4490 dinara na blagajnama Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem interneta. Više detalja na ovom… »

Babić progovorio: Zna šta nije, ali ne zna šta jeste

BizLife 16.03.2018
Foto: Screenshot Pink Vremenske prilike, otapanje kiše i snega nisu najvažniji uzrok odrona betonske konstrukcije na južnom kraku Koridora 10 niti potpornog zida na deonici Predejane. To je izjavio v.d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić, ali nije… »

Plaćanje sudskih taksi moći će i preko interneta

BizLife 16.03.2018
Foto: Pixabay Ministarstvo pravde planira da omogući plaćanje sudskih taksi i putem interneta, prenose Večernje novosti. U prošloj godini, hiljade građana je na ime sudskih taksi uplatilo 6,85 milijardi, a ministarstvu je od tog iznosa pripalo 20… »

Moćni Šveđani ulažu 50 miliona u softverski centar u Hrvatskoj

BizLife 16.03.2018
Foto: Youtube screenshot Markus Volenberg (Marcus Wallenberg), predstavnik moćne švedske poslovne dinastije koja je suvlasnik niza švedskih i svetskih kompanija, u četvrtak je boravio u Zagrebu i najavio ulaganje do 50 miliona evra u softverski centar… »

Biljana Srbljanović vam preporučuje ovaj biznis: Ko ume to da radi, mogao bi da počne

BizLife 16.03.2018
Foto: Youtube Dramski rad Biljane Srbljanović karakteriše politička angažovanost i oštra kritika savremenog društva. Sa takvim stavom je specijalno za BIZLife progovorila o uspehu i stanju kulture u Srbiji, kao i o biznisu i umetnosti. Vrhunska… »

Savet dana: Mali je uporan

BizLife 16.03.2018
Foto: Beta Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uspeo je da izdrži pun mandat na toj funkciji, uprkos brojnim aferama i najavama da tu neće ostati. Baš zato BIZLife ga je pitao šta je recept za uspeh? Ako neko zna, to je on. “Za uspeh u Srbiji i… »

Još 5 srednjoškolskih kompanija obezbedilo nacionalno finale u maju

BizLife 16.03.2018
Foto: Dostignuća mladih u Srbiji Učenička kompanija „Sense” iz Farmaceutsko-fizioterapeutske škole u Beogradu osvojila je prvo mesto na Regionalnom takmičenju učeničkih kompanija održanom u Beogradu u četvrtak. Ovi srednjoškolci se u okviru… »