Izvor: Beta arhiva vesti 28.03.2018

Mitrović: Postigao sam golove, ali važan je tim

Beta 28.03.2018
Dvostruki strelac u pobedi fudbalske reprezentacije Srbije nad Nigerijom Aleksandar Mitrović rekao je danas da je najbitnije da je ekipa zabeležila pobedu i dodao da svi jedva čekaju novo okupljanje kako bi se pripremali za Svetsko prvenstvo u Rusiji… »

Janković: Vučić da objasni snimak u kojem se vidi izrežiranost upada ROSU u Kosovksoj ...

Beta 28.03.2018
Predsednik Pokreta slobodnih gradana (PSG) Saša Janković pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da objasni snimak na kojem se vidi da obezbedjenje Marka Djurića zna da će pripadnici kosovske policije upasti na skup u Kosovskoj… »

Đorđević: Podrškom Kine do većeg broja domova za stare u celoj Srbiji

Beta 28.03.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević razgovarao je danas sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mačangom i predsednicom kineske investicione kompanije (CCIG) Jiang Nan, koja je istakla interesovanje za… »

Kanađanka osvojila džekpot na 18. rođendan - doživotno će dobijati 1.000 dolara nedeljno

Beta 28.03.2018
Kanadska tinejdžerka osvojila je glavni zgoditak na lutriji kada je kupila svoj prvi lutrijski tiket za 18. rodjendan, i doživotno će dobijati 1.000 dolara nedeljno. Šarli Lagard, iz kanadske provincije Kvebek, kupila je greb-greb listić i flašu… »

Krkobabić: Mali robni proizvođači moraju da se udruže

Beta 28.03.2018
Ministar  zadužen na regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić izjavio je danas da se razvija svest u Srbiji da mali robni proizvodjači moraju da se udruže da bi bili značajni na tržištu. U zadruzi "Golubac" u… »

Tigar povećava izvoz do 2020. godine

Beta 28.03.2018
Delegacija Tigar AD predvodjena generalnim direktorom Vladimir Ilićem, bila je od 23. do 26 marta u radnoj poseti francuskoj firmi Decathlon, strateškom kupcu za koga se proizvodi lovačka gumena obuća brenda Solognac. Planirana realizacija za ovog… »

Plejboj zbog privatnosti napušta Fejsbuk

Beta 28.03.2018
Kompanija "Plejboj enterprajzis" (Playboy Enterprises) saopštila je da se povlači s Fejsbuka usled sve većeg skandala oko privatnosti na toj društvenoj mreži. U saopštenju se navodi da je "Plejboju" teško da "izrazi svoje vrednosti" zbog strogih… »

U Parizu održana komemoracija policajcu stradalom u napadu (VIDEO)

Beta 28.03.2018
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas na komemoraciji policajcu Arnou Beltramu poginulom u nedavnom napadu džihadiste na jugu zemlje, da policajac predstavlja "oličenje francuskog otpora". Makron je na skupu u dvorištu Palate invalida… »

Kfor: Ne postoji pretnja zbog nadletanja aviona Vojske Srbije nad Preševom

Beta 28.03.2018
Medjunаrodnа mirovnа misijа nа Kosovu pod vodjstvom NATO je sаopštilа dа obаvljа "očekivаne provere" povodom informacija dа su borbeni аvioni Vojske Srbije preletаli teritoriju opštine Preševo. Kako je objavila Radio-Televizija Srbije… »

Mediji: Ozbiljni pregovori o Kosovu vode se u SAD

Beta 28.03.2018
U Americi se vode "ozbiljni pregovori o mogućem rešenju kosovskog pitanja" u koje je uključen bivši ambasador SAD u Srbiji Kameron Manter, piše beogradski list "Danas" u izdanju za četvrtak. "Paralelni pregovori iza kulisa nisu po volji EU, koja… »