Izvor: Blic arhiva vesti 28.04.2018

Jelisaveta je stigla u Beograd i odmah je pokazala seksi stomak i noge, a ovako je izgledala pre udaje za Tea

Blic 28.04.2018
Jelisaveta Teodosić, nekada Orašanin, jedna je od najseksepilnijih glumica, a popularnost je dodatno stekla udajom za uspešnog košarkaša Miloša Teodosića sa kojim živi u Los Anđelesu. Pre nekoliko dana je došla u Beograd i pokazala je seksi… »

Šarićev novac završio kod Šešelja? Lični lekar lidera radikala Milovan Bojić od narko bosa dobio pola miliona evra

Blic 28.04.2018
Milovan Bojić (63), direktor državnog Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", 2009. nije uzeo novac samo od Darka Šarića, već od mnogih. Srpski istražitelji, vodeći finansijsku istragu i prateći trag novca, zaključili su da je Šarić… »

Teška noć u gradu: Automobil se na auto-putu prevrnuo na krov, povređen muškarac

Blic 28.04.2018
Muškarac starosti oko 41 godinu teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi nakon što se njegov automobil prevrnuo na auto-putu, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Do udesa je došlo na auto-putu za Zagreb kod "Ikarbusa" u… »

Palma ponovo deli novac: Romima iz Jagodine po 5.000 dinara za proslavu Đurđevdana

Blic 28.04.2018
Domaćinstva Roma Jagodine, slabijeg imovnog stanja, koja slave Đurđevdan, danas su u Gradskom centru za socijalni rad primili po 5.000 dinara da proslave slavu. Reč je o sredstvima koja grad, već 13 godina, u okviru socijalnog programa pomoći… »

Građevinac poginuo na Savskom vencu: Pao sa skele sa visine od 12 metara i ostao na mestu mrtav

Blic 28.04.2018
Građevinski radnik M. Z. (57) poginuo je jutros prilikom pada sa skele u Ulici Slavka Ćuruvije bb na Savskom vencu, saznaje "Blic". - Primili smo poziv u 9.14 sati. Naše ekipe su mogle samo da konstatuju smrt - kaže dr Nada Macura, portparolka Hitne… »

Veliki problemi velikog glumca: Tihomir Stanić: "Loše mi je kada gledam ljude kojima dugujem pare"

Blic 28.04.2018
Glumac Tihomir Stanić zapao je u velike producentske dugove iz kojih se, kaže, čupa i danas, a njegova firma je blokirana dok ne otplati sve dugove. Na pitanje da li je izgubio mnogo novca, Stanić je za "Azru" rekao: - I to puno novaca koje tek treba… »

Alarmantni podaci: Svako peto dete u Srbiji se opija

Blic 27.04.2018
Čak 50 odsto mladih uzrasta od 14 do 16 godina povremeno pije alkohol, 20 odsto se povremeno opija, a sedam odsto njih redovno pije, pokazuju podaci Instituta “Batut”. Alkoholizam kod mladih u naglom je porastu, tinejdžeri o alkoholu uče… »

Humani Užičanin besplatno pomagao starima, a onda je dobio nesvakidašnju nagradu

Blic 28.04.2018
Dobar glas daleko se čuje, a dobro se dobrim vrati - u slučaju Miloša Simeunovića (32) ova izreka važi i 2.000 kilometara od zavičaja. Ona je ovom Užičaninu, poznatom po brizi o starim i bolesnima, donela posao u staračkom domu u prestonici… »

Pogledajte trenutak pada krana, koji je naneo ogromnu štetu (video)

Blic 28.04.2018
Tokom vožnje, kamera iz jednog automobila je zabeležila katastrofalan pad velikog krana, koji se survao na dalekovode i preprečio preko puta. Ovaj incident je ostavio na desetine kuća bez svetla.… »

Konferencija o online sigurnosti

Blic 28.04.2018
Security konferenciju pod nazivom "Plan A" biće održana 17. maja. Glavni cilj je podizanje svesti o mogućim posledicama po poslovanje u slučaju loše rešenih bezbedonosnih tački. "Sada je pravi trenutak da se shvati značaj i važnost uvođenja… »