Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 14.06.2018

Nestao novinar iz Bele Crkve, traže ga žandarmerija, helikopteri i ronioci

Vesti online 14.06.2018
MUP odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu - žandarmeriju, ronioce, helikopter. Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika… »

Danas oblačno, moguće vremenske nepogode

Vesti online 14.06.2018
U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada, uglavnom na jugu i… »

Vučić: Na 15 minuta me izveštavaju, nadam se rešenju slučaja

Vesti online 14.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi. - (Nebojša) Stefanović i (Bratislav) Gašić me izveštavaju na 15 minuta - rekao je… »

Do nedelje zamena svih tabli na auto-putu

Vesti online 14.06.2018
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Koridor 10 biti gotov do jeseni, a da do kraja godine očekuje da protok vozila tim Koridorom bude 52 miliona. Ona je gostujući na RTS-u kazala i da su… »

U Topoli proglašena vanredna situacija zbog nevremena

Vesti online 14.06.2018
Štab za vanredne stuacije Opštine Topola odlučio je jutros da na teritoriji te opštine proglasi vanrednu situaciju, usled nevremena praćenog velikom količinom grada i kiše. Na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije odmah su razmatrane i… »

Vučić: Regulisati status ratnih vojnih invalida

Vesti online 14.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima udruženja ratnih vojnih invalida koji su izneli probleme sa kojima se suočavaju i ukazali na to da očekuju pomoć nadležnih organa. Na sastanku je dogovoreno da u izradi zakona… »

Vukosavljević: Hilandar prioritet u oblasti kulturnog nasleđa

Vesti online 14.06.2018
Obnova manastira Hilandar predstavlja jedan od prioriteta Ministarstva kulture i informisanja u oblasti zaštite kulturnog nasleđa, imajući pre svega u vidu značaj koji Hilandar ima za našu istoriju, našu crkvu, našu kulturu, odosno za čitav srpski… »

Jako nevreme zadesilo Požegu: Gde je prošao grad nije ostalo ništa

Vesti online 14.06.2018
Jako nevreme danas je zadesilo Požegu i okolinu, a u 17 sela je proglašena vanredna situacija. Predsednik opštine Požega Milan Božić rekao je za Glas zapadne Srbije da je nevreme trajalo više od 20 minuta i da je oštećena putna infrastruktura i… »

Mislila da je sahranila muža, a on joj došao na vrata posle godinu dana

Vesti online 14.06.2018
Jedna Japanka je nekog davljenika identifikovala kao svog nestalog muža, ali joj je muž sada, godinu dana kasnije, živ i zdrav došao kući. Tokijska policija je danas saopštila da je telo nađeno juna 2017. godine u jednoj reci bio neki drugi nestali… »

Svi naši referendumi (4): Večite mućke s Kosovom

Vesti online 14.06.2018
Referendum na severu Kosova je referendum koji je održan 14. i 15. februara 2012. u četiri opštine Severnog Kosova. Glasači su se izjašnjavali o pitanju: "Da li prihvatate institucije takozvane Republike Kosovo?" Cilj referenduma je izjašnjavanje… »