Izvor: Mondo arhiva vesti 26.06.2018

Kako da vas (konačno) primeti

Mondo 26.06.2018
Ne morate uvek da budete u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate da se opterećujete izgledom čak ni ako znate da te večeri možete da sretnete muškarca koji vam se dopada... stvari uopšte nisu toliko komplikovane. Foto: MONDO/Stefan… »

Filmovi o kojima će se tek pričati! (video)

Mondo 26.06.2018
Pogledajte 30 hrabrih i inventivnih ostvarenja koja predstavljaju mladi duh evropske kinematografije. Program "Mladi duh Evrope" jubilarnog 25. Festivala evropskog filma Palić ove godine predstavlja po izboru selektora Nila Janga izvanredna ostvarenja… »

Maradona hvali Engleze: Više ne nabijaju loptu..

Mondo 26.06.2018
"Ti momci podučavani su na način na koji Engleska to ranije nije radila. Oni ne nabijaju loptu preko pola terena. Ne, oni žele da izađu na teren i igraju", rekao je Maradona. Legendarni bivši argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona pohvalio je… »

Kako do dva Viber naloga na istom telefonu

Mondo 26.06.2018
Mnogi korisnici imaju problem zbog toga što na Dual SIM telefonu nemaju dva Viber naloga. Evo jednog od mogućih rešenja. Ako nemate neki od novijih telefona, koji omogućavaju da imate više naloga po istoj aplikaciji (klonirane aplikacije), onda ste… »

Nove Google Mape dostupne u Srbiji + šta je novo

Mondo 26.06.2018
Još uvek nema javnog prevoza za Srbiju, ali nove Google Mape izgledaju bolje i lepše. Ako koristite poslednju dostupnu verziju Google Maps aplikacije (v9.80.2) moguće je da ste dobili najnovije ažuriranje, koje potpuno menja izgled jedne od… »

Jokanović pojačanje za Premijer ligu našao u Tuzli

Mondo 26.06.2018
Mladi igrač tuzlanske Slobode je blizu transfera u Fulam. Edis Smajić (18), vezni tuzlanske Slobode, svoju karijeru mogao bi nastaviti u Engleskoj. Kako je preneo "The Sun", interes za Smajića je pokazao londonski Fulam koji sa klupe predvodi Slaviša… »

Strašno: Svaka treća mlada osoba probala je drogu

Mondo 26.06.2018
Skoro 30 odsto mladih probalo je neku vrstu droge, a više od polovine njih bilo je u situaciji da im je droga ponuđena. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Droga je svuda oko nas, probalo je skoro 30 odsto mladih, ponuđena je više nego polovini (59… »

Brazilci samouvereni: Spremni smo za Srbiju

Mondo 26.06.2018
Selektor Brazila Tite i kapiten Miranda iskazali respekt prema Srbiji, ali imaju jasan cilj. A i svesni su da bi bila nacionalna tragedija da Brazil, kojim slučajem, ne ode dalje. Kaže i da ne kalkulišu kako bi izbegli Nemce. Foto: Guliver/Getty… »

Fanovi Kardašijanki će biti oduševljeni!

Mondo 26.06.2018
Domaći fanovi konačno će biti u mogućnosti da ponesu najnoviji model YEEZY BOOST 350 V2. Svetski hit stiže u Srbiju 30. juna! Novi album - novi modni trend! Samo nekoliko nedelja nakon što je izdao aktuelni CD, poznati reper Kanje Vest predstavlja i… »

MMR vakcine u Niš stižu u toku dana!

Mondo 26.06.2018
Dom zdravlja u Nišu trenutno ne raspolaže MMR vakcinom (protiv morbila, zauški i rubeole), ali Ministarstvo zdravlja dostaviće do kraja dana ovoj ustanovi 1.000 doza vakcine. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Nadležni u toj ustanovi nisu želeli… »