Izvor: N1 Info arhiva vesti 26.06.2018

Uhapšeno pet osoba, zaplenjeno 19 kilograma marihuane

N1 Info 26.06.2018
Policija je uhapsila pet osoba u Beogradu osumnjičenih za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a tom prilikom zaplenjeno je više od 19 kilograma marihuane. MUP je saopštio da su uhapšeni K.S. (30), J.S. (30), S.N. (32), V.D. (28) i S.K… »

Vučić i Brnabić se sastali sa predstavnikom Forin ofisa

N1 Info 26.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije Ričardom Murom o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu. Kako se navodi u saopštenju Kabineta predsednika Srbije, Mur je… »

Poslanici o otkrivanju groba Draže Mihailovića

N1 Info 26.06.2018
U Skupštini Srbije poslanici su raspravljali o amandmanima na predlog Zakona o ratnim memorijalima, prilikom čega se povela polemika o tome da li je potrebno podići grob generalu Dragoljubu Draži Mihailoviću. Poslanik Dveri Boško Obradović upitao… »

Fiskalni savet: Srbija među najzagađenijim zemljama u Evropi

N1 Info 26.06.2018
Srbija je među najzagađenijim zemljama u Evropi i u narednih 10 do 15 godina potrebno je da u zaštitu životne sredine i komunalnu infrastrukturu uloži oko 8,5 milijardi evra iz budžeta, rekao je predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović. On je na… »

Kariljo za istoriju Perua, Gerero asistent i strelac

N1 Info 26.06.2018
Fudbaleri Perua slavili su u poslednjem meču grupne faze Svetskog prvenstva protiv selekcije Australije sa 2:0 i trijumfom okončali tkamičenje na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri u Grupi C. Fudbaleri Perua su i pored manjeg poseda lopte bili mnogo… »

Prijem novih članica ostaje ključna politika EU

N1 Info 26.06.2018
Šefovi diplomatija Evropske unije su u Luksemburgu potvrdili da prijem novih zemalja u članstvo ostaje ključna politika Unije i naglasili da je za Srbiju na tom putu od presudne važnosti jačanje vladavine zakona i sređivanje odnosa s Prištinom… »

Voz izleteo iz šina u Austriji, dve osobe teže povređene

N1 Info 26.06.2018
Putnički voz iskočio je iz šina kod austrijskog grada Sankt Peltena, pri čemu je 28 ljudi povređeno, od kojih je dvoje zadobilo teže povrede, saopštila je austrijska policija. U vozu se nalazilo oko 80 putnika. Vlasti pokrajine Donja Austrija… »

Dačić: Prerano o tome da li će referenduma biti i kada

N1 Info 26.06.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je prerano pričati o tome kada bi mogao da bude održan referendum o trajnom rešenju kosovskog problema. "O tome da li će ga uopšte biti i kada će se desiti prerano je razgovarati", kazao je… »

Zoranu Marjanoviću produžen pritvor do 30 dana

N1 Info 26.06.2018
Viši sud u Beogradu je saopštio da je Krivično vanpretresno veće, postupajući po primedbama Apelacionog suda u Beogradu, donelo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću produžen pritvor do 30 dana. Kako je obrazloženo, pritvor je produžen… »

SMS pred Brazil: Još se sećam utakmice na Novom Zelandu

N1 Info 26.06.2018
Fudbaler Srbije Sergej Milinković-Savić ocenio je da bi prednost Orlova u duelu sa Brazilom mogla da bude nešto slabija odbrana Selesaa. Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva Pre tri godine u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina… »