Regioni arhiva vesti 29.06.2018

Uhapšen sa 75 grama heroina

Radio sto plus 29.06.2018
Novopazarska policija uhapsila je E.G. (1987), kod kojeg je otkrila 75 grama heroina. "Kod osumnjičenog u taksi vozilu pronađeno je i oduzeto oko 75 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin", saopšteno je iz Policijske uprave Novi Pazar. Po… »

Komisija opredelila 200 000 dinara za lečenje Miljane

Jugmedia 29.06.2018
Na predlog Gradskog veća Vranja, Komisija za dodelu sredstava obolelima od karcinoma i drugih teških bolesti, opredelila je 200.000 dinara za nastavak lečenja sugrađanke Miljane Ristić Stanković u Londonu, obolele od akutne mijeloblastne leukemije… »

Radmila Nešić, novopostavljeni koordinator za romska pitanja: Do kraja godine dobićemo Lokalni akcioni plan za Rome

Plus online 29.06.2018
Na konkurs Grada Pirota namenjen udruženjema gradjana i nevladinim organizacijama, UG “Ternipe” konkurisalo je projektom koji podrazumeva kreiranje i sprovodjenje javnih mera i politika za unapredjenje položaja Roma i Romkinja u Pirotu. Projektom… »

Olujno nevreme i bujice, u Subotici povređena jedna osoba, evakuacija u Stepojevcu

RTV 29.06.2018
SUBOTICA, BEOGRAD, NOVI SAD - Jako nevreme zahvatilo je po podne celu Srbiju i većinu vojvođanskih mesta. U Novom Sadu, na više punktova, ogromne količine vode stvorile su pravi kolaps u saobraćaju. Plivale su tablice i drugi pootpadali delovi… »

Završena 18. sednica Skupštine grada

RT Kragujevac 29.06.2018
Odbornici Skupštine grada Kragujevca usvojili su u prepodnevnom delu sednice Predlog odluke o oslobađanju investitora plaćanja doprinosa za uređivanje građevinskog zemljista za stambene zgrade za kolektivno stanovanje sa stanovima za pripadnike snaga… »

Krkobabić pozvao zadrugare u Nišu da konkurišu za pomoć države

Jugmedia 29.06.2018
Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić i pozvao zadrugare sa područja Nišavskog okruga da se prijave na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj zadruga i podsetio da je u državnom budžetu za tu namenu ove godine obezbedjeno… »

Zatvaranje Kosovske ulice za saobraćaj

InfoKG 29.06.2018
Zbog održavanja koncerta Dina Merlina na Kneževom arsenalu, sutra od 17 časova do završetka istog, za saobraćaj će biti zatvorena Kosovska ulica, od Ulice Lepenički bulevar do Ulice Stojana Protića. U navedenom vremenskom periodu u ovom delu… »

Kragujevac učesnik okruglog stola u Kini

Ritam grada Kg 29.06.2018
Kineski grad Sijan domaćin je okruglog stola čiji je cilj povezivanje i uspostavljanje saradnje između gradova na putu svile. Pored predstavnika lokalnih samouprava iz Kirgistana, Malezije, Francuske, Nepala, Tajlanda, Turske i Grčke, Srbiju… »

Delegacija centralne pekinške opštine Sičeng u poseti Kragujevcu

iKragujevac 29.06.2018
U Kragujevcu danas boravi delegacija opštine Sičeng kineskog grada Pekinga, koju predvodi Lu Yingchuan, sekretar Komiteta Komunističke partije Kine ove pekinške opštine. Direktora Komisije za kulturu, Sun Jinsong, direktora Kancelarije za… »

Vozač kamiona krijumčario robu vrednu skoro milion i po dinara

Jugmedia 29.06.2018
Carinici su u saradnji sa policijom na Terminalu Gradina, zaplenili veliku količinu neprijavljene robe, vredne gotovo 1,5 miliona dinara. U skrivenom tovaru bilo je najviše torbi, parfema, odeće, galanterije i baterija, a za deo krijumčarene robe se… »