Regioni arhiva vesti 29.06.2018

Uhapšen sa 75 grama heroina

Radio sto plus 29.06.2018
Novopazarska policija uhapsila je E.G. (1987), kod kojeg je otkrila 75 grama heroina. "Kod osumnjičenog u taksi vozilu pronađeno je i oduzeto oko 75 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin", saopšteno je iz Policijske uprave Novi Pazar. Po… »

Komisija opredelila 200 000 dinara za lečenje Miljane

Jugmedia 29.06.2018
Na predlog Gradskog veća Vranja, Komisija za dodelu sredstava obolelima od karcinoma i drugih teških bolesti, opredelila je 200.000 dinara za nastavak lečenja sugrađanke Miljane Ristić Stanković u Londonu, obolele od akutne mijeloblastne leukemije… »

Radmila Nešić, novopostavljeni koordinator za romska pitanja: Do kraja godine dobićemo Lokalni akcioni plan za Rome

Plus online 29.06.2018
Na konkurs Grada Pirota namenjen udruženjema gradjana i nevladinim organizacijama, UG “Ternipe” konkurisalo je projektom koji podrazumeva kreiranje i sprovodjenje javnih mera i politika za unapredjenje položaja Roma i Romkinja u Pirotu. Projektom… »

(Kurir TV) poplavljena ibarska magistrala, saobraćaj u prekidu: Vodena bujica kod Stepojevca, spasioci sa čamcima poslati na…

Kurir 29.06.2018
Saobraćaj na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca je gotovo blokiran zbog bujice koja je večeras od puta napravila jezero. Saobraćaj sje bio potpuno blokiran oko 18 i 30, a sada se odvija veoma otežano, na momente od vode može da se prođe, a na… »

Završena 18. sednica Skupštine grada

RT Kragujevac 29.06.2018
Odbornici Skupštine grada Kragujevca usvojili su u prepodnevnom delu sednice Predlog odluke o oslobađanju investitora plaćanja doprinosa za uređivanje građevinskog zemljista za stambene zgrade za kolektivno stanovanje sa stanovima za pripadnike snaga… »

Krkobabić pozvao zadrugare u Nišu da konkurišu za pomoć države

Jugmedia 29.06.2018
Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić i pozvao zadrugare sa područja Nišavskog okruga da se prijave na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj zadruga i podsetio da je u državnom budžetu za tu namenu ove godine obezbedjeno… »

Pivremeno zatvaranje dela Kosovske ulice i parkirališta “Zastava”

Ritam grada Kg 29.06.2018
U periodu od 29.juna do 2. jula parkiralište ”Zastava” neće raditi zbog održavanja koncerta Dina Merlina u “Kneževom arsenalu”. Kako je saopšteno iz “Parking servisa”, korisnici koji imaju regulisan pretplatnički odnos za posebno… »

Predstavnici Kragujevca u kineskom Sijanu

RT Kragujevac 29.06.2018
Kineski grad Sijan domaćin je okruglog stola čiji je cilj povezivanje i uspostavljanje saradnje između gradova na putu svile. Pored predstavnika lokalnih samouprava iz Kirgistana, Malezije, Francuske, Nepala, Tajlanda, Turske i Grčke, Srbiju… »

Šansa za ulaganja kineskih kompanija u privredu Šumadije

RTS 29.06.2018
Delegacija centralne pekinške Opštine Sičeng razgovarala je sa čelnicma grada Kragujevca i Šumadijskog okruga o moućnostima saradnje u oblasti prirede, kulture i obrazovanja. Sičeng je centralna Opština u Pekingu u kojoj se nalaze sve značajne… »

Vozač kamiona krijumčario robu vrednu skoro milion i po dinara

Jugmedia 29.06.2018
Carinici su u saradnji sa policijom na Terminalu Gradina, zaplenili veliku količinu neprijavljene robe, vredne gotovo 1,5 miliona dinara. U skrivenom tovaru bilo je najviše torbi, parfema, odeće, galanterije i baterija, a za deo krijumčarene robe se… »