Izvor: Srbija danas arhiva vesti 17.07.2018

Tragedija u Leskovcu: Oca i ćerku (15) udarila struja, oboje preminuli

Srbija danas 17.07.2018
Tuga. Tinejdžerka J. A (15) i njen otac Srđan A. (47) stradali su nakon što ih je u štali udarila struja! Do tragedije je došlo u selu Pridvorica kod Bojnika. Tinejdžerka i otac su stradali kada ih je udarila struja iz aparata za mužu stoke koji… »

Detalji tragedije kod Leskovca u kojoj su nastradali otac i ćerka: Struja prvo udarila devojčicu?

Srbija danas 17.07.2018
J. A. ima samo 15 godina. Tinejdžerka J. A. (15) i njen otac Srđan A. (47) stradali su nakon što ih je u štali udarila struja! Do tragedije je došlo u selu Pridvorica kod Bojnika. Tinejdžerka i otac su stradali kada ih je, kako se sumnja, udarila… »

Beli golub doleće iz Helsinkija: Uskoro mirovni pregovori između Kurda i sirijske vojske

Srbija danas 17.07.2018
Svi su obavešteni. Planovi Sirijskih demokratskih snaga (SDF) za pregovore sa vladom dolaze nakon susreta Putina i Trampa na samitu u Helsinkiju, gde su se njih dvojica usredsredili na sirijski sukob i na načine rešavanja trenutne humanitarne krize u… »

Veliko priznanje: Dejan Perišić dobio Zlatnu značku LEN

Srbija danas 17.07.2018
Prvi vaterpolo radnik iz Srbije koji je dobio ovu nagradu. Evropska plivačka federacija donela je odluku da Dejanu Perišiću dodeli Zlatnu značku LEN, za dugogodišnji uspešan rad i poseban doprinos rezultatima ove organizacije. Perišić je prvi… »

Zemljotres na malom Kalemegdanu: Zvezda vratila Maika Cirbesa (foto)

Srbija danas 17.07.2018
Ovo će obradovati navijače. Maik Cirbes proveo je dve godine u Crvenoj zvezdi i za to vreme osvojio pet trofeja, a u prvoj sezoni je bio i deo tima koji je doneo prvu triplu krunu u istoriji crveno-belih, a rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana… »

Haos na granici: Pronađena droga u donjem vešu i ispod uloška (Foto)

Srbija danas 17.07.2018
Detalljna kontrola donela šok. Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina, prema Bugarskoj, zaplenili manju količinu marihuane, koja je bila sakrivena ispod uloška jedne od patika, koje je putnik nosio na… »

Evo šta se zaista dešava pedofilima i ubicama dece u zatvoru: Zatvorenici ih dočekaju na krv i nož, a onda kreće pakao

Srbija danas 17.07.2018
Užas. Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan „ovakav“ kako bi ga kaznili za učinjeno nedelo. Pedofili se smatraju najgorim ljudima na svetu, a nije ni čudo… »

Posle samo godinu dana: Filip Manojlović menja klub! (foto)

Srbija danas 17.07.2018
Na Marakani je ostavio dubok trag. Završena je priča Filipa Manojlovića u Španiji. Nekadašnji golman Crvene zvezde i osvajač zlatne medalje sa Orlićima na Novom Zelandu, posle godinu dana definitivno će napustiti Hetafe. Mladi reprezentativac… »

Ljajić na prekretnici: Bivšem fudbaleru Partizana odbrojani dani u Torinu, ovo je nova destinacija

Srbija danas 17.07.2018
Došlo je vreme za rastanak. Odlaskom Siniše Mihajlovića sa klupe Torina, status Adema Ljajića znatno je promenjen. Prema najvama "Tutosporta", bivši fudbaler Partizana je na izlaznim vratima Torina, a kao novi klub pominje se CSKA iz Moskve. Foto… »

Vrisak prijatelja parao nebo, iz nosa i usta mu je curila krv: Detalji utapanja dečaka na bazenu u Jakovu

Srbija danas 17.07.2018
"Jednostavno je potonuo", rekao je očevidac nesreće. Dečko je ronio u vodi, da bi ga posle nekoliko minuta jedan od kupača video nepomičnog na dnu bazena. Pozvao je spasioca i zajedno su ga izvukli napolje, u pomoć je priskočio i jedan lekar sa VMA… »