Arhiva » Vesti » Ritam grada Kg 15.08.2018

Deca iz RK Radničkog odradila kamp na Kopaoniku

Ritam grada Kg sreda, 15. avgust 2018.  |  Ritam Grada

Rukometni klub Radnički 1964 organizovao je sedmodnevni kamp na Kopaoniku, za 58 devojčica i dečaka školskog uzrasta, sa ciljem popularizacije rukometa i približavanja ovog sporta najmlađima.

Pod palicom pet trenera, na prvom „Kamp Kopu 2018“, održano je 35 treninga, a deca su bila podeljena u tri starosne grupe.

– Deca su sticala nova znanja, družila se, osetila timski duh koji treba da ih još više poveže i napravi neophodnu hemiju za godine koje nadolaze. Sledeće godine ćemo se potruditi da broj dece bude još veći, uspostavićemo saradnju sa klubovima u okruženju i raditi na stvaranju još boljih uslova za rad na kampu. Posebno bih se zahvalio kolegama trenerima, direktorki Mariji Lojpur i osoblju odmarališta na Kopaoniku na svesrdnoj saradnji u sprovođenju plana i programa rada, nadamo se uspešnoj saradnji i u godinama koje dolaze – rekao je Dragan Študer, rukovodilac kampa.

On je dodao da je najvažnije je da su deca zadovoljna boravkom i radom na kampu.

-To nam daje dodatnu snagu da budemo još bolji i uspešniji u budućnosti i obučimo što je moguće veći broj igrača za naš klub. Takođe bih se posebno zahvalio našem bivšem igraču, a sada kondicionom treneru u Luksemburgu, Žiki Jovanoviću, koji je održao predavanje o važnosti ishrane, oporavka, kao i fizičke spreme sportista, sa posebnim osvrtom na profesionalno bavljenje sportom i odricanjima koja sportisti imaju u toku svoje karijere – kazao je Študer.

Iz Radničkog poručuju da je namera svih u klubu da ovaj kamp zaživi i preraste u tradicionalni.


Objavljeno na sajtu ritamgrada.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Kopaonik Rukomet

©2019 Netmark d.o.o.