Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.09.2018

Promenljivo oblačno, biće kiše i grmljavine

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
U većem delu Srbije će biti promenljivo oblačno vreme s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a na istoku uglavnom suvo uz duže sunčane periode. Duvaće slab i umeren, severozapadni i zapadni vetar, na istoku zemlje povremeno i jak. Jutarnja… »

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo Gornji Milanovac

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Gornji Milanovac - Jako nevreme je sinoć zahvatilo područje oko Gornjeg Milanovca. U tom području pao je i grad. Grad veličine lešnika zabeleo je sela Nevade, Grabovica, Gornja Vrbava, Vraćevšnica, navodi sajt B92.net. GZS / Tanjug Rapaj brdo -… »

Anđelković: Granica na Ibru rešenje za KiM

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije Zoran Anđelković izjavio je danas da se zalaže za razgraničenja Srba i Albanaca, a da granica treba da bude povučena na reci Ibar, a ne na Kopaoniku. "Mislim da je neophodno naći korektno… »

Veljo Ilić predstavlja novu organizaciju: Srbija nikad nije mogla da napravi rezultat bez jake desnice

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Kada je pre desetak dana predsednik Nove Srbije Velimir Ilić najavio da će sredinom septembra biti predstavljena nova desnica na političkoj sceni Srbije, u kojoj će savetodavnu ulogu imati književnik Matija Bećković i crkveni velikodostojnici… »

Stojanova starleta perjanica naprednjaka!?

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak - Niko nije ni sanjao da pisac možda najogavnijih tekstova o mnogim ljudima u gradu na Moravi, i perjanica Stojana Markovića, direktor, najbliži saradnik i protivnik naprednjačkog režima do srži, tek tako preko noći može okrenuti ćurak i… »

Novi milioni stigli u gradsku kasu! Izvršen rebalans budžeta

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak – U gradsku kasu iz Vlade RS pristiglo je 150 miliona dinara, pa je danas na 69. sednici gradskog veća izvršen rebalans budžeta grada. “Morali smo izvršti rebalns, pored sredstava koje smo primili od držve, prihodavali smo 20 miliona od… »

Golija: poklekla stara kuća znanja u Ćerimanima

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Golija – Mnogi od nas potekli smo na jednom a život provodimo na drugome mestu, ali se navek vraćamo tamo, ka svome istočniku. Uostalom, Čačanin Siniša Punović zabeležio je u svom romanu „Srbija koje nema” da niko nikad ni sebi ni drugima… »

U nedelju humanitarni turnir u malom fudbalu

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak – U nedelju će na igralištu Mesne zajednice “3. Decembar” biti održan humanitarni turnir u malom fudbalu, političkih partija, medija i udruženja. Organizator turnira je udruženje građanja “Čačak moj grad” a početak je zakazan… »

Vulin sutra u FAP-u

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Priboj - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obići će sutra preduzeće "FAP korporacija" a.d. u Priboju. Tom prilikom ministar će potpisati ugovor i preuzeti novoproizvedena vozila za potrebe Vojske Srbije. Inače, pribojski FAP je uz pomoć Vojske… »

Novi termini korektivne gimnastike u Sokolani

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak – Od 03.09. Centar korektivne gimnastike “Sokolana” svoje treninge radi u novim terminima po grupama kako je navedeno u rasporedu na slici. Posle dužeg renoviranja sale od ponedeljka je centar nastavio sa radom. Upis novih članova po… »