Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.09.2018

Branko Ružić: Podržavam sve što Vučić čini za Kosovo, ovo je istorijski trenutak!

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Ovo je istorijski trenutak, pa je, s druge strane, sramno što se neki zalažu za populizam i mitomaniju, ne vodeći računa o budućnosti naše dece i našeg naroda Branko Ružić, potpredsednik SPS i ministar državne uprave i lokalne samouprave, kaže… »

Tenis: Počeo 8. Zlatibor open

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Zlatibor - Osmo izdanje teniskog turnira „Zlatibor open“ (kategorije ITF Futur) održaće se ove sedmice na terenima TK „Zlatibor springs“. Dešavanja ovogodišnjeg fjučersa započela su već proteklog vikenda kvalifikacijama učesnika, dok će u… »

Još jedna kotlarnica na biomasu u Priboju

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Priboj - Opština Priboj započela je izgradnju kotlarnice na drvnu sečku koja će obezbediti kvalitetnije i jeftinije grejanje pet javnih objekata u ovom gradu. Nova kotlarnica kapaciteta 1,8 MW snabdevaće dve osnovne i dve srednje škole i ambulantu… »

Sećenje na slavnog junaka Kursulu za vikend u Katrgi

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak - Kulturno-sportska manifestacija „Kursulini dani”, u znak sećanja na narodnog junaka iz prvog srpskog ustanka Jovana Petrovića Kursulu, ove gdoine će se održati od 7. do 9. septembra u porti sabornog hrama Svetog arhangel Gavrila u… »

Vesić o „velikoj pobedi Vučića”, Đinđiću, Đilasu...

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Funkcioner SNS Goran Vesić kaže da je velika pobeda predsednika Srbije Aleksandra Vučića to što po pitanju Kosmeta više nisu aktuelna nametnuta rešenja. On navodi da će Vučić tokom vikenda boraviti na KiM, razgovarati sa ljudima i obići mesta… »

Vučić: Srbija posvećena miru i stabilnosti u regionu

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kraljevine Norveške Arnea Sanesa Bjornstada, kojem je preneo da je Beograd posvećen miru i stabilnosti u regionu, i da upravo zbog toga u dijalogu sa Prištinom teži postizanju stvarnog… »

Komunalna inspekcija na terenu, proveravaju u kakvim uslovima žive domaće životinje

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Ivanjica – Komunalna inspekcija Opštinske uprave opštine Ivanjica u toku septembra i oktobra meseca vršiće preventivni inspekcijski nadzor kontrole uslova držanja domaćih životinja u naseljenim mestima u Ivanjici. Preporučuje se držaocima… »

Noćno pranje ulica u užem delu grada

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Gornji Milanovac - Javno komunalno preduzeće Gornji Milanovac krenulo je sa redovnim programom pranja ulica u toku noći. Ovim planom obuhvaćeno je redovno mesečno pranje ulica za mesec septembar. Zaposleni u Službi javne higijene sinoć su u periodu… »

Predsednik Iveka poslednji put bio kod Tita, sutra sa Kolom otvara Iveko centar za Srbiju

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Beograd - Predsednik Iveko brenda Pjer Laut (Pierre Lahutte), koji je poslednji put u Srbiju došao da vidi Tita, otvoriće sutra sa vlasnikom AutoČačka Milekom Kostiće novi Iveko centar u Beogradu. AutoČačak komerc je od januara 2018. godine postao… »

Bojović: Rešićemo dugogodišnji problem vodosnabdevanja do kraja godine

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak – Gradski većnici odlukom o rebalansu budžeta opredelili su 1.5 miliona dinara za kupovinu pumpi, rešavanje projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova na saniranju posledica u Ulici 66 u MZ Atenica i problem plavljenja u… »