Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.09.2018

Prva tribina Saveza za Srbiju večeras u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Gornji Milanovac – Prva tribina novoosnovanog Saveza za Srbiju održaće se večeras u Norveškoj kući u Gornjem Milanovcu sa početkom u 18 časova. Prisutnima će se predstaviti lideri novoopozicionog bloka Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan… »

Legende o zakopanom blagu Zapadne Srbije (2)

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak - Ljudi u dalekoj prošlosti zlatu nisu pridavali moderan materijalni značaj, najmanje monetarnu ulogu u razmeni dobara. Zlato je predstavljalo ono što je nepropadljivo, solarno i sjajno. Sve što je blistavo i lepo nazivano je kraljevskim i… »

Zlatiborski delikatesi na sajmu parmskog pršuta u Italiji

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čajetina - Delegacija Opštine Čajetina sa predstavnicima Zlatiborskog Eko Agrara i Turističke Čajetina - Delegacija Opštine Čajetina sa predstavnicima Zlatiborskog Eko Agrara i Turističke organizacije „Zlatibor“, bila je učesnik Sajma… »

Planirana isključenja struje za danas i sutra

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Čačak - Danas će zbog radova na redovnom godišnjem remontu opreme u trafostanici OVČAR BANjA, bez električne energije biti potrošači u Dučalovićima, Markovici, Rtarima i delu Negrišora, Vrnčanima, Jančićima, Rošcima i Ovčar Banji, u… »

Nema asfalta dok se ne iseče rastinje! Meštani već prionuli na posao

Glas Zapadne Srbije 05.09.2018
Topola – U zaseoku Jovanovići godinama isti problem. Stari makadamski put koji voda već godinama uništava glavna je muka meštana iz ovog dela sela Lipovac. Svakodnevni prolazak ovom deonicom za automobil je kako kažu vozači smrt jer oštro kamenje… »