Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 05.09.2018

Na slobodi, ali čeka robiju: Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora

Večernje novosti 05.09.2018
Beograđanka Sara Vidak (20) osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na prekršajnog sudiju u Kotoru. Ukinut joj pritvor do pravosnažnosti presude. U sredu izašla iz Spuža gde je bila 23 dana. BEOGRAĐANKA Sara Vidak (20) osuđena je u sredu na… »

Uhapšen osumnjičeni za proneveru 1,6 miliona dinara

Večernje novosti 05.09.2018
Policija je uhapsila Ž. G. (38) iz Bora zbog sumnje da je kao poslovođa prodavnice u tom gradu zadržao dnevni pazar za tri dana umesto da ga uplati na račun firme. BEOGRAD - Policija je uhapsila Ž. G. (38) iz Bora zbog sumnje da je kao poslovođa… »

Posle incidenta U sudu: "Pao" napadač na advokaticu

Večernje novosti 05.09.2018
Posle incidenta u zgradi novosadske Palate pravde, kada je povređena dr Enike Veg. Policija privela S. S. (72), a u četvrtak bi trebalo da bude doveden na saslušanje. SEDAMDESETDVOGODIŠNjI S. S, koji je u zgradi suda u Novom Sadu u utorak fizički… »

U novosadskom stanu 130 grama kokaina

Večernje novosti 05.09.2018
Pretresom stana u Novom Sadu, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla 130,74 grama kokaina, 8,36 grama marihuane i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu… »

Nesreća kod Surdulice: Radnik nastradao dok je uvodio kablovsku

Večernje novosti 05.09.2018
U Policiji kažu da je uviđaj u toku, a na terenu su i inpektori za rad koji će utvrditi okolnosti pogibije radnika preduzeća „Naša kablovska" ZORAN Antananasijević, zvani Džis (41) iz Surdulice, nastradao je najverovatnije od strujnog udara, dok… »

Ubistvo investitora: Osuđen čak devet puta, a nikada nije robijao

Večernje novosti 04.09.2018
Ubijeni građevinski investitor Zoran Trifunović godinama nizao brojne krivične prijave. Dobijao uslovne kazne za divlju gradnju, falsifikovanje, nanošenje povreda... GRAĐEVINSKI investitor Zoran Trifunović (59), kojeg je u nedelju u beogradskom… »

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru: Poginuo zamenik osnovnog tužioca

Večernje novosti 04.09.2018
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 18 časova dogodila kod mesta Kneževac na magistralnom putu Novi Pazar - Sjenica poginuo je Relja Petrović. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 18 časova dogodila… »

Novopazarac uhapšen sa 10 kilograma droge: Robijaš iz hotela otišao po heroin

Večernje novosti 04.09.2018
Detalji hapšenja Novopazarca Admira Višnjića (30) u Prokuplju sa deset kilograma droge. Bio je radno angažovan i imao slobodu kretanja. ADMIR Višnjić (30), robijaš koji je uhapšen pre dva dana kod Prokuplja sa 10 kg heroina u vrednosti od milion… »

Detalji užasa kod Pećinaca razbojnik koji je isekao staricu: Volim te kao majku, ali sam narkoman, moram da te opljačkam

Večernje novosti 04.09.2018
Detalji krvavog razbojništva kod Pećinaca, kada je Milan Gajić napao Vericu Stanković. KAD je Verica ugledala Milana, kazala je: "Evo ti sve pare, samo me nemoj ubiti". On joj je odgovorio da je voli kao majku, ali da je narkoman i da mora da je… »