Regioni arhiva vesti 19.09.2018

Novi detalji ubistva MMA borca u Kragujevcu Gledao je u ubicu, bio je spreman za trening, usledila su dva pucnja iz straha!

Alo 19.09.2018
A. M. (22) navodno likvidirao Radoša Joksimovića (27). Inspektorima predao pištolj iz kojeg je ispalio dva hica u grudi pokojnom Joksimoviću. Bokser ga nedavno pretukao. Odmah posle ubistva MMA borca Radoša Joksimovića (27), u utorak uveče ispred… »

Raspisan konkurs za dodelu srednjoškolskih kredita, prijave do 28. septembra

Jugmedia 19.09.2018
U toku je konkurs za dodelu kredita učenicima srednjih škola, saopštili su iz Odseka za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Vranja. “Zainteresovani učenici prijave za dobijanje… »

Policija rasvetlila slučaj paljevine automobila, prijave protiv dvojice muškaraca

Jugmedia 19.09.2018
Pripadnici vranjske Policijske uprave rasvetili su slučaj paljevine automobila, koji se dogodio u utorak u ranim jutarnjim satima u Ulici Bulevar AVNOJ-a, ispred Tehničkog pregleda Dunav osiguranja u Vranju, saznaje Jugmedia. Po nalogu zamenika Osnovnog… »

Štrajkači glađu počeli da padaju: Desetak intervencija lekara

OK radio 19.09.2018
Vranje – Drugog dana štrajka glađu u pogonu bujanovačke „Gumoplastike“ u selu Klenike, hitna pomoć je morala da interveniše u desetak slučajeva, saznaje OK Radio sa lica mesta. Već dugog dana štrajka glađu koji se odvija u krugu fabričkog… »

U Nišu preminula žena zaražena virusom Zapadnog Nila

OK radio 19.09.2018
Niš -- Na Klinici za infektivne bolesti u Nišu su dva pacijenta koja boluju od groznice Zapadnog Nila, a jedna žena je preminula od posledica te virusne infekcije. Direktor te ustanove Miodrag Vrbić kazao je da je zdravstveno stanje jednog obolelog… »

Sklonjena trećina brda kod Grdelice, BIA nadgleda

OK radio 19.09.2018
Vranje - Do sada je uklonjeno 120.000 kubika zemlje sa brda koje se obrušilo na Koridoru 10 kod Grdelice, objavljuje Tanjug. Planirano je da bude uklonjeno do 350.000 kubinih metara, rečeno je Tanjugu u "Koridorima Srbije". - Trenutno na gradilištu… »

NSZ: Sutra isplata redovnih, prekosutra privremenih novčanih naknada

Jugmedia 19.09.2018
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će sutra preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za avgust 2018. godine. U petak 21. septembra biće isplaćene privremene novčane naknade za… »

Kamiondžije: Pregovori ili obustava transporta

Glas Zapadne Srbije 19.09.2018
Čačak - Nekoliko desetina kamiona, transportnih firmi iz Čačka, Kraljeva, Užica i Ivanjice krenuli su danas u protesnu vožnju organizovanu zbog niza problema sa kojima se susreću u radu. Predsednik Udruženja „MDT SISTEM” iz Kraljeva Ljubinko… »

Dan bez automobila u petak, 21. septembra

Jug press 19.09.2018
NIŠ Dan bez automobila u Nišu biće održan po 16. put u petak, 21. septembra. Toga dana od 10,00 do 13 00 sati biće zatvorene za saobraćaj ulice Vožda Karađorđai Milojka Lešjanina, od Ureda do zgrade Suda. Ova akcija održava se u okviru Evropske… »

Konkurs za idejno rešenje za etno kompleks u naselju Tulbe

Jug press 19.09.2018
VRANJE Gradska uprava u Vranju raspisala je Konkurs za izradu idejnog urbanističko – arhitektonskog rešenja etno kompleksa u naselju Tulbe. „Cilj konkursa je da se za jedan dragoceni, najstariji prostor u užem delu grada, u neposrednoj blizini dve… »