Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 24.09.2018

Danas naoblačenje s kišom i padom temperature

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
U Srbiji se danas ujutru na severu, pre podne u centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni Celzijusa… »

Prosvetari najavljuju radikalizaciju štrajka, svakog dana časovi 30 minuta

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Četiri prosvetna sindikata odlučila su da radikalizuju štrajk jer im nije ispunjen zahtev da svi prosvetari s fakultetskom diplomom budu raspoređeni u devetu platnu grupu U prethodnom periodu časove su skraćivali jednom nedeljno, dok će sada to… »

Završeni radovi na putnoj infrastrukturi u Mesnoj zajednici Nikojevići

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Užice - U toku 2018. godine uloženo je oko 10 miliona dinara za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Nikojevići, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada Užica. Kroz ugovore za udruživanje iz 2017. i 2018… »

Glavni odbor SNS danas o postignutim rezultatima

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana danas, a funkcionerima vladajuće stranke obratiće se predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On će sa njima analizirati postignute rezultate tokom poslednjih godina. Funkcioner SNS-a Nikola… »

Devojčica uletela u vatru, da bi spasila sestru sigurne smrti

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Požega - U domu jedne od najsiromašnijih porodica u požeškom kraju u četvrtak 20. septembra naprasno je izbio požar. Da Nataša Mladenović (16) nije bila hrabra i prisebna da uleti u zapaljenu sobu i iz nje, kroz gust oblak dima, napolje iznese… »

SOČ: Očekujemo hitan razgovor sa predstavnicima Vlade

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Radikalizacija štrajka prosvetnih radnika počela je danas i trajaće do kraja meseca, kada predstavnici Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije očekuju sastanak sa predsednicom Vlade RS Anom Brnabić, ministrom finansija Sinišom Malim… »

Andrej Prtenjak osvojio pet medalja u Pukovcu i Visokom (FOTO)

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak/Pukovac – Proteklog vikenda je u Pukovcu održan 13-ti karate turnir “Katana kup Pukovca”. Mladi karatista iz Čačka Andrej Prtenjak se na ovom takmičenju okitio sa dve zlatne medalje. Takođe, Andrej je učestvovao i na turniru u Visokom… »

Da bi kupus bio dobro “kiso” potrebne su tri stvari

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Za dobar kiseli kupus jedini recept je so, voda, sorta bravo i dosta napora, kaže Sonja Gugović koja u čačanskom selu Zablaće već godinu dana proizvodi i pakuje “Kiso” kupus. Oko 70 tona kiselog kupusa prošle godine Sonja je plasirala… »

„Sloboda“ čuva zdravlje sugrađana

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Čačak - Gradsko rukovodstvo sa predstavnicima Zavoda za javno zdravlje Čačak, posetili su danas kompaniju „Sloboda“, tako da su bili u prilici da obilaskom određenih objekata vide na koji način ova kompanija radi po važećim standardima i u… »

Obraćanje Vučića na sednici Glavnog odbora SNS

Glas Zapadne Srbije 24.09.2018
Sednica Glavnog odbora SNS počela je danas u Sava centru, a uvodno izlaganje imao je predsednik stranke i Srbije Aleksandar Vučić. „Za samo mesec dana je deset godina od kada smo formirali stranku. Formirali u trenutku kada je našoj zemlji bilo… »