Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 24.09.2018

Tasovac šokirao novim imidžom: Na društvenim mrežama ga porede sa likom sa čuvene novčanice (foto)

Srbija danas 24.09.2018
Ostavio bez reči. Ivan Tasovac, veliki umetnik, alfa i omega Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture, uvek je izazivao pažnju javnosti svojim ekscentričnim imidžom. Njegovi neobični "pramenovi" bili su često predmet podsmeha, ponekad i… »

Baka Julka doživela stotu, a nadničila je ceo svoj vek: Ne pitaj me kakav mi je život bio! (foto)

Srbija danas 24.09.2018
Kao da joj nije sto - laka i vitalna, na kapiji dočekuje goste, pita za zdravlje, daje savete! Kragujevčanka Julka Mitrović, proslavila je stoti rođendan. Iako je ušla u drugi vek, ceo dan je u pokretu. Neobičnu vitalnost i dobro zdravlje, kaže… »

Počeo vremenski haos u Srbiji! U Beogradu već alarmantno! Iz sata u sat biće sve gore i hladnije!

Srbija danas 24.09.2018
Stiglo naglo zahlađenje. U Srbiju je danas stiglo dugo najavljivano zahlađenje, a temepratura se za nepuna 24 sata naglo spustila, te je jutros u našoj zemlji živa u termometru u pojedinim delovima zemlje nije prešla deseti podeljak. U Beogradu… »

Igraj nindža, igraj rode: "Leonardo" zaigrao kolce i oduševio Srbiju (video)

Srbija danas 24.09.2018
Glavna zvezda rođendana. U Srbiji svi moraju da znaju da igraju kolo, pa čak iako su Nindža kornjače. Animator obučen u Leonarda je na jednom rođendanu pokazao šta zna Na jednom dečjem rođendanu, Leonardo je pokazao zavidne veštine igranja kola… »

Najveća zabluda o ishrani! Maslinovo ulje i mršavljenje ne idu zajedno, a evo i zašto je to tako!

Srbija danas 24.09.2018
Važno je informisati se na vreme. Maslinovo ulje je vrlo zdravo i uvek je dobrodošlo u ishrani, a njegov glavni sastojak je mononezasićena oleinska kiselina koja ga čini najzdravijom masnoćom. Ipak, i kod konzumacije maslinovog ulja treba biti… »

Od danas kiše liju, vetrovi šibaju: U Beogradu jaka oluja, a evo do kada će nevreme potrajati

Srbija danas 24.09.2018
Preokret. U Srbiji se ujutro na severu, prepodne u centralnim, a poslepodne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na… »