Izvor: Vesti online arhiva vesti 08.12.2018

Evo kako su nekada izgledali Miki Miljković i njen suprug (FOTO)

Vesti online 08.12.2018
Viki Miljković i Dragan Tašković Taške danas važe za jedan od najskladnijih parova. Uvek pružaju jedno drugom maksimalnu podršku i prate se na dešavanjima, a u braku su 11 godina. Tako je oduvek i bilo, a jedna fotografija Viki i Tašketa iz… »

Razara za pet sekundi: Rusija ima "penicilin" za američku artiljeriju (VIDEO)

Vesti online 08.12.2018
Ruska vojska dobija nove sisteme za artiljerijsko obaveštavanje 1B75 "Penicilin". Reč je o kompleksima koji omogućavaju da se za samo pet sekundi odrede koordinate vatrenog položaja neprijateljske artiljerije u opsegu od 25 kilometara, piše Olivera… »

Porodična idila u domu Lopez

Vesti online 08.12.2018
Nova godina i Božić mnogima izmame osmeh, a kako su trgovi širom sveta okićeni, takav je slučaj i sa većinom domova kako kod nas, tako i u inostranstvu. Poznate ličnosti ipak su samo ljudi i uživaju u istim sitnicama kao i svi mi. Raduju se… »

Ne nosi prirodno krzno, ali zato ima lisicu na ramenu (VIDEO)

Vesti online 08.12.2018
Neimenovana žena šokirala je sugrađane kada se pojavila na stanici ruskog metroa Kaširskaja, noseći na ramenu veliku lisicu-živu. Lisica uopšte nije reagovala na zvuke koje inače čujemo u metro stanicama, čak se nije ni milimetar pomerila sa… »

BW Aurora - vaš novi dom okupan suncem

Vesti online 08.12.2018
Rimska boginja zore, Aurora, koja svakog jutra izranja iz okeana i preleće preko neba najavljujući rađanje novog dana, inspirisala je kreiranje sedme stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a. Jedinstvena prilika za kupovinu stana u ponedeljak… »

Cipras: Grčka razvija odnose s Rusijom nezavisno od NATO-a

Vesti online 08.12.2018
Grčko-ruske veze imaju davnu tradiciju, one su u interesu dveju zemalja, a Grčka namerava da ih razvija nezavisno od svog članstva u NATO-u, upravljajući se samo nacionalnim interesima, napisao je premijer Grčke Aleksis Cipras u tekstu o svom… »

Incident s horom "Aleksandrov" u Poljskoj (VIDEO)

Vesti online 08.12.2018
Dvojica proukrajinskih aktivista iskočila su na scenu tokom nastupa Ansambla pesama i igara Ruske armije "Aleksandrov" u poljskom gradu Bigdošu i pokušala da prekinu koncert. Incident se dogodio 7. decembra. Kada su umetnici izvodili pesmu "Sveti rat"… »

Pogledajte kako izgleda prva žena Željka Joksimovića (FOTO)

Vesti online 08.12.2018
Pevač Željko Joksimović u srećnom je braku sa lepom voditeljkom Jovanom Janković, a ovaj poznati par sa javne scene ima sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. Poznato je i da pevač ima ćerku iz prvog braka, lepoticu Minu, ali malo ko zna kako izgleda… »

Elena Kitić zaratila sa Rastom

Vesti online 08.12.2018
Mlada pevačica Elena Kitić otkad je kročila na estradnu scenu isključivo se bavi muzikom i retko kada se pojavljuje u medijima, a ponajmanje komentariše medijske naslove. Ipak, rešila je da napravi presedan i iskomentariše pisanja da je ona kriva… »

Putin rame uz rame sa Supermenom

Vesti online 08.12.2018
U novom stripu o superheroju Supermenu pojavljuje se i jedan neočekivani gost: ruski predsednik Vladimir Putin. On je u stripu prikazan kao zao i agresivan, što, kako prenose neki strani mediji, nije iznenađujuće. U pitanju je strip koji izdaje "DC… »