Izvor: Svet plus arhiva vesti 29.12.2018

Kraj ljubavi! Emina Jahović raskinula sa Saranom!

Svet plus 29.12.2018
Kraj ljubavi! Pevačica Emina Jahović okončala je romansu o kojoj su poslednjih meseci pisali svi srpski i turski mediji. Raskinula je sa Saranom Sadetinom. Da se nešto dešava i da nešto i nije baš u redu u odnosu ovog para primetili su svi koji… »

Zadruga 2: Haos! Jezive pretnje! Svađa zbog Suzane i Mine! (VIDEO)

Svet plus 29.12.2018
Haos u rijalitiju "Zadruga 2" Jezive pretnje! Miki i Momčilo zaratili zbog žena! Đuričić totalno poludeo pa poručio da napolju piša po takvim bilderima! Svađa zbog Suzane Perović i Mine Vrbaški! Miki Đuričić se našalio na Minin i Momčilov… »

Zadruga 2: Snimak Miljane Kulić na sajtu za odrasle?! (VIDEO)

Svet plus 29.12.2018
Prethodne noći učesnici rijalitija "Zadruga 2" imali su prilike da učestvuju u "Igri istine". Jedno od pitanja bilo upućeno Miljani Kulić, a vezano je za njene se*sualne odnose koje ima sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, uprkos obećanjima da… »

Šako Polumenta u centru se*s - skandala! Šta mogu da objave, a da već nisu?!

Svet plus 29.12.2018
Pevač Šako Polumenta ponovo se našao u centru seks-skandala, ali ovog puta ne zbog žena, već zbog navodnog duga! Naime, nakon što su se pojavile informacije da je Pavle Jovanović, zadrugar i menadžer noćnih klubova, zapretio Polumenti da će… »

Horoskop i fizički izgled znakova!

Svet plus 29.12.2018
Fizički izgled sigurno jeste jedna od karakteristika svakog znaka! Dešava vam se da onog trenutka kada ugledate neku osobu, po tome što vidite ispred sebe možete da naslutite u kom je horoskopskom znaku rođen? Horoskop i fizički izgled znakova! Ovan… »

Vlado Georgijev u poslednjoj emisiji kod Ivanovića: Ovo jeste vreme laži! (VIDEO)

Svet plus 29.12.2018
Vlado Georgijev bio je gost u poslednjoj neemitovanoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Najavio je koncert i kod Ivanovića otpevao pesmu "Vreme laži" rekavši pritom: "Ovo jeste vreme laži!" Ivan Ivanović je na svom Twitter nalogu obavestio… »

Srbija proglašena za najbolju destinaciju u 2019. godini!

Svet plus 29.12.2018
Poznati sajt “Travel leming” objavio je koje su najbolje destinacije za posetu u 2019. Stranci su ludi za našom zemljom! Srbija proglašena za najbolju destinaciju za posetu u 2019. godini! Poznati sajt “Travel leming” objavio je koje su najbolje… »

Provedite praznike uz pet najboljih ruskih filmova iz 2018. godine!

Svet plus 29.12.2018
Sajt "RUSSIA BEYOND – SRBIJA" predstavio je listu od pet najboljih filmskih ostvarenja u Rusiji. U jednom od njih glavnu ulogu tumači Milan Marić, srpski glumac koji se našao na listi deset najboljih u Evropi. Provedite praznike uz pet najboljih… »

Ruska salata, original recept! Ni nalik onoj na koju smo navikli!

Svet plus 29.12.2018
Ruska salata je nešto bez čega ne može da prođe ni jedan praznik jer kakva je to proslava Nove godine ili Božića ako na stolu nema činije sa ovom omiljenom hranom?! Da li ste znali da postoji originalan recept? Ruska salata ni nalik onoj na koju… »

Dnevni horoskop za 29. decembar 2018. godine!

Svet plus 29.12.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. decembar 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Danas ćete, posle dužeg vremena, konačno biti u prilici da negde otputujete. Pre samog putovanja, bićete u… »