Zabava arhiva vesti 31.12.2018

Fantastična animacija: Otapanje leda na Arktiku u proteklih 25 godina

Vesti online 31.12.2018
Ova NASA-ina animacija pokazuje kako se led na Arktiku menjao i topio od 1991. do 2016. godine. Ledeni sloj se na Arktiku se zimi povećava, a leti topi. Od posebne važnosti za ovaj ciklus je kako se led prvo otapa u Severnom Atlantiku, a onda se… »

Kako da "pametno pijete" u novogodišnjoj noći

Radio 021 31.12.2018
Ako nemate "strategiju", lako vam se može desiti da popijete više nego što ste nameravali. Šta možete da uradite? Kako da se pripremite ako želite da se tokom večeri opustite i popijete neku čašicu više? Nutricionisti savetuju pre svega pre… »

Naježićete se kada čujete poruku devojčice čija je mama u rijalitiju: Mama, zatvori oči i zamisli mene u svom zagrljaju…

Kurir 31.12.2018
Zerina Hećo ušla je u rijaliti "Zadruga 2" sa dečkom Banetom Čolakom, a ćerku nije videla mesecima. Nju čuva majka zadrugarke, a zajedno sa ostalim poklonima, stiglo je pismo koju je mala napisala svojoj majci. Zerina nije mogla da suzdrži suze… »

Muke Forin ofisa u 2018: Ima li vampira u Poljskoj?

Večernje novosti 30.12.2018
Britansko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je godišnju listu najbizarnijih zahteva koje su diplomate u ambasadama Velike Britanije širom sveta primile tokom 2018, među kojima ima svačega. Britansko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je… »

Filmovi na starom mestu

Večernje novosti 31.12.2018
Novogodišnji praznici daju nam više vremena za uživanje u TV programu, pre svega u filmovima, a najbogatiji izbor vas očekuje na filmskim kanalima TV Pink. Novogodišnji praznici daju nam više vremena za uživanje u TV programu, pre svega u… »

Ana Sević se pohvalila veoma skupim poklonom (FOTO)

Vesti online 31.12.2018
Ana se zaljubila i ne štedi reči hvale kada je njen izabranik u pitanju. Ona bolji kraj godine nije mogla da zamisli! Nakon burne godine, rastanka od i dalje zakonitog muža Darka Lazića, raznih spekulacija i nagađanja, Ana Sević jedva čeka da stavi… »

U njenom zagrljaju je najlepše: Darko Lazić ne skida osmeh sa lica, a o fotografiji svi pričaju

Blic 31.12.2018
Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajku, nalazi se u banji u Mladenovcu, gde se oporavlja od povreda. Sa njim su sve vreme trudna devojka Marina Gagić, kao i majka Branka, koje se trude da mu ulepšaju dane u banji, ali i da se… »

Jelena Karleuša pričala o životu u Kini i priznala čemu uči svoje ćerke!

Svet 31.12.2018
Pevačica Jelena Karleuša gostovala je u Jutarnjem programu televizije Pink, “Novo jutro” gde je, između ostalog, govorila o svojoj porodici – ćerkama Atini i Niki i suprugu Dušku, koji trenutno svoju karijeru gradi u Kini. Pevačica je pričala… »

Dragana Mirković na ivici suza: Ceca treba da me poštuje, bila sam za nju kada joj je najviše bilo potrebno

Tračara 31.12.2018
Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je ostala u šoku nakon izjave Svetlane Cece Ražnatović. Dragana je nedavno imala susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović koji je bio neprijatan, a nakon… »

Saša Kovačević otkrio da će u 2019. godinu ući BEZ DEVOJKE pored sebe, pa izneo detalje koji će iznenaditi mnoge

Svet 31.12.2018
Saša Kovačević će za Doček pevati u srpskoj prestonici, a otkrio je da njegova lepša polovina, o kojoj se mesecima priča, neće biti uz njega kad sat otkuca ponoć. “Devojka neće biti sa mnom, nažalost. Planiramo drugog da odemo na odmor. Ovih… »