Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Pročitali smo Trampovu strategiju za Srbiju i tzv. Kosovo: Tamo jasno piše šta žele od nas

Telegraf 24.01.2019
Obe dokumenta sadrže po 8 ciljeva. Pomoćnik državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Ves Mičel podneo je ostavku posle samo 16 meseci na toj funkciji. Možda ovaj čin ne bi bio toliko značajan za našu javnost, da upravo Mičel nije… »

Većina muškaraca bi joj dala sve, a on sitničari za jedan griz: Ovo je njena osveta (video)

Telegraf 24.01.2019
Muškarci, da li i vama devojke traže "samo jedan" griz? Znate ono čuveno: "Daj mi jedan griz"? Naravno, to nikad ne bude samo jedan griz. Upravo ovo je jedna od stvari koje najviše nerviraju muškarce u vezama. Dok je devojkama taj "jedan griz" nešto… »

Novi napadač Milana tražio "devetku" a dobio 19: Legendarni broj mora da se zasluži

Telegraf 24.01.2019
Poljski fudbaler mislio da će dobiti legendarnu devetku, ali su mu rekli da ne može, za sada. Novi napadač Milana Kšištof Pjontek, posle transfera iz Ðenove za 35 miliona evra, zadužio je dres sa brojem 19 iako je zahtevao "devetku". Sportski… »

"Ni Isusa nisu svi prihvatili, pa ne moraju ni mene!" Zoran Šumadinac o svemu što niste znali - odakle je, zašto se bavi…

Telegraf 24.01.2019
- Ja čvrsto stojim na mojim nogicama. Čvrsto sam na zemlji. Znam šta želim, znam koju poruku želim da pošaljem ljudima, odnosno najviše mladima - kaže popularni Šumadinac u poseti redakciji Telegrafa. Sjajno raspoloženi Zoran Šumadinac, čija… »

Mladu profesorku iz Beograda pokosio kamion u Holandiji: Poginula dan pre 30. rođendana

Telegraf 24.01.2019
Na Sabrinu Vlaškalić naleteo je teretnjak dok je vozila bicikl. Sabrina Vlaškalić (29), profesorka gitare iz Beograda, poginula je u Groningenu u Holandiji, kada je na nju naleteo teretnjak dok je vozila bicikl. Profesorka, koja je godinama živela u… »

Jagodinac (47) pobesneo jer je nezadovoljan presudom: Pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i zapaliti sud

Telegraf 24.01.2019
Stariji čovek je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti. Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M.R (74) iz okoline Jagodine, jer je, nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud. M.R je… »

Ambasador se samo nasmejao, rekao "ukinite takse" i zalupio vrata: Haradinaj ima dve opcije, rasplet u ponedeljak

Telegraf 24.01.2019
U međuvremenu, Haradinaj pokušava da nađe opravdanje za ukidanje taksi. Više od dva meseca su na snazi takse, koju su privremene institucije samouprave u Prištini, uvele na proizvode iz centralne Srbije. Pomenuta mera, osim što je ugrozila opstanak… »

Ne preterujte sa poklonima: Deca koja imaju više igračaka sporije se razvijaju i nisu maštovita

Telegraf 24.01.2019
Veoma je vano podsticati maštu dece kako bi se ona pravilno razvijala. Stručnjaci s univerziteta u Toledu utvrdili su da igračke mogu da koče razvoj deteta i da se deca s manje igračaka više igraju, kreativnija su i lakše se fokusiraju na zadatke i… »

Britanac zaspao pijan na šinama pa ostao bez stopala

Telegraf 24.01.2019
Iz železničke kompanije su izjavili da im nije jasno kako neko može da zaspi na pruzi kad je stanica noću zaključana i čuvari je redovno obilaze. Britanac je zaspao pijan na železničkoj pruzi u Francuskoj i ostao bez stopala, pišu lokalni mediji… »

Posle dve godine borbe, Nemanja (24) je dobio novu šansu za život

Telegraf 24.01.2019
A Centar za transplantaciju proširen je novim Odeljenjem za transplantaciju bubrega. Nemanja Ćulibrk (24), student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu koji je na hemodijalizi proveo skoro dve godine, dobio je novu šansu za život. Njemu je nedavno… »