Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Ispovest prvog Srbina u Dinamu: Šta su mi rekli Bed Blu Bojsi, a šta Mamić, i kako mi je Luka Jović pomogao u nevolji…

Telegraf 24.01.2019
Komnen Andrić za Telegraf opisao kakav je doček imao kada je potpisao za tim iz Zagreba, čime se Zdravku Mamiću se ispunila davnašnja želja da dočeka Srbina u Dinamu. Komnen Andrić, 23-godišnji fudbaler koji je dobro prodrmao hrvatski fudbal… »

Britanku (50) silovali zaposleni u italijanskom hotelu: Njena ćerka (26) ispričala kako se sve odigralo

Telegraf 24.01.2019
Žrtva je bila u šoku te je policiji ispričala što se dogodilo tek kada se vratila kući. U italijanskom letovalištu Meta di Sorrento petorica zaposlenih u hotelu Alimuri, u dobi od 18 do 21 godine, uhapšeni su i optuženi za brutalno grupno… »

Od januara veće plate za predsednika Srbije i poslanike: Evo za koliko su dopunili novčanike

Telegraf 24.01.2019
Predsednik odbora Aleksandar Martinović (SNS) objasnio je da će se u 2019. godini povećati plate za sedam odsto, počev od plate za januar ove godine. Administrativni odbor Skupštine Srbije danas je doneo odluku o visini osnovice za obračun i isplatu… »

Ekskluzivno! Zvezda uzvratila udarac Partizanu: Crveno-beli potpisuju fudbalera večitog rivala za 10.000 evra!

Telegraf 24.01.2019
Napadač će overiti saradnju na tri godine, a zatim biti prosleđen u omladinsku selekciju crveno-belih. Fudbalska sudbina se nije poigrala samo sa Radivojem Bosićem (19), koji je u petakj dana stigao u Partizan iz redova najljućeg rivala – Crvene… »

Vaše telo će vam poslati 9 očajničkih signala ako mu fali magnezijum

Telegraf 24.01.2019
Slušajte vaše telo jer vam ono samo može reći šta mu treba da bi bilo zdravo. Ukoliko se osećate umorno i primećujete da imate grčenje mišića tokom dana, onda vam vaše telo poručuje da je vreme da povećate unos magnezijuma. Ovaj nedostatak… »

Pola sata svađe uživo Miroljuba Petrovića i sestre preminulog mladića kog je navodno lečio: Ženi rekao da će joj pući…

Telegraf 24.01.2019
U studiju se odigrala prava svađa, uz pretnje Miroljuba Petrovića sestri preminulog. U Jutarnjem programu Prve TV jutros su se u istom studiju našli Biljana Jovanović (32) - sestra preminulog Slavčeta Petrova (31) i Miroljub Petrović - koji je… »

Obradović tvrdi: Dveri su pod represijom

Telegraf 24.01.2019
Obradović je novinarima u Skupštini Srbije naveo da nekoliko državnih institucija u vanrednim kontrolama ispituje finansijsko poslovanje stranke. Lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da vlast pokušava da zaustavi rad te… »

Android upozorenje: Ako ste skinuli neku od ovih 9 aplikacija, odmah ih obrišite

Telegraf 24.01.2019
Vlasnici Android telefona dobili su veoma važno upozorenje. Stručnjaci za bezbednsot otkrili su milione Android telefona koji su zaraženi od strane lažnih aplikacija iz Google Play prodavnice. Devet malware aplikacija preuzeti je preok 8 miliona puta… »

Zastrašujući razlozi zbog kojih ne smete da jedete istu hranu svaki dan

Telegraf 24.01.2019
Zaista bi trebalo da vodite računa o tome šta i kada unosite u svoj organizam kako biste izbegli veće posledice po vaše zdravlje. Mnogi ljudi jedu jednu te istu hranu svaki dan, pogotovo kada su doručak i večera u pitanju. Evo zašto to nije dobro… »

Da li je homoseksualna ljubavna afera između mladog Nemca i jevrejskog tinejdžera pokrenula Holokaust?

Telegraf 24.01.2019
Heršel Grinšpan, poljski Jevrejin koji je kao tinejdžer ilegalno živeo u Francuskoj bez papira, ubio je mladog nemačkog diplomatu Ernsta Eduarda fom Rata u zgradi nemačkog poslanstva u Parizu. To je činjenica. Dugo se verovalo da je motivacija bila… »