Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Recite zbogom suvom vazduhu u stanu

Telegraf 24.01.2019
Tokom zimskog perioda nema ništa lepše od uživanja u prijatnoj toploti svoga doma. Međutim, kako krene sezona grejanja javlja se i problem suvog vazduha. Suv vazduh u stanu isušuje nosnu sluzokožu i usnu duplju podstičući tako razvoj virusa. U… »

He hit Jokic and he woke up the beast: Nikola showed his teeth and said a lot of things to his face after dirty provocations…

Telegraf 24.01.2019
A calm man from Sombor knew how to handle the provocations of the Jazzer. Basketball players of Utah beat Denver with 114:108 in the last NBA match in the night between Wednesday and Thursday. Jokic performed a pass of the season and then he "shot down"… »

Čemu uče zatvorenike u Požarevcu i da li je moguće da neće ponoviti iste greške kada izađu na slobodu?

Telegraf 24.01.2019
Prema rečima psihologa, oni razvijaju veštine komunikacije, uče kako da kontrolišu emocije, da savladaju bes, a vežbaju i kako da rešavaju sukobe. Dragana Bogdanović je jedna od 11 osuđenica u ženskom zatvoru u Požarevcu koje učestvuju u… »

Revolucija u medicini: Novi zahvat daje šansu ženama koje ne mogu da imaju decu

Telegraf 24.01.2019
Nova otkrića u svetu medicine idu u prilog ženama koje ne mogu da imaju decu. Sve je veći broj žena i kod nas ali i u svetu koje teško ostaju trudne ili su im šanse za trudnoću male, pa rođenje bebe iz transplantirane materice vraća nadu onima… »

Novi sukob u američkom Kongresu: Neizvestan Trampov govor o stanju nacije

Telegraf 24.01.2019
Američki predsednik se nada odličnom govoru u bliskoj budućnosti. Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će odložiti svoj godišnji govor o stanju nacije dok " blokada vlade ne bude okončana", posle novog sukoba s predsedavajućom Predstavničkog… »

Vujović: Červar nije toliko kukao dok su sudije krale za Hrvatsku

Telegraf 24.01.2019
Nisu Danske sudije sudile nekorektno, samo su namerno grešile. Rukometni trener Veselin Vujović analizirao je utakmicu između Nemačke i Hrvatske na Svetskom prvenstvu za portal Index. Selektor Hrvatske Lino Červar rekao je posle teškog poraza Hrvata… »

Ana morala da odgovori na pitanje da li bi volela da ima bebu sa Davidom, uhvatila se za glavu, iznervirala se, a onda u jednom…

Telegraf 24.01.2019
David nije imao ništa protiv bebe, a Ana je prvo odbijala da odgovori, ali je na kraju ipak morala. Ana Korać i David Dragojević dobili su jedno ozbiljno pitanje od gledalaca, a tiče se njihove zajedničke budućnosti. - Ana, da li bi volela da imaš… »

Daj mi pare da ne pravim s*anje: Taksista opisao kako je opljačkan

Telegraf 24.01.2019
D. T. je uživalac droga, a prošle godine mu je izrečena uslovna zatvorska kazna zbog trgovine narkoticima. Niška policija uhapsila je D.T. (24) iz Donjeg Matejevca zbog razbojništva jer je 16. januara uz pretnju nožem opljačkao taksistu. Kako… »

Slučaj malog Radenka mogao bi da bude vraćen na početak zbog promene sudije: Otac preminulog dečaka sumnja da nešto nije u…

Telegraf 24.01.2019
Posle više od dve godine otezanja ne vidi se kraj ovom suđenju. Suđenje ortopedu Dobrivoju Bojaniću i drugim lekarima odgovornim za smrt malog Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka kod Lonice moglo bi značajno da se otegne ili čak da počne… »

Bobi i Teo ni blizu parketa, Embid uništio Sparse

Telegraf 24.01.2019
Bobija i Tea nema u planovima Doka Riversa. Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Majami Hit sa 111:109 u noći između srede i četvrtka, dok su Filadelfija Seventiksersa uspeli da izađu na kraj sa San Antonio Sparsima 122:120. Miloša… »