Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Apple je potpuno izludeo ljude jer ih popravka od 6 dolara košta 600 dolara

Telegraf 24.01.2019
Vlasnici MacBook Pro modela besni su na Apple - i to sa punim pravom. Pojedini vlasnici MacBook Pro modela napravljenih 2016. godine traže od Applea da produži garanciju jer interni kablovi stvaraju problem zbog kog se displej ne uključuje kada se… »

Reka Krivaja u Bačkoj Topoli je toliko zagađena da nema razlike između nje i kanalizacije: Građani protestovali 53 puta i…

Telegraf 24.01.2019
Do Bačke Topole reka je bistra, a od naselja postaje mutna. Ekološki pokret "Za sadašnjost i budućnost" iz Bačke Topole, ukazuje nadležnima da je poslednji trenutak da se spase reka Krivaja. Do sada su ekolozi u Bačkoj Topoli organizovali 53… »

Aleksandra Subotić snimljena u Veterniku, a njen izgled ozbiljno je zabrinuo fanove! (foto)

Telegraf 24.01.2019
Subotićeva ne može da dođe sebi od šoka, nakon što ju je verenik javno ostavio. Aleksandra Subotić i dalje sa ćerkom Magdalenom živi u Veterniku, sa majkom njenog (bivšeg) verenika Davida Dragojevića koji ju je ostavio u Zadruzi, kada je u… »

Tri nova poslanika u Skupštini Srbije: Saša Radulović još bez poslaničkog kluba

Telegraf 24.01.2019
RIK je tri nova mandata sa liste DJB dodelio pošto su ostavke na poslaničke funkcije u novembru podneli Dušan Pavlović, Jasmina Nikolić i Ratko Jankov. Stranka moderne Srbije (SMS) saopštila je danas da je dobila još jednog poslanika u Skupštini… »

Čopor lavova opkolio žirafu, više od 4 sata se borila za svoj život: Sa jednom krvoločnom životinjom je imala poseban…

Telegraf 24.01.2019
Lavovi su nekoliko sati pokušavali da ugrabe savršenu priliku, da je savladaju. Posetioci privatnog rezervata Klaseri u Južnoafričkoj Republici šokirao je prizor žirafe koja je trčala s lavom na leđima. Visoku životinju napalo je krdo lavova… »

Ako 13,8 milijardi godina univerzuma sažmemo u 365 dana, koliko sekundi pre Nove godine car Dušan proglašava Zakonik?

Telegraf 24.01.2019
Kada se hronologija čitavog univerzuma sažme u jednu jedinu kalendarsku godinu kakva postoji na Zemlji, ispada da je čovekoliki majmun nastao 31. decembra u 6 časova i 5 minuta, primitivni čovek u 22 sata i 24 minuta, a Homo sapijens tek u 23 sata i… »

Astana hoće najveći Zvezdin promašaj, crveno-beli će uštedeti 350.000 evra

Telegraf 24.01.2019
Astana bi da vodi Kafua. Kazahstanska Astana zainteresovana za je dovođenje Žonatana Kafua iz Crvene zvezde, piše Žurnal. Kafu nije dobro igrao kada bi dobio priliku, na prste jedne ruke se mogu izbrojati njegove zadovoljavajuće partije tokom jeseni… »

Sloba progovorio o vezi Lune i Marka: Ako su oni srećni, svi smo srećni!

Telegraf 24.01.2019
- Tamo je sve očekivano - kaže Sloba. Luna Đogani priznala je da joj se trenutni dečko Marko Miljković dopadao još u prvoj sezoni Zadruge, kada je imala aferu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem. Iako mu se sigurno ne dopada to što je čuo… »

Nada umire poslednja: Nastavlja se potraga za Salom, angažovani avioni, helikopteri, čamci...

Telegraf 24.01.2019
Može li se pronaći Sala? Francuska policija treći dan u nizu je u potrazi za nestalim avionom u kome je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala. Nakon bezuspešnog traženja aviona, koji je sa radara nestao u trenutku kada je bio na krajnjem severu… »

Kinesko ubojito oružje o kome niko ništa ne zna: Zbog ovog naoružanja Amerikancima i Rusima zastaje knedla u grlu (video)…

Telegraf 24.01.2019
Da li to Kina preuzima vođstvo u sistemu naoružanja? Od početka godine kineska vojska je otkrila vrtoglavu paletu sofisticiranog i moćnog novog naoružanja. Testiranja nekih od ovih naoružanja obavljena su uz veliku pompu, a američka obaveštajna… »