Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Ceo region zavejan snegom: Ovako je u Hrvatskoj i BiH gde su smetovi veći od pola metra (video)

Telegraf 24.01.2019
Očekuje se novi snežni pokrivač. U svim zemljama regiona su zimske temperature uobičajene za ovo doba godine, a sneg koji pada i vetar otežavaju saobraćaj na putevima Hrvatske i BiH, pa se vozači upozoravaju na oprez. Zimski uslovi širom kopnenog… »

Priština nastavlja da tera inat: Odbila predlog Sarajeva o suspenziji taksi na robu iz BiH

Telegraf 24.01.2019
Pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić saopštio je odluku zvanične Prištine posle održanog sastanka. Pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić saopštio je da je… »

Nastavlja se projekat poboljšanja bezbednosti u zoni škola: U toku prošle godine nijedno dete nije stradalo na ulicama…

Telegraf 24.01.2019
U 2014. godini smo identifikovali 296 škola na teritoriji grada u kojima je trebalo nešto uraditi kako bi se poboljšala bezbednost dece u saobraćaju. Do sada smo uredili 167 škola tako što smo postavljali ležeće policajce, ograde, pešačke… »

Više od 3 miliona građana Srbije može da promeni ličnu kartu potpuno besplatno: Proverite da li ste među njima

Telegraf 24.01.2019
Građani kojima bude menjana ulica ili dobiju novi naziv, biće određen dovoljno razuman rok da promenu urade i u svojim dokumentima. Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani… »

Srbija postaje zemlja samaca: U selima 260.000 neoženjenih muškaraca i 100.000 neudatih žena

Telegraf 24.01.2019
Postoji ideja da se sela sa deset, 20 ili 30 stanovnika izmeste i da se naprave "agrarni gradići" U Srbiji ima 4.700 sela, od toga 1.700 nestaje, a u hiljadu živi manje od 100 stanovnika. Dok država najavljuje formiranje nacionalnog Tima za spas sela… »

Uspon i mogući pad Madura: Čovek od poverenja nije uspeo da nastavi sa harizmom i politikom Uga Čaveza (foto)

Telegraf 24.01.2019
Počeo je kao vozač autobusa, brzo je zadobio poverenje Čaveza, koji ga je odredio za naslednika. Na ulicama Venecuele besne i protesti i slavlje, nakon što se nepoznati lider opozicije Huan Guaido u sredu proglasio za privremenog predsednika, a… »

Ovi zločini ne smeju da zastare: Ubicama dece sudiće se dan za danom

Telegraf 24.01.2019
Svaki postupak biće završen najduže za godinu dana. Ubicama dece, ali i svim drugim optuženim sudiće se dan za danom tako da će svaki postupak biti završen najduže za godinu dana, piše "Blic". Naime, prema saznanjima "Blica", a koji se poziva na… »

Dara pobesnela zbog Vranješa i priče da ima njene gole slike, iz Dubaija mu poslala žestoku poruku!

Telegraf 24.01.2019
- Pre skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor - kaže izvor. Dara Bubamara pružila je u razgovoru za naš portal podršku Jeleni Karleuši u jeku skandala sa… »

Sutra počinje potpuna evakuacija sela kod Niša zbog amonijaka

Telegraf 24.01.2019
Uklanjanje vagona će se sprovesti u petak i subotu od 7 do 17 časova. Gradski štab za vanredne situacije naložio je večeras potpunu evakuaciju sela Jasenovik zbog moguće akcidentne situacije prilikom uklanjanja cisterni sa amonijakom koje su u… »

U Novom Sadu obnovljeni ugovori OPENS-a sa 42 omladinske organizacije (foto)

Telegraf 24.01.2019
Cilj nam je da pozitivnu priču iz Novog Sada proširimo i na druge gradove u Srbiji - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević. Konferencija OPENS 2019 na kojoj su obnovljeni ugovori sa 42 omladinske organizacije koje od 2017. godine sprovode 46… »