Izvor: Telegraf arhiva vesti 24.01.2019

Ceo region zavejan snegom: Ovako je u Hrvatskoj i BiH gde su smetovi veći od pola metra (video)

Telegraf 24.01.2019
Očekuje se novi snežni pokrivač. U svim zemljama regiona su zimske temperature uobičajene za ovo doba godine, a sneg koji pada i vetar otežavaju saobraćaj na putevima Hrvatske i BiH, pa se vozači upozoravaju na oprez. Zimski uslovi širom kopnenog… »

Priština nastavlja da tera inat: Odbila predlog Sarajeva o suspenziji taksi na robu iz BiH

Telegraf 24.01.2019
Pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić saopštio je odluku zvanične Prištine posle održanog sastanka. Pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić saopštio je da je… »

Nastavlja se projekat poboljšanja bezbednosti u zoni škola: U toku prošle godine nijedno dete nije stradalo na ulicama…

Telegraf 24.01.2019
U 2014. godini smo identifikovali 296 škola na teritoriji grada u kojima je trebalo nešto uraditi kako bi se poboljšala bezbednost dece u saobraćaju. Do sada smo uredili 167 škola tako što smo postavljali ležeće policajce, ograde, pešačke… »

Više od 3 miliona građana Srbije može da promeni ličnu kartu potpuno besplatno: Proverite da li ste među njima

Telegraf 24.01.2019
Građani kojima bude menjana ulica ili dobiju novi naziv, biće određen dovoljno razuman rok da promenu urade i u svojim dokumentima. Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani… »

Srbija postaje zemlja samaca: U selima 260.000 neoženjenih muškaraca i 100.000 neudatih žena

Telegraf 24.01.2019
Postoji ideja da se sela sa deset, 20 ili 30 stanovnika izmeste i da se naprave "agrarni gradići" U Srbiji ima 4.700 sela, od toga 1.700 nestaje, a u hiljadu živi manje od 100 stanovnika. Dok država najavljuje formiranje nacionalnog Tima za spas sela… »

"Moj brate Maduro! Uz tebe smo": Turska i Rusija podržale predsednika Venecuele

Telegraf 24.01.2019
Guaida su kao privremenog predsednika priznale SAD, Kanada, Brazil, Argentina, Kolumbija, Paragvaj, Čile, Peru, Gvatemala, Kostarika. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je telefonom venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura i ponudio mu… »

Ovi zločini ne smeju da zastare: Ubicama dece sudiće se dan za danom

Telegraf 24.01.2019
Svaki postupak biće završen najduže za godinu dana. Ubicama dece, ali i svim drugim optuženim sudiće se dan za danom tako da će svaki postupak biti završen najduže za godinu dana, piše "Blic". Naime, prema saznanjima "Blica", a koji se poziva na… »

Dara pobesnela zbog Vranješa i priče da ima njene gole slike, iz Dubaija mu poslala žestoku poruku!

Telegraf 24.01.2019
- Pre skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor - kaže izvor. Dara Bubamara pružila je u razgovoru za naš portal podršku Jeleni Karleuši u jeku skandala sa… »

Sutra počinje potpuna evakuacija sela kod Niša zbog amonijaka

Telegraf 24.01.2019
Uklanjanje vagona će se sprovesti u petak i subotu od 7 do 17 časova. Gradski štab za vanredne situacije naložio je večeras potpunu evakuaciju sela Jasenovik zbog moguće akcidentne situacije prilikom uklanjanja cisterni sa amonijakom koje su u… »

U Novom Sadu obnovljeni ugovori OPENS-a sa 42 omladinske organizacije (foto)

Telegraf 24.01.2019
Cilj nam je da pozitivnu priču iz Novog Sada proširimo i na druge gradove u Srbiji - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević. Konferencija OPENS 2019 na kojoj su obnovljeni ugovori sa 42 omladinske organizacije koje od 2017. godine sprovode 46… »