Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 24.01.2019

Veterani Republike Srpske poručili SDA: Biće promene imena, ali u Samostalna Republika Srpska (video)

Večernje novosti 24.01.2019
Veterani Republike Srpske su poručili da očekuju srpsko jedinstvo u odgovoru na incijativu SDA. Nakon incijative SDA o promeni imena Republike Srpske, a koja je još jednom pokazala upućeno neprijateljstvo, reagovali su i Veterani Republike Srpske. Oni… »

Prenos posmrtnih ostataka Petrovića obaveza Crne Gore

Večernje novosti 24.01.2019
Premijer Duško Marković sa princom Nikolom o. PRENOS posmrtnih ostataka porodice Petrović Njegoš, koji su sahranjeni van Crne Gore, državotvorna je obaveza, kazao je premijer Duško Marković na sastanku sa princom Nikolom Petrovićem, upoznavši ga… »

Obrukao se lopov Prijedor: Ukrao torbu, uzeo 1.000 KM i bacio je, a u njoj "zaboravio" 5.000 evra

Večernje novosti 24.01.2019
Jasmin K. (23) iz grada na Sani uhapšen zbog sumnje da je od doktorke B. D. ukrao torbu u kojoj se nalazilo 5.000 evra, 1.000 KM, mobilni telefon i drugi lični predmeti. JASMIN K. (23) iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je od doktorke B. D. ukrao… »

Radovi u CG: Umesto petlje "Smokovac" - pristupni put

Večernje novosti 24.01.2019
Ministarstvo saobraćaja, uprkos kašnjenju na prvoj deonici auto-puta, planira gradnju druge. Kineska kompanija CRBC probija rok u maju i posao završava krajem godine. ROK je bio precizan, maj 2019. i završetak radova na prvoj deonici auto-puta kroz… »

Ucena oko članstva u NATO i dalje ostaje

Večernje novosti 24.01.2019
Šta je pokazao sastanak delegacija SNSD i SDA u Sarajevu oko formiranja izvršne vlasti. NAKON sastanka SNSD i SDA, održanog u utorak u Sarajevu, SDA će i dalje nastaviti da ucenjuje SNSD i Republiku Srpsku da ako žele podršku SDA za formiranje… »

Negirao krivicu: Bivši viceguverner Centralne banke Crne Gore Velibor Milošević pušten iz pritvora

Večernje novosti 24.01.2019
Velibor Milošević, bivši viceguverner Centralne banke Crne Gore pušten je iz pritvora nakon što je sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović odbio predlog Specijalnog državnog tužilaštva da mu se pritvor produži na 30 dana… »

Milo Đukanović: Imao sam kartice „Atlas banke“, nisam znao da treba da plaćam račune

Večernje novosti 23.01.2019
Tačno je da sam bio korisnik ’master‘ i ’viza gold‘ kreditnih kartica u ’Atlas banci‘ od 2007. do 2015. godine. Za navodni dug od 16.741.24 evra, (od čega 4.592,08 evra redovne i zatezne kamate) saznao sam prvi put u utorak. Predsednik Crne… »

Fotografije izazvale buru reakcija u Hrvatskoj: Ko je smestio beogradsku aferu hrvatskom ministru?

Večernje novosti 23.01.2019
Objavljena foto- montaža koja je trebalo da kompromituje hrvatskog ministra poljoprivrede. Tolušić: Osveta onih koji su ostali bez para iz EU fondova. ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" OBJAVLjENA foto - montaža koja je trebalo da kompromituje… »

Podgorica: Opet smetaju Đurišići

Večernje novosti 23.01.2019
Komunalna i interventna u Jerevanskoj ulici, pokušavajući da uklone barikade na delu ulice koju su blokirali Vanja i njegova supruga Danijela, roditelji osmoro dece. PONOVO drama na Zabjelu u porodici Đurišić. U sredu oko sedam sati pripadnici… »

Lakovernost na internetu platili hiljade evra

Večernje novosti 23.01.2019
U Policijskoj upravi Doboj su na godišnjoj konferenciji za medije upozorili građane da su u toku mesec dana zaprimili nekoliko prijava za počinjene prevare preko društvenih mreža. Svoju lakovernost jedan Teslićanin skupo je platio jer je naseo na… »