Zabava arhiva vesti 24.01.2019

Još jedno priznanje o seksualnim odnosima: Đorđe ustao pa pred svima izneo intimu koju je imao sa ovom takmičarkom! (foto)

Kurir 24.01.2019
U rijalitiju "Parovi" još jedno javno priznanje zatreslo je vilu. Đorđe Tomić je ustao pa progovorio i konačno obelodanio ono što svi već danima pretpostavljaju, a to su seksualni odnosi između njeg ai Anđeline Marjanović. Tomić je ustao dok su… »

Bageristu nisu platili: A onda ih je stigla osveta! Bila je više nego surova (video)

Kurir 24.01.2019
Da li su vas nekad po obavljenom poslu "zavrnuli" za pare? Ako jesu, onda sigurno odlično pamtite kako ste bili besni i šta ste sve bili spremni da učinite besramnim poslodavcima. Onda ćete odlično razumeti i ovog britanskog bageristu koji nije bio… »

Isplivala najdublja tajna dragane Mitar! Ona 7 puta zaredom doživljava orgazam, a evo šta se tačno dešava kada on legne, a…

Kurir 24.01.2019
Dragana Mitar postala je rijaliti učesnica sa najburnijom ljubavnom istorijom od kako su isplivale sve njene afere sa muškarcima, a veruje se i da ovde njenim ljubavnicima, i pored supruga Siniše Dragutinovića, nije kraj. Ona se trenutno povezuje i sa… »

Milena konačno otkrila istinu o vezi sa vukom mobom: Ćeranićka objavila stori i svima zapušila usta

Press 24.01.2019
Iako se konstantno spekuliše da su Milena Ćeranić i Vuk Mob u lošim odnosima nakon raskida, izgleda da je istina zapravo skroz drugačija. FOTO: INSTAGRAM Naime, Milena je nedavno objavila "story" na svom Instagram profilu iz reperovog muzičkog… »

Preselila se posle dikvalifikacije kod Biljane u kuću, a evo šta je ona uradila Aleksandrinoj ćerki!

Alo 24.01.2019
Au! ušuškanost našla u toplom domu Biljane Dragojević. Iako Biljana sada nema nikakvih obaveza prema Aleksandri i njenoj ćerkici, ona joj se našla u teškim momentima, i kako se navodi, , dok se situiacija ne razreši, nadajući se da će između… »

Propali pregovori: Priština odbila predlog BiH o privremenoj suspenziji taksi!

Srbija danas 24.01.2019
Sastanak delegacija BiH i Prištine na ekspertskom nivou o uvođenju taksi od 100 odsto nije urodio plodom. Priština je odbila predlog Sarajeva o privremenoj suspenziji taksi, rekao je pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine… »

Black Chyna optužena za zlostavljanje dece

Tračara 24.01.2019
Policija je u nedelju uveče posetila dom Black Chyne zbog navodnih prijava koje su dobili o zlostavljanju dece! Policijski departman Los Anđelesa potvrdio je za E News da su u nedelju uveče posetili dom pomenute zvezde jer su dobili nekoliko poziva u… »

Inspiracija nula: Ana Sević iskopirala spot Cheryl Cole

Tračara 24.01.2019
Čini se da duga diskografska pauza nije mnogo pomogla kreativnom timu Ane Sević, pošto je njen novi spot šokantna kopija spota britanske zvezde Cheryl. Sevićeva, koja je proteklih meseci bila u žiži javnosti zbog saobraćajne nesreće njenog, još… »

Kupite TV PLUS! OTKRIVAMO! DA NIJE BILO IVANA BOSILJČIĆA, SLOBODA I VOJIN NIKAD NE BI IMALI DECU! TRAUME IZ DETINJSTVA TURSKE…

Svet 24.01.2019
TV PLUS! u novom broju donosi šokantna otkrića: ZAŠTO SLOBODA I VOJIN DUGO NISU DOBILI DECU! Zbog čega je majka maltretirala tursku glumicu Nur i kako joj je upropastila detinjstvo! Poznati glumac Jigit prebijen u Istanbulu zbog tuđe devojke! Turska… »

Sat apokalipse ostao na dva minuta do ponoći

Novi magazin 24.01.2019
Sat apokalipse koji simbolizuje neminovnost globalne kataklizme, ostaje na dva minuta do ponoći uglavnom zbog upotrebe informacija kao oružja za slabljenje demokratije u svetu, saopštili su danas američki naučnici koji svake godine prilagođavaju… »