Izvor: Dnevnik arhiva vesti 30.01.2019

Suarez u Arsenalu na pozajmici iz Barselone

Dnevnik 30.01.2019
BARSELONA: Vezni fudbaler Barselone Denis Suarez igraće u Arsenalu do kraja sezone na pozajmici, prenose brojni španski mediji. Arsenal neće imati opciju da ga trajno zadrži posle leta, već će za samo za četiri meseca platiti 2,5 miliona… »

Deo Sremskih Karlovca bez vode zbog havarije

Dnevnik 30.01.2019
Deo Sremskih Karlovaca nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti Petrovaradinska ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Poslušajte Metalikin „Nothing Else Matters“ u sjajnoj etno verziji

Dnevnik 30.01.2019
Tulia, grupa devojaka iz Poljske, pažnju javnosti skrenula je etno obradom pesme “Enjoy the Silence” grupe Dipeš Mod. Sada su Poljakinje odlučile da “prepakuju” drugi, kultni hit, piše CDM. Reč je o pesmi “Nothing else matters” koju je… »

Bloger ateista moli za novac da bi pobegao iz Egipta

Dnevnik 30.01.2019
KAIRO: Istaknuti egipatski bloger ateista Šerif Gaber izjavio je danas da je odustao od nade da živi u Egiptu i pokrenuo stranicu za skupljanje novca pod nazivom "Pomozi mi da pobegnem iz Egipta" da bi mu pomogli u tome da dođe do drugog… »

BG: Jutros požar u Ruzveltovoj, povređen muškarac

Dnevnik 30.01.2019
BEOGRAD: U Beogradu se jutros dogodio požar u Ruzveltovoj ulici broj 9, a povređen je 27. godišnji muškarac koji je prevežen u Urgentni centar, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Požar je prijavljen u 5.59 časova. Tokom noći dogodile su se dve… »

Pokrajina osniva Naučno-tehnološki park Novi Sad

Dnevnik 30.01.2019
NOVI SAD: Na današnjoj sednici kojom je predsedavao Igor Mirović, Pokrajinska vlada utvrdila je Predlog pokrajinske skupštinske odluke o osnivanju Društva s ograničenom odgovornošću „Naučno-tehnološki park Novi Sad“. Osnivač i jedini član… »

Nova prodaja Jugoremedije, imovina procenjena na 3,8 milijarde

Dnevnik 30.01.2019
BEOGRAD: Nekadašnji jugoslovenski farmaceutski gigant “Jugoremedija” iz Zrenjanina ponovo se prodaje, a početna cena na javnom nadmetanju biće oko 1,2 milijarde dinara. Prodaju “Jugoremedije” oglasila je Agencija za licenciranje stečajnih… »

Mogerini pozdravila rešenost Predsedništva BIH da rade zajedno

Dnevnik 30.01.2019
BRISEL: Visoka predstavnica EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Federika Mogerini sastala se u utorak u Briselu sa članovima Predsedništva BIH Miloradom Dodikom, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem i tom prilikom pozdravila njihovu… »

Novosadska toplana: Sniženje cena grejanja

Dnevnik 30.01.2019
Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ će potrošačima od petka, 1. februara, isporuku toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode obračunavati po novim, nižim cenama. Niže cene grejanja i tople vode počinju da važe… »

Stefanović: Veliki broj uhapšenih pušten, krivo pravosuđe

Dnevnik 30.01.2019
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je izjavio danas da je veliki broj uhapšenih u nedavnoj akciji policije, nažalost, pušten na slobodu i da su za to odgovorni pravosudni organi. Stefanović je, na konstataciju novinara da je u… »