Izvor: Telegraf arhiva vesti 30.01.2019

Beograd postavlja 1.000 novih kamera na 800 lokacija: Policija će moći da vidi sve, a to će najviše koristiti kod…

Telegraf 30.01.2019
Neće biti ulaza, prolaza gde će moći da nestane, jer negde je morao da stavi kacigu, fantomku, kaže Stefanović. U Beogradu će, u naredne dve godine, na 800 lokacija biti postavljeno oko 1.000 video-kamera, čime će se smanjiti broj izvršenja… »

Promenila je 7 različitih profilnih fotografija i sada otkriva koja je privukla 87 muškaraca za seks, a koja 43 bogataša…

Telegraf 30.01.2019
Plavuše, crnke, brinete, mršave ili žene sa oblinama - sve one prolaze drugačije kod muškaraca. Hajlej Liana odlučila je da proba nekoliko različitih autfita na svom profilu kako bi testirala kakve žene najviše privlače muškarce i kako bi bolje… »

Google je upravo napravio svoje prve korake da ubije URL

Telegraf 30.01.2019
Na kraju dana, Googleov potez će napraviti internet mnogo boljim mestom. Članovi Googleovog bezbednosnog tima za Chrome su u septembru izašli sa prilično radiklanim predlogom, želeli su da ubiju URL kakav danas poznajemo. Istraživači ne predlažu… »

Svet se nalazi na dva minuta od apokalipse: Naučnici imaju zastrašujuće upozorenje za planetu (video)

Telegraf 30.01.2019
Sat apokalipse ili sudnjeg dana je nastao ubrzo nakon početka Hladnog rata i redovno ga od 1947. godine ažuriraju naučnici BSA. "Sat apokalipse" koji simbolizuje neminovnost globalne kataklizme, ostaje na dva minuta do ponoći uglavnom zbog upotrebe… »

Provod koji se pamti! Najveće zvezde regiona na beogradskom spektaklu

Telegraf 30.01.2019
U beogradskoj Štark Areni sinoć je održan MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC), najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope. Bavaria brend podržao je ovu glamuroznu ceremoniju, koja je okupila najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne… »

U ovom mestu u Srbiji skoro svi zarađuju do 3.000 evra, i to jer proizvode kornišone!

Telegraf 30.01.2019
Ugovore o kooperativnoj proizvodnji u 2019. godini je potpisalo 90 povrtara iz te opštine. U opštini Knić sve je više zainteresovanih povrtara za kooperativnu proizvodnju kornišona čija proizvodnja na 10 ari donosi "čistu" zaradu od 2.000 do 3.000… »

Veselji otvoreno udario na Tačija i Haradinaja: Protivi se održavanju međunarodne konferencije o kosovskom pitanju

Telegraf 30.01.2019
DPK, čiji je lider potpredsednik parlamenta, Kadri Veselji, pozvala je političke lidere i predstavnike prištinskih institucija da napuste jednostrani politički pristup i da sve akcije koordiniriaju u, kako se navodi, "interesu građana i države… »

The girlfriend of the boy murdered in Belgrade already buried one boyfriend: Just 2 years ago, he was brutally murdered in the…

Telegraf 30.01.2019
Katarina took the loss of her first murdered boyfriend very hard. The girlfriend of Milos Mileusnic, Katarina, has been through hell already, and she is in it again. Two years ago, in a conflict which happened in Cacak, the boy she was dating was… »

Misterija nestanka Milutina Milenkovića: U kući je našao skriveni novac, hvalio se nasledstvom i odjednom mu se izgubio…

Telegraf 30.01.2019
Cela Ivanjica dala se u potragu za Milutinom. Milutin Milenković (56), zvani Luća iz ivanjičkog sela Luke nestao je početkom decembra prošle godine, i od tada ga više niko nije video ni čuo. Živeo je sam nakon smrti roditelja, najčešće u… »

Vladimir pred povratak u Zadrugu otvorio dušu: Progovorio o bolesnom ocu, Staniji, a onda je stravično popljuvao Aleksandru i…

Telegraf 30.01.2019
- Imam najboljeg oca na svetu koji je moj ponos. Bogu hvala, sada je bolje i najgore je iza njega. Borba tek predstoji, ali on je jak i iz svega će izaći kao pobednik - kaže Tomović. Kako smo objavili pre nekoliko dana Vladimir Tomović zajedno sa… »