Izvor: Telegraf arhiva vesti 13.02.2019

Veliki preokret u Prištini: Haradinaj spreman da razmotri suspenziju taksi

Telegraf 13.02.2019
Ova informacija usledila je nakon što su SAD uputile oštro pismo prištinskim liderima. Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj spreman je da na dnevni red sednice vlade stavi pitanje suspenzije taksi na robu iz Srbije ako to neko od… »

Premijerka Brnabić odgovorila kako se finansira kampanja "Budućnost Srbije"

Telegraf 13.02.2019
- Pravi se tema od nečega što nije tema. Ne znam kakvo je posebno finansiranje potrebno za tu kampanju - rekla je Brnabić. Kampanja "Budućnost Srbije", koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, finansira se u skladu sa ustavnim ovlašćenjima Vlade… »

Hvala vam na toplom prijemu, koji je priređen meni i delegaciji u Beogradu: Putin poslao pismo Vučiću (foto)

Telegraf 13.02.2019
Pismo je uručio ambasador Rusije u Beogradu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Vladimira Putina, saopštila je Služba za saradnju sa medijima… »

Mora u zatvor na 15 dana jer je vikao da je Tuđman ratni zločinac: Na skandaloznom suđenju, Hrvat dobio veću kaznu nego…

Telegraf 13.02.2019
Sudija nije hteo ni da pročita obrazloženje takve presude. Prekršajni sud je Zorana Ercega proglasio krivim zbog uzvikivanja da je Franjo Tuđman ratni zločinac tokom ceremonije otkrivanja spomenika Tuđmanu. Erceg je kažnjen s 15 dana zatvora, te… »

Teo i Jelisaveta postali roditelji, ćerkici dali biblijsko ime! (foto)

Telegraf 13.02.2019
Glumica se porodila u Los Anđelesu i na svet donela ćerku. Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin postali su roditelji 13. februara! Glumica se porodila jutros oko pet časova u Los Anđelesu i sve je prošlo u najboljem redu. Na… »

Boško Obradović se odriče jednog poslanika: Ne slaže se sa njegovom odlukom

Telegraf 13.02.2019
Iskakanje je za nas apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano - ističe se u saopštenju. Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri saopštila je danas da nestranački poslanik Miladin Ševarlić više ne može biti član tog poslaničkog kluba, zato… »

Raste broj žrtava jezive autobuske nesreće u Makedoniji: Zvanično je 13 osoba poginulo (foto) (video)

Telegraf 13.02.2019
Na licu mesta je poginulo 7 putnika autobusa, među žrtvama nema dece, ali je povređena trudnica. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 18 časova na auto putu Skoplje - Gostivar, kod sela Latkarci blizu Tetova poginulo je… »

Od danas i zvanično: Republika Severna Makedonija i zastava NATO ispred zgrade vlade

Telegraf 13.02.2019
Prethodno je danas na zvaničnoj ceremoniji podignuta zastava NATO-a ispred zgrade vlade u Skoplju. Vlada u Skoplju je saopštila da je Prespanski sporazum danas stupio na snagu, čime je ime države i zvanično promenjeno u Republika Severna Makedonija… »

Kroz dvogled sam gledao kako se sakriva ubica Gačić, mogao je da me ubije: Pozvao sam policiju, a kad sam zatražio novac…

Telegraf 13.02.2019
Za Edinom Gačićem je policija tragala duže od sedam dana, a juče je objavljeno da je raspisana nagrada od 25.000 evra za ključne informacije o ubici. Nakon informacije da je juče ubijen Edin Gačić, bosanskim medijima su se javili Sadmir Tarić i… »

Teško mogu da šetam pored onih koji nose transparente ''peder i lezbejka prodaju Kosovo'': Jovanović o protestima i…

Telegraf 13.02.2019
Iz skupštine ću izaći onog trenutka kada budem siguran da ovaj narod ne zaslužuje da ima skupštinu, a ja mislim da to još nije tako - istakao je Jovanović. Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović ponovio je da neće da "podvija rep" i da izađe iz… »