Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.02.2019

Ramuš se poigrava taksama

Večernje novosti 13.02.2019
U Prištini se spekuliše da bi Haradinaj mogao odluku o tarifama da stavi na glasanje. Beograd spreman da uskoro pokrene nove mehanizme protiv nameta. IAKO se u Prištini uveliko spekuliše da je Ramuš Haradinaj, premijer kosovskih privremenih… »

Nikolić i Zagorac ne igraju u Kupu

Večernje novosti 13.02.2019
Andrea Trinkijeri u Nišu ne računa na Nikolića i Zagorca. Od stranih igrača prijavljeni su Si, Lendejl, Renfro i Gegić, dok je Pejdž dobio srpski pasoš. Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća Partizan, prema nezvaničnim informacijama, neće… »

Mančesterove legende složne posle PSŽ: Junajted nije dovoljno kvalitetan da prođe

Večernje novosti 13.02.2019
U odnosu na prošlu sezonu Francuzi su dodali golmana svetske klase Bufona i dobili majstora taktike u Tuhelu. Ako im se oporave Nejmar i Kavani, mogu protiv svakoga - bio je jasan Hargivs. Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda, Rio Ferdinand… »

Francuzima ključ "Tesle" na 25 godina (foto)

Večernje novosti 13.02.2019
Kompanija "Vensi erports" danas svečano proslavila početak upravljanja beogradskom vazdušnom lukom. Brnabićeva: Reč je o partneru koji će unaprediti poslovanje aerodroma. Uložiće 732 miliona evra. SIMBOLIČNOM predajom ključa, upravljanje… »

Stoltenberg: Briselski sporazum se mora poštovati, tzv. kosovske snage ne mogu na sever

Večernje novosti 13.02.2019
Saveznici u NATO zbog odluke Prištine da formira vojsku će preispitati obim podrške NATO osposobljavanju Kosovskih bezbednosnih snaga, rekao je šef Alijanse. Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je u sredu u Briselu da tzv. kosovske… »

Vss poslao dopis: Stav svih srpskih klubova - nećemo u Split

Večernje novosti 13.02.2019
Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su danas dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja sezone. Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi… »

Joveljić: Potpuno smo spremni za Vojvodinu

Večernje novosti 13.02.2019
Fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić rekao je danas da je njegova ekipa potpuno spremna za nastavak sezone i meč protiv Vojvodine i istakao da je uveren da će navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova. Fudbaler Crvene zvezde Dejan… »

Ljajić: "Agrokor" da kupe naše firme!

Večernje novosti 13.02.2019
Kompanija “Merkator S” u sredu u Beogradu održala sastanak sa dobavljačima. Da se udruže u međunarodni konzorcijum i kupe celu firmu ili bar deo. NAJIDEALNIJI scenario za Srbiju bio bi da srpske firme budu deo novog regionalnog konzorcijuma, koji… »

Tači: Prijateljstvo sa SAD od ključnog značaja; Sa Vučićem sam se sreo nekoliko puta i na sastancima koji nisu bili javni

Večernje novosti 13.02.2019
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da se sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem susreo nekoliko puta na sastancima koji nisu bili javni. Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da se sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem… »

Brnabić: Finansiranje kampanje u skladu sa Ustavom

Večernje novosti 13.02.2019
Premijerka je rekla da je posao predsednika države, ako želi odgovorno da obavlja svoju dužnost, da obilazi zemlju i razgovara sa građanima i privrednicima, kao što čini Aleksandar Vučić. Kampanja "Budućnost Srbije", koju vodi predsednik… »