Regioni arhiva vesti 13.02.2019

Policija uhapsila lopova koji je obio kiosk

OK radio 13.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su A.P. (45) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on, u noći između 1. i 2. februara ove godine, u Vranju, obio jedan kiosk… »

Gradsko veće prihvatilo predlog Statuta grada Pirota, predstoji mišljenje nadležnog ministarstva i usvajanje na Skupštini…

Plus online 13.02.2019
Danas je održana sednica Gradskog veća na kojoj je bilo reči o utvrdjivanju predloga Statuta grada Pirota. Izvestilac o ovoj temi je Miloš Colić, predsednik Komisije za izradu nacrta Statuta grada Pirota. Colić je ovom prilikom predstavio članovima… »

Repertoar Bioskop 85 od 14. februara do 20. februara

Valjevska posla 13.02.2019
Na repertoaru Bioskopa 85 od 07. februara do 13. februara su tri projekcije. KO SE BOJI VUKA JOŠ, sinhronizovano, 3D Sadržaj: U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav… »

Akciju osnovaca iz Lučana podržao ministar kulture i pesnički divovi

RINA 13.02.2019
Lučani - Članovi novinarske sekcije Osnovne škole ,,Milan Blagojević” iz Lučana, sa profesorkom srpskog jezika, Monikom Ružić, i školskom bibliotekarkom, Jelenom Karić, pokrenuli su akciju ,,Sačuvajmo ćirilicu”. Oni su izradili plakate… »

Ovo treba da znate o gripu

Valjevska posla 13.02.2019
Očekuje se da će u narednim danima epidemija gripa dostići vrhunac. Evo šta bi lekari voleli da znate o gripu. Postoji mnogo zabluda o gripu, evo u šta ne bi trebalo da verujete ako želite da vas “zaobiđe” ove zime. Mit: Zarazni ste samo kad… »

UMMR uoči državne rasprave: nova Strategija uništiće medijsko srce Srbije, hiljadu novinara bez posla, zajedno zaustaviti…

Glas Zapadne Srbije 13.02.2019
Udruženje medija i medijskih radnika smatra da ponuđeni dokument Strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji jeste ispod očekivane visine po svim važnim merilima kakva zaslužuje javnost ove države. Ona bi, po našoj oceni, bila… »

U Pirotu grip potvrđen kod 12 pacijenata

Južne vesti 13.02.2019
U poslednje 3 nedelje u Pirotskom okrugu povećan je broj obolelih od gripa, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje Pirot, a do sada je grip laboratorijski potvrđen kod 12 pacijenata. Za prethodnih mesec dana, na teritoriji Pirotskog okruga… »

U Sjenici svi putevi zavejani

Glas Zapadne Srbije 13.02.2019
Sjenica - U Sjenici od jutros duva jak vetar koji pravi visoke snežne nanose usled čega su putni pravci ili zavejani ili teško prohodni, rekao je za agenciju RINA šef službe za održavanje lokalnih puteva u Sjenici Adem Mujović. „Puteve čistimo u… »

SJENICA: Neprohodni seoski putevi

IndeksOnline 13.02.2019
SJENICA – Sneg koji je tokom noći padao na području Sjenice zavejao je većinu puteva ka ovdašnjim selima, a jaki udari vetra otežavaju rad mašina za njihovo održavanje, javlja Radio Sto plus. Direktor preduzeća “Sjenica” zaduženog za zimsko… »

Prijepolje: Pronađeno beživotno tijelo u automobilu

Sandžak haber 13.02.2019
Prijepolje – U mjestu Strugovi između Prijepolja i Brodareva jutros oko 6 sati pronađeno je beživotno tijelo osobe stare oko 50 godina, saznaje agencija RINA.… »