Beograd arhiva vesti 08.03.2019

"One su postigle impozantne rezultate": Izložba posvećena znamenitim Srpkinjama u Starom dvoru

Blic 08.03.2019
U Starom dvoru u Beogradu danas je otvorena izložba "Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo sveta", na kojoj je predstavljeno 20 žena iz Srbije čiji se profili nalaze na Vikipediji. Među njima su prva žena akademik u Srbiji Isidora Sekulić… »

Praznični darovi za dame

Večernje novosti 08.03.2019
Povodom Dana žena opština Stari grad poklanja vaučere za usluge u salonima lepote. CarGO omogućio besplatne vožnje za dame, a svoja vrata su otvorili i neki prestonički muzeji. OPŠTINA Stari grad svojim sugrađankama, povodom Dana žena, poklanja… »

Vesić: Nadoknada za prevoz moraće u te svrhe da se potroši

Večernje novosti 08.03.2019
Novac koji poslodavci izdvajaju za prevoz zaposlenima mora biti iskorišćen u te svrhe, za kupovinu ''bus plus'' kartice ili da se pravda taksi računima, računima sa benzinske pumpe. BEOGRAD - Novac koji poslodavci izdvajaju za prevoz zaposlenima mora… »

Eksplozija u hotelu Hilton u Beogradu, dve radnice se nagutale dima

Večernje novosti 07.03.2019
U hotelu Hilton u Beogradu večeras se dogodila eksplozija u kojoj su dve osobe lakše povređene. DVE osobe povređene su u hotelu "Hilton" u Ulici kralja Milana, pošto je, prema navodima iz Hitne pomoći, u restoranu došlo do eksplozije kamina. Kako… »

Misliš kazna, dobiješ cvet: Ovako su danas saobraćajni policajci iznenadili sugrađanke (foto, video)

Blic 08.03.2019
Beograđankama, kao i njihovim koleginicama za volanom u drugim gradovima Srbije, danas je priređeno iznenađenje povodom Dana žena. Pripadnici MUP-a danas su prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali sugrađankama Osmi mart, poklanjajući im… »

Srušen restoran na obali save: Grad uklonio još jedan nelegalni objekat

Blic 08.03.2019
Grad Beograd naložio je rušenje bespravnog objekta na Savskom keju, građanima poznatog kao restoran "Bela vista". Ovaj objekat nalazio se na keju duže od tri decenije, a na osnovu naloga grada vlasnik objekta kompanija "Kepa komerc" sama je porušila… »

"Policija građanima na usluzi": Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Blic 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je danas u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Ministar je naglasio da… »

Do jeseni 33 kilometra vodovodne mreže u Barajevu

Telegraf 08.03.2019
Vesić je naveo da u tim naseljima ima oko 450 domaćinstava koja do sada nisu imala gradski vodovod, već su se snabdevala iz lokalnih bunara, a da će po završetku izgradnje biti povezana na beogradski vodovodni sistem. Zamenik gradonačelnika Beograda… »

"Srećan praznik i hvala vam": Vesić priredio prijem za dame iz Gradske uprave i uručio im poklone (foto, video)

Blic 08.03.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić organizovao je danas prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena i tom prilikom uručio im poklone. Vesić je damama poklonio ruže, kolače i po dve karte za pozorište, a po dve karte dobile su i pripadnice… »

Pronađeno telo muškarca (45) na gradilištu u Mirijevu

Blic 08.03.2019
Telo muškarca (45) pronađeno je danas oko 15 sati na gradilištu u Ulici Mihaila Bulgakova nedaleko od broja 38a u Mirijevu, saznaje "Blic". - Ekipa je bila na terenu gde je samo konstatovana smrt - potvrđuju u Hitnoj pomoći. Telo su, kako saznajemo… »