Beograd » Arhiva vesti za petak 08. mart 2019

Otvorena izložba ``Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo sveta``

Beta video 08.03.2019
BEOGRAD - U Skupštini grada otvorena je izložba ``Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo sveta``, kojoj su prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. (pokrivalice)... »

Poklon tretmani, besplatno u muzej

Politika 08.03.2019
Na gratis usluge u salonima lepote moći će da računaju Starograđanke jer ova prestonička opština treću godinu zaredom povodom Dana žena svojim damama poklanja vaučere. Sve žene sa prebivalištem na teritoriji Starog grada, koje imaju „Starogradsku karticu”, mogu da se prijave za... »

Vesić: Nadoknada za prevoz moraće u te svrhe da se potroši

Politika 08.03.2019
Novac koji poslodavci izdvajaju za prevoz zaposlenima mora biti iskorišćen u te svrhe, za kupovinu Bus plus kartice ili da se pravda taksi računima, računima sa benzinske pumpe, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je pojasnio da Zakonom o radu svi poslodavci moraju... »

Dramatična noć u Beogradu: Eksplozija u hotelu, tri saobraćajne nezgode

Blic 08.03.2019
U eksploziji koja se sinoć dogodila u hotelu Hilton u Beogradu dve osobe su se nagutale dima i one su zbrinute na VMA, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Do incidenta je došlo kada je eksplodirao kamin u restoranu. Tokom noći, Hitna pomoć imala je 89 intervencija, od čega 10 na javnom mestu.... »

Misliš kazna, dobiješ cvet: Ovako su danas saobraćajni policajci iznenadili sugrađanke (foto, video)

Blic 08.03.2019
Beograđankama, kao i njihovim koleginicama za volanom u drugim gradovima Srbije, danas je priređeno iznenađenje povodom Dana žena. Pripadnici MUP-a danas su prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali sugrađankama Osmi mart, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Kako je to... »

Srušen restoran na obali save: Grad uklonio još jedan nelegalni objekat

Blic 08.03.2019
Grad Beograd naložio je rušenje bespravnog objekta na Savskom keju, građanima poznatog kao restoran "Bela vista". Ovaj objekat nalazio se na keju duže od tri decenije, a na osnovu naloga grada vlasnik objekta kompanija "Kepa komerc" sama je porušila svoj nelegalni objekat, saznaje "Blic". Na... »

"Policija građanima na usluzi": Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Blic 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je danas u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Ministar je naglasio da centar treba da pruži građanima sve informacije... »

Do jeseni 33 kilometra nove vodovodne mreže u Barajevu

Studio B 08.03.2019
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda završila izradu projekta i pribavila građevinsku dozvolu za radove na postavljanju vodovodne mreže u naseljima Arnajevo i Rožanci, u opštini Barajevo,rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a radovi na izgradnji vodovoda,... »

Pronađeno telo muškarca (45) na gradilištu u Mirijevu

Blic 08.03.2019
Telo muškarca (45) pronađeno je danas oko 15 sati na gradilištu u Ulici Mihaila Bulgakova nedaleko od broja 38a u Mirijevu, saznaje "Blic". - Ekipa je bila na terenu gde je samo konstatovana smrt - potvrđuju u Hitnoj pomoći. Telo su, kako saznajemo, pronašle kolege nesrećnog čoveka na... »

Prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena

Studio B 08.03.2019
Povodom Dana žena, organizovan je prijem za radnice Gradske uprave. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je tom prilikom uručio lične poklone – ruže i karte za pozorište. On je u ime Grada Beograda i prisutnih, predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića i načelnice... »

©2019 Netmark d.o.o.