Beograd arhiva vesti 08.03.2019

"One su postigle impozantne rezultate": Izložba posvećena znamenitim Srpkinjama u Starom dvoru

Blic 08.03.2019
U Starom dvoru u Beogradu danas je otvorena izložba "Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo sveta", na kojoj je predstavljeno 20 žena iz Srbije čiji se profili nalaze na Vikipediji. Među njima su prva žena akademik u Srbiji Isidora Sekulić… »

Poklon tretmani, besplatno u muzej

Politika 08.03.2019
Na gratis usluge u salonima lepote moći će da računaju Starograđanke jer ova prestonička opština treću godinu zaredom povodom Dana žena svojim damama poklanja vaučere. Sve žene sa prebivalištem na teritoriji Starog grada, koje imaju… »

Vesić: Nadoknada za prevoz moraće u te svrhe da se potroši

Večernje novosti 08.03.2019
Novac koji poslodavci izdvajaju za prevoz zaposlenima mora biti iskorišćen u te svrhe, za kupovinu ''bus plus'' kartice ili da se pravda taksi računima, računima sa benzinske pumpe. BEOGRAD - Novac koji poslodavci izdvajaju za prevoz zaposlenima mora… »

Burna noć u Beogradu, 7 povređenih: Eksplodirao kamin u hotelu Hilton, udesi kod Sajma, u Tošinom bunaru i u Bulevaru…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Prethodne noći u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima je sedam osoba lakše povređeno. Nesreće su se dogodile na uglu ulica Bulevar despota Stefana i Braće Jugovića, u Bulevaru Vojvode Mišića kod Sajma i Ulici Tošin… »

Misliš kazna, dobiješ cvet: Ovako su danas saobraćajni policajci iznenadili sugrađanke (foto, video)

Blic 08.03.2019
Beograđankama, kao i njihovim koleginicama za volanom u drugim gradovima Srbije, danas je priređeno iznenađenje povodom Dana žena. Pripadnici MUP-a danas su prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali sugrađankama Osmi mart, poklanjajući im… »

Divlja gradnja: Uklonjena zgrada restorana Bela vista

Mondo 08.03.2019
Grad Beograd naložio je rušenje bespravnog objekta na Savskom keju, građanima poznatog kao restoran Bela vista. Foto: MONDO, J.D. Ovaj objekat nalazio se na keju duže od tri decenije, a na osnovu naloga grada vlasnik objekta, kompanija Kepa komerc… »

Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Studio B 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Naglasio je da centar treba da… »

Do jeseni 33 kilometra vodovodne mreže u Barajevu

Telegraf 08.03.2019
Vesić je naveo da u tim naseljima ima oko 450 domaćinstava koja do sada nisu imala gradski vodovod, već su se snabdevala iz lokalnih bunara, a da će po završetku izgradnje biti povezana na beogradski vodovodni sistem. Zamenik gradonačelnika Beograda… »

Prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena

Studio B 08.03.2019
Povodom Dana žena, organizovan je prijem za radnice Gradske uprave. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je tom prilikom uručio lične poklone – ruže i karte za pozorište. On je u ime Grada Beograda i prisutnih, predsednika Skupštine… »

Horor na prvom spratu nedovršene zgrade u Mirijevu: Telo muškarca pronađeno na gradilištu

Telegraf 08.03.2019
Leš je pronađen na gradilištu zgrade u izgradnji, a građevinaca u tom trenutku nije bilo na poslu. Telo muškarca (45) pronađeno je danas oko 15 sati na gradilištu u Ulici Mihaila Bulgakova u Mirijev u. - Ekipa je bila na terenu gde je samo… »