Regioni » Arhiva vesti za petak 08. mart 2019

Policijska čestitka: Cvet umesto kazne

OK radio 08.03.2019
Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje saopštio je MUP. Policijski službenici saobraćajne policije su ovim... »

Sedmi protest u Vranju

Jug press 08.03.2019
VRANJE U Vranju je večeras održan sedmi protest “1 od 5 miliona – Vranje bez straha“ kome je prisustvovalo nekoliko stotina građana. Na protestu su govorili narodni poslanik i lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović i istoričar i predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir... »

Boško Obradović: Država mora da sačuva nacionalne medijske brendove

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Reagujući na ponuđenu Medijsku strategiju, koja će se uskoro naći pred Vladom Srbije a koja predviđa gašenje Tanjuga i izlazak države iz Politike i Večernjih Novosti što će značiti kraj za medije koje su obeležile čitav jedan vek srpske medijske scene, predsednik Dveri smatra... »

RTK u odlučujućoj borbi za javni interes građana, traže podršku medijskih udruženja

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Kragujevac - Građanima Kragujevca i Šumadije potreban je medij koji čuva profesionalne standarde, kulturni rečnik, slobodu mišljenja, objektivno i uravnoteženo informisanje. Uz ovu ocenu na jučerašnjem sastanku podružnice Sindikata novinara Srbije zaključeno je da bi nova privatizacija RTK... »

Srpska radikalna stranka: Opozicija u Čačku je smešna i bez sopstvenih ideja

RINA 08.03.2019
Čačak – Trenutna opozicija u Čačku je presmešna. Ako neko misli da Boško Obradović i Velja Ilić mogu doneti promene, grdno se vara. Oni imaju istu ideologiju i princip vođenja politike kao trenutni režim. Ne trude se da reše probleme građana, već se samo prepucavaju sa SNS”, izjavio... »

Uz 8. mart: Žene i danas žrtve nasilja

OK radio 08.03.2019
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, aktivistkinje SOS telefona Vranje i SOS Kutka za devojke Vranje, su na gradskom šetalištu organizovale uličnu akciju „SOS Telefon Vranje za 8. mart sa osmehom ženske slobode”. Devojke - aktivistkinje SOS Kutka za Devojke i SOS Telefona Vranje, na... »

Prvi licencirani direktor škole u Čačku

RINA 08.03.2019
Čačak - Direktor OŠ “Branislav Petrović” u Slatini, Lazar Čikiriz prvi je rukovodilac na teritoriji grada Čačka koji je pred komisijom Ministarstva prosvete položio ispit za licencu. “Pravilnikom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja iz avgusta 2018. godine propisano je da... »

Fijakerijada povodom 8. marta

RTS 08.03.2019
RTS: Fijakerijada povodom 8. marta
Povodom dana žena, sportsko-konjički klub "Šumadinac", organizovao je Fijakerijadu u Kragujevcu. Defile zaprega i jahača, prošao je gradskim ulicama, a Kragujevčani su uživali u lepoti rasnih grla i fijakera. Revijalna vožnja, posebno je obradovala dame, jer su im članovi konjičkog kluba... »

Škrijelj pozvao na sutrašnji protest

Radio sto plus 08.03.2019
Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ahmedin Škrijelj pozvao je danas građane Novog Pazara i ostalih sandžačkih opština na sutrašnju protestnu šetnju “Za sigurnu budućnost- Sandžak se budi”. On je na konferenciji za novinare rekao da će na ovaj način dati... »

Radnik gostuje u Subotici

Jug press 08.03.2019
SURDULICA U nedelju se na Gradskom stadionu u Subotici igra se meč dveju najudaljenijih superligaških ekipa u fudbalskoj Srbiji. U prvom delu sezone meč u Surdulici odigran je bez golova, a šta se očekuje od ovog susreta, čulo se na redovnoj konferenciji za novinare superligaša Radnika iz... »

©2019 Netmark d.o.o.