Izvor: Svet plus arhiva vesti 19.03.2019

Teodora Džehverović morala da povuče album iz prodaje!

Svet plus 19.03.2019
Odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga", Teodora Džehverović je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album. Nažalost dogodila se jedna greška pa je morala da povuče album iz prodaje! Teodora… »

Miljana ostavlja Milojka i ulazi u rijaliti! Parovi ili Zadruga?!

Svet plus 19.03.2019
Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dve nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti. Miljana ostavlja Milojka i ulazi u rijaliti! Parovi ili… »

Marina tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža! Živeo sa obe istovremeno!

Svet plus 19.03.2019
Marina Milošević tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža. Ona je ispričala šta se događalo mesecima unazad, pa otkrila detalje velike afere sa javne scene. Živeo je sa obe istovremeno! Marina, supruga Marka Miloševića sa kojim Čekićeva… »

Zerina Hećo: Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem!

Svet plus 19.03.2019
Zerina Hećo, koja je napustila Zadrugu pošto je pre toga doživela nervni slom, ošišla se na ćelavo, ponovo se uključila uživo na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca: Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem! Zerina je… »

Sergej Ćetković: Premijera pesme i spota Ljubav! (VIDEO)

Svet plus 19.03.2019
Za ovu pesmu koja će zasigurno biti jedna od onih - za sva vremena, muziku i tekst je napisao upravo Sergej Ćetković, a video za ovu ljubavnu pesmu snimljen je na poluostrvu Luštica na samom ulasku u Bokokotorski zaliv i prati priču dvoje mladih koji… »

Hrana koja se lepi za creva! Oprez telo ne može da je svari!

Svet plus 19.03.2019
Nutricionisti su jasno rekli da ovu vrstu hrane nikako ne smemo da jedemo ako sebi želimo dobro zdravlje. Hrana koja se lepi za creva! Oprez telo ne može da je svari! Peršun Verovali ili ne, ali peršun može da bude toksičan. Kuvari koji ga dodaju… »

Luna saznala za tajni razgovor Dragane i Marka! Zorica stala u njenu odbranu! (VIDEO)

Svet plus 19.03.2019
Kao i svakog ponedeljka na programu televizije Pink je emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, te je došlo vreme da se zadrugari prisete svih onih situacija koje su obeležile nedelju iza nas. Luna Đogani… »

Dobra linija u pedesetim godinama! Saveti zlata vredni!

Svet plus 19.03.2019
Ako se ovako odnosite prema svom telu, bićete puni elana! Kada uđemo u šestu deceniju, organizam se znatno menja. Stoga je neophodno voditi dobre navike i misliti o svom zdravlju. Dobra linija u pedesetim godinama! Saveti zlata vredni! Sve godine… »

Evo šta Sloba Radanović kaže o aferi sa Anom Korać!

Svet plus 19.03.2019
Pevačica Kristina Kija Kockar uputila je zanimljivu poruku bivšoj drugarici Ani Korać koja se nalazi u rijalitiju "Zadruga 2" aludirajući na to da se nešto dogodilo između nje i njenog sada bivšeg supruga. Evo šta Sloba Radanović kaže o aferi sa… »

Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke!

Svet plus 19.03.2019
Ona je kao oružje za osvetu Mladenu sa kojim je tada bila u vezi, iskoristila Marka Miljkovića, bivšeg dečka Ene Popov. Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke Lune Đogani! Sve se odvijalo sada već davne 2010, kada je pevačica… »