Zabava arhiva vesti 19.03.2019

Povukli joj album iz prodaje!

Mondo 19.03.2019
Baš nema sreće... Pevačica Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog novog albuma povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Bivša rijaliti učesnica je nedavno uspešni završetak snimanja albuma proslavila… »

Robin Fud - mobilna aplikacija za pomoć gladnima

BBC News 19.03.2019
Glad i bacanje hrane - dva globalna problema. Rešenje za njih našli su mladi preduzetnici iz Slovenije i napravili aplikaciju Robin Fud, koja uskoro stiže i u Srbiju. Na planeti sa više od sedam milijardi stanovnika, 821 miliona ljudi gladuje. Glad je… »

Rok muzičar Rodžer Voters za bojkot takmičenja za pesmu Evrovizije u Tel Avivu

Večernje novosti 18.03.2019
Bivši član rok grupe Pink Flojda Rodžer Voters apelovao je na sve učesnike ovogodišnjeg takmičenja za pesmu Evrovizije koje će se održati u maju u Tel Avivu, da ga bojkotuju. Bivši član rok grupe Pink Flojda Rodžer Voters apelovao je na sve… »

Pariz, Hong Kong i Singapur najskuplji na svetu

Dnevnik 19.03.2019
LONDON: Najskuplji gradovi na svetu su Pariz, Hong Kong i Singapur, koji na listi časopisa Ekomonist dele prvo mesto. Prema troškovima života u 133 grada širom sveta, ova tri grada dele prvu poziciju, što je prvi put u 30 godina dugoj istoriji… »

Golub prodat za 1.25 miliona evra

Dnevnik 19.03.2019
Golub Armando, koga nazivaju Luisom Hamiltonom među golubovima, prodat je na aukciji za rekordnih 1.25 miliona evra, piše Avaz. Aukcijska kuća Pipa saopštila je da je petogodišnji Armando najbolji belgijski dugoprugaš svih vremena i da je odnedavno… »

Krenulo cvetanje, "aktuelan" polen drveća

RTV 19.03.2019
BEOGRAD - Ove nedelje koncentracije alergenog polena breze, javora, vrbe i hrasta imaju tendenciju porasta, a srednje vrednosti beleže poleni tise, čempresa, topole i bresta, pokazuju podaci Agencije za zaštitu životne sredine Srbije (SEPA). Prethodne… »

Slavni pevač priznao: Razmišljao sam da promenim pol, nisam ni muško ni žensko

Vesti online 19.03.2019
Poznati engleski pevač i kantautor Sem Smit javno je otkrio svoj "nebinarni" rodni identitet i priznao da je razmišljao o promeni pola. "Uvek se u mom telu i umu pomalo odvijao rat", rekao je u razgovoru za BBC. "Zaista razmišljam kao žena ponekad, u… »

Ambiciozne promene na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji: Željko Mitrović najavio kompletan redizajn TV Pink i…

Večernje novosti 19.03.2019
Željko Mitrović, vlasnik i glavni i odgovorni urednik najgledanije komercijalne televizije, TV Pink, danas je održao radni doručak tokom kog je domaćim medijima predstavio prvu fazu implementacije novih programskih sadržajai redizajn televizije… »

Srbija bruji o njima: Milojko (74) i Milijana (21) za "Blic": "Ako uđemo u Parove videćete šta je šou", otkrili i šta im…

Blic 19.03.2019
Par o kome trenutno bruji cela Srbija, Milojko Božić iz Pilatovića, koji ima 74 godine, i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović, dobili su poziv da uđu u rijaliti "Parovi". Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) ozbiljno… »

U jeku svetskog skandala: Lena Kovačević, ćerka reditelja, za "Blic": "Nije bezazleno, i moj otac je prolazio kroz to"

Blic 19.03.2019
Pevačica Lena Kovačević našla se u centru skandala jer su mediji u Nemačkoj i Austriji optužili Keti Peri da je upravo od Lene ukrala pesmu. Austrijski portal “Kosmo” ističe da je pesma “356” koju izvodi Keti Peri i koju je na Jutjubu… »