Izvor: IndeksOnline arhiva vesti 28.03.2019

Gradjani zaduženi u francima obustavili protest do utorka

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Gradjani zaduženi kreditima u švajcarskim francima obustavili su danas protest ispred Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i najavili da će se u utorak, 2. aprila ponovo okupiti ispred… »

Napadnut Rodoljub Šabić

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju na kojoj se vidi njegovo krvavo lice, uz komentar „Šta su napravili od mog grada“. “Bezumlja u ovoj zemlji imamo i… »

Kompanija koja je vlasnik televizije N1 traži zaštitu medjunarodnih institucija

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Adria njuz iz Luksemburga, kompanija koja je vlasnik televizije N1, uputila je pismo na više od 130 adresa medjunarodnih i nevladinih organizacija, medijskih asocijacija, kao i Evropske unije i zatražila zaštitu televizije N1 i njenih… »

Konkurs za prijem dva nova vatrogasca u Novom Pazaru

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 200 polaznika za osnovnu obuku vatrogasno-spasilačkih jedinica. Za Vatrogasno-spasilački bataljon u Novom Pazaru predvidjena su dva a Tutinu jedno radno mesto. Pravo prijave… »

Pretnje agenciji Beta da će biti spaljena

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Agencija Beta i njen glavni i dogovorni urednik Dragan Janjić ponovo su izloženi pretnjama da će biti fizički napadnuti. “Ako u subotu bude nereda, čini mi se da će Beta biti spaljena. Ništa strašno kao u RTS, demokratski izraženo… »

Sjenica: Sportom ka integraciji migranata

IndeksOnline 28.03.2019
SJENICA – Na forumu “Sport kao jezik svih kultura i nacija” održanom danas u Sjenici, u okviru Podrške Evropske Unije upravljanja migracijama u Srbiji, ocenjeno je da sport može biti važan faktor integrisanja migranata u društvo. Košarkaš… »

Tutin: Za socijalne usluge devet miliona dinara

IndeksOnline 28.03.2019
TUTIN – Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedilo je četiri miliona dinara za rad geronto domaćica u Tutinu u ovoj godini, dok će u te svrhe iz budžeta lokalne samouprave biti izdvojeno još tri miliona dinara.Sa… »

Novi Pazar dobija Lokalni antikorupcijski forum

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Gradska uprava Novog Pazara raspisala je konkurs za izbor pet članova Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF) koji će nadgledati primenu Lokalnog antikorupcijskog plana, objavio je danas radio Sto plus.Pravo prijave na konkurs imaju… »

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU: Bežao policiji kroz centar grada ali na kraju ipak uhapšen

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Sinoć oko ponoći Novim Pazarom oko pola sata trajala je policijska potera za licem koje je napustilo kontrolno mesto. Ono je na kraju uhapšeno zbog više prekršaja, među kojima je i ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju… »

NOVI PAZAR: Sanacija i revitalizacija Kule motrilje

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odobrilo je sredstva za realizaciju projekta “Sanacija i revitalizacija Kule motrilje” kojim je predvidjeno da za godinu dana, Kula motrilja, jedan od simbola Novog Pazara, bude otvorena… »