Automobili arhiva vesti 31.03.2019

Na Sajmu automobila sve više posetilaca, ali više zbog razgledanja nego kupovine

N1 Info 31.03.2019
Međunarodni sajam automobila, 54. po redu, i 13. sajam motocikala Motopešn, završavaju se danas. Na sajmu je preko 400 izlagača predstavilo svoje modele, a prema rečima organizatora, izlagači su zadovoljni ovogodišnjim sajmom. Proveravali smo šta… »

BG Sajam: Toyota predstavila novi Camry

Nacionalna klasa 31.03.2019
Toyota Srbija je na ovogodišnjem Sajmu automobila premijerno predstavila Camry i novu generaciju modela Corolla. Pored toga, nastavljena je saradnja sa Tamarom Grujić i njenom emisijom „Sa Tamarom u akciji“ kao i saradnja sa Paraolimpijskom… »

BG Sajam: Mazda predstavila novu „trojku“

Nacionalna klasa 31.03.2019
Mazda Srbija je na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavila novu generaciju Mazda3 modela, dok je na štandu prisutan kompletna ponuda modela priustnih na našem tržištu. Potpuno nova Mazda3 prvi je model najnovije generacije… »

BG Sajam: Pežo ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem

Nacionalna klasa 31.03.2019
Euroimpex Autogroup je, kao zvanični uvoznik vozila marke Peugeot, na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavio novu generaciju modela 508, ali je i ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem kroz podršku fudbalskom kampu „Deki 5“. Ekskluzivni… »

SEAT britanskim kupcima ponudio aparate za kafu

Auto blog 31.03.2019
Ono što su neki sanjali sada je postalo stvarnost jer SEAT kupcima svih svojih modela u Velikoj Britaniji nudi aparat za kafu namenjen automobilima. Kupci mogu da za 185 funti dobiju Handpresso aparat za kafu koji bez problema staje u držače čaša… »

Škoda napravila 2,5 miliona Octavia 3. generacije

B92 31.03.2019
VW Golf je najprodavaniji automobil u Evropi u 2018, ali prema podacima Jato Dynamics, u Češkoj, Estoniji, Poljskoj i Švajcarskoj na prvom mestu po prodaji prošle godine našla se Škoda Octavia. Iako je po prodaji još daleko od dugogodišnjeg… »

BG Sajam: Nissan predstavio Leaf i GT-R

Nacionalna klasa 31.03.2019
Na štandu kompanije Nisan, koji se nalazi u hali 4 ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu. Po prvi put je predstavljen potpuno električni Leaf, kao i novi GT-R. Nisan je izložio kompletnu gamu vozila pored modela koji debituju – Leaf i GT-R… »

VIDEO: Malo interesovanja za električne automobile u Srbiji

Auto blog 31.03.2019
U Beogradu se završava 54. međunarodni sajam automobila. Svaka roba ima svog kupca, pa je tako prodato osam vozila skupljih od 200.000 evra. Međutim, na sajmu je izloženo tek nekoliko modela na električni pogon. Ocena stručnjaka je da Srbija… »

Teslin partner kupio fabriku automobila

Auto blog 31.03.2019
Kupovinom fabrike Tesla će uveliko smanjiti pritisak na proizvodne kapacitete u Freemontu. Teslin kooperant je kupio General Motorsovu fabriku u Gunsanu u Južnoj Koreji, koja je u maju u sklopu restrukturiranja stala s radom. Iako se radi o relativno… »

Gde odlaze automobili koji se nikada ne prodaju?

Auto blog 31.03.2019
Šta se tačno događa sa stotinama hiljada automobila koji ne stignu do kupaca, gde oni idu, i šta se s njima radi? Ako ste pomislili da ih nude tržištu po znatno povoljnijim cenama, prevarili ste se. Autoindustrija ima posebno rešenje za automobile… »