Automobili arhiva vesti 31.03.2019

Galerija: Porsche Cayenne Coupe kreće u lov na BMW X6

B92 31.03.2019
Porsche je početkom sedmice predstavio Coupe verziju svog SUV prvenca koji će se na tržištu suprotstaviti modelima kao što su BMW X6 i Mercedes GLE Coupe. Porsche Cayenne Coupe ima sportskije linije od standardne verzije SUV-a Cayenne. Na zadnjem… »

Štutgart zabranio vožnju starijih automobila sa dizel motorima u svojoj centralnoj zoni

Auto blog 31.03.2019
Grad u kome se nalaze centrale Mercedesa i Porschea zabranio je vožnju starijih automobila sa dizel motorima u svojoj centralnoj zoni. Zabrana će zvanično stupiti na snagu 1. aprila, a važiće za centralnu gradsku oblast, takozvanu "zelenu zonu"… »

Da li će biti zabranjen uvoz starih polovnjaka?

Auto blog 31.03.2019
Da li će se urediti tržište polovnih, samim tim i novih vozila u Srbiji? Na taj odgovor dugo se čeka, a da je krajnje vreme da se nešto uradi po tom pitanju, potvrđuje podatak da se kod nas godišnje proda i pet puta više polovnjaka nego novih… »

Danas se završava sajam automobila u Beogradu

B92 31.03.2019
Posle deset dana tokom kojih su ljubitelji automobila i motocikala mogli da uživaju u novim modelima, u nedelju 31. marta zatvaraju se kapije 54. međunarodnog beogradskog auto-salona. Oni koji još nisu stigli da posete najveću regionalnu izložbu… »

Žig garancije "Zaštićen potrošač" za uvoznika Suzuki automobila i motocikala

Auto magazin 31.03.2019
Na prigodnoj svečanosti na štandu Suzuki automobila na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu, predstavniku kompanije Suro Sumar, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru Suzuki automobila i motocikala, uručen… »

Mercedes AMG A35

Nacionalna klasa 31.03.2019
Mercedes je predstavio AMG verziju lizmuzinskog A35, koji je u katalogu smešten ispod C63. Prodaja kreće kasnije ove godine i to je druga AMG verzija A klase, posle hečbeka A35. Limuzinski A35 koristi isti dvolitarski turbo motor sa četiri cilindra… »

Renault želi potpuno „spajanje” sa kompanijom Nissan?

Total car 31.03.2019
Prema najnovijim informacijama, Renault želi da ponovo započne pregovore sa kompanijom Nissan o „potpunom spajanju” tokom narednih 12 meseci. Time bi nastao jedan od najvećih konglomerata u automobilskoj industriji koji bi parirao VW grupaciji i… »

Hibridna i električna vozila stidljivo ulaze na srpsko tržište

Auto blog 31.03.2019
Prodaja električnih i hibridnih vozila još je skromna kod nas. Tek 40 registrovanih električnih i oko 250 hibrida govore da kupci oklevaju kada je reč o novoj tehnologiji. Na sajmu je izloženo više od 20 električnih vozila, a još nijedno nije… »

VIDEO: Porsche Taycan

Auto blog 31.03.2019
Šest miliona test kilometara je odradio Porsche sa svojim prvim električnim modelom. Više od hiljadu test-vozača, inženjera i tehničara je Taycana i njegov moćni električni pogon provelo kroz najsurovije predele na planeti, a trenutno se odrađuju… »

Zbogom za Ford C-MAX: Kraj proizvodnje u junu

Vesti online 31.03.2019
Evropska auto-industrija će ovog leta ostati bez još jednog modela. Ford je zvanično potvrdio da će krajem juna okončati proizvodnju modela C-MAX i njegove produžene varijante Grand C-MAX koji se izrađuju u Sarlouisu u Nemačkoj. Kako kažu u… »