Pokret Slobodna Srbija priključio se opoziciji koja bojkotuje izbore 21. juna

Beta 25.05.2020

Predsedništvo Pokreta Slobodna Srbija (PSS), koga čine bivši članovi Pokreta slobodnih građana (PSG), saopštilo je da se od danas i formalno priključuje političkim organizacijama opozicije u bojkotu izbora 21. juna ove godine.

Oni su naveli da je ujedinjena opozicija stavila na stranu sve političke nasuglasice i razlike u političkim orijentacijama i očistila se od "performans stranaka", koje su, kako su kazali, "slagale narod, zagovarajući bojkot", a sada u saradnji s režimom izlaze na lažne izbore.

"Ovo nije samo bojkot izbora, ovo je bojkot korumpiranog sistema, kriminalne vlasti, bojkot lažnih diploma, otetih institucija i zarobljenih medija. Ovo je bojkot svega što građane Srbije čini porobljenim, čini zbunjenim, prevarenim i obespravljenim", navodi se u saopštenju.

Kako su rekli, to je i bojkot "marionetske opozicije u rukama autokratske vlasti".

"Građani, pridružite nam se u bojkotu, ne izlazite na lažne izbore, ne podržavajte lažnu opoziciju i kriminalnu vlast! Ne učestvujte u ovoj eroziji naše zemlje! Oslobodićemo Srbiju zajedno! Hunti se bliži kraj!", poručili su iz predsedništva PSS.

(Beta, 05.25.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »