Nacionalno priznanje iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i novosadskom hotelu 'Šeraton'

Beta 25.09.2020

Komisija za dodelu nacionalnih priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, danas je nagradu za treće mesto uručila hotelu "Šeraton" (Sheraton) Novi Sad, za 2019. godinu.

"Povelja 28. april" u kategoriji manje od 250 zaposlenih, uručena je direktoru hotela "Šeraton" Novi Sad Novaku Bojaniću, navedeno je u saopštenju.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što smo dobitnici ovog značajnog priznanja, jer je ono i zvanična potvrda našeg svakodnevnog truda i zalaganja da obezbedimo što sigurnije radno okruženje za naše zaposlene. Zdravlje i bezbednost zaposlenih je naš apsolutni prioritet, jer brinući jedni o drugima, poštujući najviše standarde bezbednosti, brinemo o celokupnoj zajednici i dajemo dobar primer ostalim poslodavcima, pogotovo u ovim izazovnim vremenima”, rekao je Bojanić.

Nacionalna priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu se od 2010. godine dodeljuju jednom godišnje, povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji - 28. aprila.

(Beta, 09.25.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »